Bob_Marley írta:
Lehet itt jönni, hogy most rotálás vagy sem, de azt látom, hogy nem megy a futás, s ahogy megy el a fizikai erő, fejben is tompul az ember és a passzok is pontatlanok.
Nem ezzel szoktátok megvédeni a rotálást, hogy kell az erő? Meg hogy frissnek kell lenni, és ezért a rotálás?
Nem tudom,csak kérdem..
Sokadszor bizonyosodik be, hogy ez a Roberto,Matyiő,Digne,Gomes,Rafinha vonal max egy középcsapatba férne el. Hozzájuk csapthatjuk jelenlegi formájukban Rakiticet is. Ezekből 1-2 embert bírna el normál esetben a csapat, de amikor már ők vannak többségben, az ezt eredményezi.
Egyszerűen szét vagyunk esve, és bajok vannak a fejekben is, nem csak az edzőjében.
Messi is a végén...beverte, majd lehorgasztja a fejét.
Most vagy a psg elleni zakó fogta meg, ami a jobbik eset lenne, vagy tényleg hatalmas problémák vannak az öltözőben. Jó sose volt az a feszítek, meg leszolizom a hitvány testem, aztán pózerkedek (értsd cé) gólöröme, visszafogottabb ő ennél de ez túlzás volt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."