Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
én jó állapotban vagyok mégBob_Marley írta:
Kritikus szünet jön és harc az elalvás ellen. Kate Perry performansza kb annyira érdekel mint Gyűrűk urát nézni orosz nyelven mandarin felirattal...
értesz te hozzá, tudsz te mindent, amit kellhajnesz írta:Nem nagyon értek ehhez a sporthoz, de amit Brady müvel, az valami mesébe illő. Kiemelkedik a mezőnyből.
Megszavazom a nap hsz-ének , pedig még csak fél kettő van!Bob_Marley írta:Röviden tömören, Hajrá Seahawks.
Lynch fusson ki a világból is, Bradyt meg össze kell törni.
Köszi!!messideco írta:Én leszek a te embered. Majd holnap megkeresem a majd 6 gigás szlovák patchet
Google fordítóval lefordítod a telepítési instrukciókat
Azzz úgy elég korrekt. Bár nem véletlenül Kanada a hoki hazája. Akárhogy áll a csapat, fanatikusok...Petr írta:Remélem ennek a videónak ez a jó topic.
Nem semmi lézershow zajlott a hokimeccs előtt.
Nem NBA topik csak, jövő héten pl a Superbowlra tuti lesz majd nyüzsgés .neobarca írta:
Whitesede: 14p 13reb12blk
![]()
![]()
![]()
![]()
Ki ez a srác emberek?![]()
![]()
Nem csak az! Én is szeretem a hokit...visca el barca írta:tudom h ez nba topic, de egy kis hoki:
Azért ne becsüld le a Patriots védelmét se, idén eléggé rendben van, a secondary néha tud is vetekedni a Seahawkséval. Revisnak 1-2 rosszabb meccse volt a szezonban, azokon kívül félelmetes, Browner is hozott egy jó kis fizikai játékot, plusz a volt csapata ellen bizonyíthat. Arrington 2 meccsen 2-szer tüntette el T.Y.Hiltont. A LB-knél Collins és Hightower is nagy szezont fut. A Seahawks offense meg azért nem igazán top, ha Lnychet és read optiont tudják tartani kb. ki van kapcsolva, a Patriots pedig támadólag is nagyon egyben van. A Seahawks pedig nem hazai pályán közel se volt félelmetes idén.Bob_Marley írta:Nagyon csendesen kezelte mindenki, hogy Seattle-NE döntő lesz.Egyértelmű Seahawks, csak a védelem.
Első meccs az nagyon erős volt, 12 pont minusz volt még 5-6 perccel a vége előtt. Sok múlott a két pontoson az onside kicken, meg azon hogy a védelem folyamat tudta mezőnygólon tartani a Packerst az elején. Hiába mentek el 16:0-ra is az bőven lehetett volna 20 felett is. Remélem sikerül ezt is behúznia a Seahawksnak. Minden azon fog múlni, hogy D# vs Brady csatában sikerül-e felül kerekedni, nagyon remélem igen. Sherman le kell vadásszon pár labdát. Másik meccs sima volt, várható volt, hogy nem fogják túldobni őket.