recrea írta:Én onnan veszem ezt a Suarezes dolgot, h rajta kívül nagyjából 2-3 center van, aki képes a semmiből bármelyik csapat ellen eldönteni a meccset, Griezmann speciel nem. Másrészt meg Griezmann egyáltalán nem center sztem. Gondolom a góljait meglőné, mert jó játékos, jó a csapat, de h összeségében mivel tudna többet hozzátenni, mint az uru, én nem látom.
Az meg akármilyen vicces, sajnos tény, h Messi a csapat fölé nőtt, és bőven van döntési joga.
Grízes neme egy klasszikus center ez igaz. De hogy nem az a fajta hogy meccseket döntsön el? Ha valaki igazán döntő tényező az Atleti meccsein az ő.Bármikor benne van a gól, nem nagyon lehet lecserélni, még ha számszerűleg nem is termeli meg azt amit egy Suárez.
A számaihoz pedig azért erősen hozzátartozik hogy az Atleticoba játszik, és nem azért mert nem nagy csapat, vagy nem jó csapat, de nem az a stílus, ahol 4-5 gólal tudnak nyerni egy kisebb csapat ellen. Rendkívül defenzív statikus játék.
Griezmannak volt egy nyilatkozta a VB előtt (szerk:ami EB), hogy különösen izgatott, mert végre tét meccsen olyan csapatba játszhat, ahol benne van hogy 4 góllal verik az ellenfelet. Lőtte is gólokat rendesen, ráadásul az egyenes kieséses szakaszban. Szóval érzékelhető a különbség, ha vannak "játszótársai".
Valóban a legnagyobb ellenérvnek azt érzem hogy nem center, tehát Suárez pótlására nem tartom alkalmasnak. Még két dolog jöhet szóba, ha Leo kerül vissza középre, Coutinho, pedig a középpályára mert akkor Griezmann, Messi, Dembele támadó hármasunk van. Illetve ha Dembele kerül padra, akkor Griezmann, Suárez, Messi.
Mindenesetre annyi biztos, hogy az érkezése vezéráldozatot követelne. Számomra kettős érzés, mert örülnék ha ilyen "olcsón" tudnánk a jövőre gondolni, és bebiztosítanánk magunkat, ugyanakkor szükségét nem látom az érkezésének, tehát mindenképpen húzna valaki egy rövidebbet.
Bocs:
A statisztikákon túl, meg írjon már olyan is aki látta őt játszani Atma-Barca meccsen kívül, mert fárasztó számokkal vitatkozni, nem emberekkel.