Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
van Bommel írta:Ez eredmény nagyon csalóka, nem tükrözi a pályán látottakat, pláne nem az első 25-30 percet. A védelem katasztrofális, ha belül nem a Piqué-Puyol páros van. Szerencsére egy harmatgyenge csapat ellen játszottunk, de ez akkor sem mentség. Az átigazolási topicba is írtam ha Marquez nem képes javulni, mennie kell. Milito nincs játékba, de kétlem, hogy komoly szerepet kaphatna a későbbiekben. Csigával kiegészülve ez nem egy betonvédelem, ha nincs más vásárolni kell, de ésszel! Nagyon bízom abban, hogy Cácerest nem adjuk el, és Marquez feljavul, mert akkor jó kis védőnyolcas lehetne. A támadósor egész jó volt, de félelmetes, hogy Messin és Ibrán kívül max Pedro tud góltrugni. Bojan am jó tolta lehet erőltetni kéne picit Henry helyett, aki akar, megy, de gól ellen be van oltva.
Teljesen egyetértek veled. Ez a védelem elképesztő volt. Marquezzel nem tudom mi van, de idén -1 embernek számít, még ha ma volt néhány szép megmozdulása, akkor is. Nagyon gyorsan kéne fejlődnie, mert nem jó, hogy csak a Piqué-Puyol védőpáros képes rendesen játszani. Alves is gyengébb minden téren, ez is egy oka a gyengébb védekezésnek. Maxwell szintén volt, hogy elrontotta hátul, még nem életbiztosítás ott hátul, amúgy nagyon jó átlagot produkál.Rivaldo11 írta:A borzalmas első 25 perctől eltekintve nyugodt meccs volt. A második gól után már nem volt kérdés, ki húzza be a 3 pontot. Azt viszont még a fölényes győzelem ellenére sem szabad feledni, mennyire széteső volt a védekezésünk a találkozó elején. Ennek nem szabad sűrűn ismétlődnie, komolyabb csapatok ellen ezekért a hibákért megfizetünk keményen. Az 5 rúgott gól viszont dícséretes. Akiket ma kiemelnék: Valdes, Puyol, Ini, Messi, Henry, és Bojan.
Igen 17-en.brcabarcabaarca írta:Azt tudom!De a bajnoki? Az is a Sevilla ellen?
Szerda 22:00 Sevilla-Barcelona spanyol kupa nyolcaddöntő visszavágó.brcabarcabaarca írta:Bocs, de kivel lesz a jövő heti meccs?
Idén 25 tétmeccsen 19 gólt szerzett.Fecooo írta:vki vezet statisztikát? Messi hány gólnál tart mindent egybevéve? (gól/meccs arány)
mess2009 írta:én mindég azt hangsúlyoztam, hogy az öncélú(eredménytelen) de szép játék nem lehet jó, hát most megkaptam az ellenkezőjét, sok hibával, de hatékony játékkal leptek meg a fiúk.
ami nem tetszett: Busquets, Xavi, Alves különösen gyenge játéka, Marquez is rendre kikapott,ha párharcra került sor, a védelemben csak Valdés, Maxvell és Pulyol nyújtott elfogadhatót.
Henry akarna de csak erőlködést látni,Bojan mutatta meg hogy kellene(neki is)elmenni a balszélen! Messi villanásai élményszámba mentek, nem beszélve a mesterhármasról, Iniestát az a fantasztikus cselsorozat és passz menti, de ő sem volt igazán elemében.
mindent összegezve, hoztunk egy kötelezőt gyenge csapat ellen, ami igazi öröm, hogy végre győzelem!!
Teljesen egyetértek! A fő hogy meglegyen a 3 pont, egyrészt mert a Madrid begyűjtötte másrészt meg ugye önbizalom szempontjából sem ártana! Egy esetleges gála csak non plusz ultra lennekanty írta:Nagy jelentősége nincs, h ki van a keretben. Akármilyen felállásban lép pályára a Barcelona MEGKELL verje ezt a Teneriét és meg is fogja.
Az jelen esetben nem nagyon számit, h milyen játékkal és milyen külömbséggel nyerünk, a lényeg a 3 pont.
NA GYERÜNK!!!!
A sport.es jól benézte, még jó, hogy nem rakták be IbrátLM10 írta:Kispad: Pinto,Milito,Csiga,Abidal,Thiago,Jonathan,Pedro.
Piqué a keretben sincs.
nem állhat be, el van tiltvaMessiFan írta:Ezzel a felállásal kötelező győzni. Lehet hogy nincs Ibra de mondjuk ha úgy alakulna a második félidőben beállhatna. De ne alakuljon ígyLM10 írta:A SPORT.ES szerint:
V.V.-ALVES-PUYOL-PIQUÉ-ABIDAL-BUSQUETS-XAVI-INIESTA-MESSI-PEDRO-HENRY.
Én egy 3-0-ás győzelmet várok a Barcától már csak azért mert a Tenefire nem 1 olyan csapat amit ezzel a felállásal ne tudnánk legyőzni.
Ibra el van tiltvaMessiFan írta:
Ezzel a felállásal kötelező győzni. Lehet hogy nincs Ibra de mondjuk ha úgy alakulna a második félidőben beállhatna. De ne alakuljon így
Én egy 3-0-ás győzelmet várok a Barcától már csak azért mert a Tenefire nem 1 olyan csapat amit ezzel a felállásal ne tudnánk legyőzni.
Ibra nem eltiltott?MessiFan írta:Ezzel a felállásal kötelező győzni. Lehet hogy nincs Ibra de mondjuk ha úgy alakulna a második félidőben beállhatna. De ne alakuljon ígyLM10 írta:A SPORT.ES szerint:
V.V.-ALVES-PUYOL-PIQUÉ-ABIDAL-BUSQUETS-XAVI-INIESTA-MESSI-PEDRO-HENRY.