Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
ez nem ilyen egyszerű!!! kb. ugyanaz a helyzet, mint rivaldoval. régen félisten volt itt, de mostanában már nem nagyon megy neki a játék. ki tudja miért, talán kiégett, a sok sérülés is biztosan hátráltatja. rivaldo és kluivert is fantasztikus playa volt, de az már elmúlt!!! el kell fogadni, egyszerűen már nem ide valók!!! sem kluvert, sem rivaldo nem tudná hozni már a régi formáját!!! sztem az lenne a legjobb, ha kluivert nem egy nagy csapatba menne játszani, hanem vmi kisebbe, de állandóan játszhatna, mint rivaldo. pl. Hollandia - AZ (van gaal), vagy AJAX (ten cate) Ott még ellenne 1-2 évig, de sztem már senki ne várja tőle, hogy olyan sztár lesz, mint 2000-ben... Túl fiatalon került be a nagy sztárok közé és egyszerűen ennyi... Mások 23-25 évesek, mire igazi nagy sztárok lesznek. ő 18 volt, amikor a VB-n a braziloknak gólt lőtt!!! hamar kiégett...Balinho írta:Én nem értem, hogy Kluivert neve miért nem merül fel...
Senki ne mondja nekem hogy Gudjonssennél nem jobb játékos. (Ha felépül a sérüléséből akkor sztem sokkal többet tud mint az izlandi)
Mellette: -Igazi félisten Barcelonában, imádják ott őt arra
- A kispadot is vállalná (Valenciában is ez várna rá)
- igazi erőcsatár, a betömörülő védelmek ellen hiába gyors Eto'o, kell egy igazi jól fejelő támadó is
- taktikai repertoár tovább bővülne. (esetleg szereznénk fejesgólt is a szezonban)
- szerintem (bár ez lehet h már személyes elfogultság) ha újra idehoznánk az új lendületet adna neki, (a bizalom pedig fontos neki).
- Megszakadna a Barcáért
- Ha egy működő csapatba kellene játszania, hogy nincs rajta az a teher hogy neki kell hátán vinni a csapatot akkor sztem szenzációs lenne
- Gudi 3 millájánál többet biztos h nem kérne
Ellene: Sokat volt sérült - De ez Larssonra is igaz
- Nincs formában => ez egy jó alapozással megoldható...
Csakhát sajnos szóba sem kerül
értéken gondolom, hogy Saviola-t érted.antiimperialista írta:Sacchival értek egyet, teljesen igaza van. Persze remélem, hogy ez nálunk nem egy rossz sorozat kezdete lesz...
Hihetetlen, hogy az értékek megtartása helyett egy ilyen játékost akarnak igazolni, aki ráadásul nem is igazi csatár, már régóta nem is azon a poszton játszik. Nem jó ez így...
Neked legyen igazadCharlie írta:Gudhjohnsen azért lőtt 2gólt, mert nem csatár játszattak vele.Azért csatárként elég jóBizonyította már sokszor, a magyarok ellen is.Megmutatja majd nálunk is, és Larsson utódja lesz,
C.
Tőlem jöhet Gudjonsensub_bass írta:Én nem tartom elhibázott lépésnek Guddy leigazolását! Ha nagyjábol láttad meccseit a Cselszkijbe, akkor láthattad, hogy mindig is üde színfolt volt a játéka, és mindig kiegyensúlyozottan teljesített!! Többen akarjátok Huntelaart a csapatnál látni! Egy ekkora tehetség, mint ő, nem a padozásra hivatott, ráér még 2-3 év múlva is sztem! De nem küldi rosszul![]()