danianevem írta:Az edzőkérdés egyelőre elnapolva, bár már olvastam olyat is, hogy függetlenül a mai teljesítménytől holnap lemond...
Mondjuk ő szerintem így járna a legjobban, a "csúcson" hagyná így abba. Jöhet majd a savazás ezért most, nem érdekel, de ez a meccs azért lett olyan amilyen, mert
1: az MSN a szezonban először a nevéhez méltóan működött
2: az Atletico az első félidőben fele akkora nyomás alá helyezett minket, mint a másodikban, így fickándozhattak a srácok elől..
De semmi olyat nem tett - motiváción kívül - ma sem, amivel 5-ből 4-szer megvernénk ezt az Atleticot.. Én a kupában félek, hogy összekerülünk velük, mert ott meg simán benne van, hogy ők kapnak el minket, mert Neymar nem fog ki ilyen jó napot, vagy Leo épp kedvtelen stbstb. És félre ne értsetek, én látom a jó dolgait - Messi motivált, Messi miatt nem szorult ki Suárez a szélre, csapatvédekezés -, de a támadásainkat úgy tudnám jellemezni, hogy minden meccsen 19-re lapot húz. Vagy bejön ez az "MSN megoldja", vagy nem. Ma láthatóan nagyon bejött - az első félidőben legalábbis -, de január közepén ennél már előrébb kéne tartani azért..
Persze tudom, örök elégedetlenek vagyunk meg miegymás, részben jogos is, de ez a meccs most csak meghosszabbította az állását szerintem pár héttel, de a tudása ettől még taktikailag szerintem nem elegendő a kispadunkra.