Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A mindenkitől azért távol állunk, főleg ha egyértelmű kisebbségről beszélünklionelmessi19 írta: Igen minden játékosnál lehetne egyébként minden rossz meccs után írni, csak míg a kezdő játékosaink 90%ánál alig akad 1-1 igazán rossz teljesítmény, Henrynél pedig volt majd másfél évnyi gyatra játék, és közbeékelve az 1-1 jó meccs... kicsit jobban ki lehet rá hegyezve mindenki.
Nem, de nyilván mindenkit a saját átlagos, elvárható, illetve posztjának megfelelő teljesítményéhez viszonyítok.Varga Tamás írta:
A Keitával való egy lapon említés pedig költői túlzás lehet Andris részéről. Azért a macskát ne hasonlítsuk az oroszlánhoz...
Szerintem Iniesta még mindig a király balszélre, de az Ő cseréjének, vagy középcsatárnak tökéletes.Varga Tamás írta:
Szóval, szerintem: helye van a kezdőcsapatban.
Szvsz akik húzóemberek, az Puyol, Messi, Xavi, néha Touré. De ezen már nem fogunk összeveszni, nálad kicsit nyilván más ennek a címnek a kritériuma, ez rendben van.Rivaldo11 írta:Lio19: Nálad lehetett a legrosszabb, de ettől még nem lógott ki a többiek közül. Meg mi az, hogy volt egy két jó meccse?![]()
Háapofámleszakad'...Én sem sztárolom, de látni kéne ami nyílvánvaló. Jó ideje az egyik húzóember. És ez tény. Ma nem volt jó-De nem is Ő volt a legrosszabb.
Egyetértek. Agilisan kezdett, volt pár nagyon szép megmozdulása, Keita bőven gyengébb volt nála, ahogy az első félidőben Alves is és Abidal is.Rivaldo11 írta:Röhögnöm kell a bírálatokon. Semmivel, azaz SEMMIVEL nem játszott rosszabbul, mint akárki a csapatból. Tudomásul kéne venni, ezt a játékot nem egy ember játssza, hanem tizenegy. Nem csak a futballhoz kell a rutin, hanem a megítéléshez is.
Szerintem nekem elég sokakkal van itt vitám ahhoz, hogy minden meccs után írjak hozzá. És ha megnézed kivétel nélkül mindegyik után van is kommentárom. És mindig azt írom, és azt fogom, ami a véleményem az aznapi játékáról. Amennyiben viccesnek találod, két dolgot tudok ajánlani:Mikaos írta:Persze ez várható volt, hogy sorozatban 4-5 jó meccs után, ha egy kicsit szürke, máris teli lesz e topicKész vicc...
Ennyi erővel mindegyik játékosnál lehetne ömlengeni minden rossz meccse után, de itt valahogy divat Mr. Thierry Henry-nál.
Tudod mire kérlek meg?chi omega írta:nem igazán értem miről beszéltek, nagyon agilis, állandó nyomás alatt tartja a védelmet. a befejezéseket/utolsó passzokat viszont tényleg elrontja sajnos, de semmivel sem gyengébb, mint azokon a meccseken, amikor istenítettétek.
az egyik legaktívabb a csapatból.
Nem sok focistáról mondható el, hogy volt 3, egymást követő jó meccse, még Messiről is nehéz ezt kijelenteni 100%-osan.baas11 írta: Igen engem zavar h 1,5 évet a bal szélen játszik egy világklasszis játékos ahogy te is említetted és még sem volt 3 egymást követő jó meccse....
Igazából Ronaldinho csak egy helyen játszott a Barcában, szóval nem tudjuk, hogy milyenek voltak az ő korlátaibaas11 írta: R10 elkapcsolatban;én őt nem hasonlítanám Henryhoz, semmiben sem hasonlítanak arról nem beszélve h az akkori Ronaldinhonak mindegy volt h hol játszik...nem voltak ilyen korlátai!!!