Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igazán nem akarlak piszkálni,de ha ízélményt szeretnék,akkor igyál kakaót. ha nem érdekel a rossz felszívódás,akkor hagyd a fehérjét,mert pénzkidobás. 2 decit még a teveszahrból is meg lehet inni,utána meg leöblíted egy kis kakaóval kicsit később. hasznosulás+ízélmény=sikershutterisland írta: én tisztában vagyok azzal, hogy sokkal jobb vízzel a feszívódás miatt, és a felesleges zsír elkerülése végett, és amikor megy, nyomatom vízzel, de nem csak a power proteint, ha más márkát használtam, azt is.
viszont néha nem vagyok képes feláldozni az ízélményt (tejjel a banános,csokis,stb...iszonyatosan finomak.) azért, hogy jobban hasznosuljon.
persze, ha versenyző lennék, más lenne.
(mondjuk a drága, márkásabb fehérjék vízzel is ihatóak, de az olcsóbbak elég gané'-k)
ne is próbáld, ha neked vízzel is adja, ne rontsd el a felszívódását és hasznosulását a tejjel.Hunter91 írta:Vízzel nyomatom a csokisat. Majdnem forrócsoki szerű,de azért egy két kanál cukrot elviselnék még hozzá.
Csak jéghideg vízzel tudom meginni,mert a szobahőmérséklethez közelítőtől hányingerem van.(tejjel még nem próbáltam)
De ami késik nem múlik. (kár hogy lusta vagyok lemenni a boltba,pedig ma is voltam de elfelejtettem)
én tisztában vagyok azzal, hogy sokkal jobb vízzel a feszívódás miatt, és a felesleges zsír elkerülése végett, és amikor megy, nyomatom vízzel, de nem csak a power proteint, ha más márkát használtam, azt is.daffy írta:csak arra figyelj,hogy a power protein asszem tartalmaz kazeint,aminek a felszívódását gátolja a tej. azt vízzel kéne innishutterisland írta:még mondanám, h idd tej helyett vízzel, de én evvel a témával úgy vagyok, hogy az igazi "hardcorevagyokafelszívódásértbármit" marcona, 120 kilós izomagyúakról is el tudom képzelni, hogy tejcsivel isszák a proteint.![]()
nekem van, amikor csak úgy megy le, és vízzel már visszaöklendezem, ez változó.
csak arra figyelj,hogy a power protein asszem tartalmaz kazeint,aminek a felszívódását gátolja a tej. azt vízzel kéne innishutterisland írta:még mondanám, h idd tej helyett vízzel, de én evvel a témával úgy vagyok, hogy az igazi "hardcorevagyokafelszívódásértbármit" marcona, 120 kilós izomagyúakról is el tudom képzelni, hogy tejcsivel isszák a proteint.![]()
nekem van, amikor csak úgy megy le, és vízzel már visszaöklendezem, ez változó.
a turmixból kihagyhatja, én is kihagyom már, viszont ha szereti a rántottát, tükörtojást, főtt tojást, akkor nyugodtan lehet tolni, mert (főleg vidéken) nagyon olcsón be lehet szerezni.daffy írta:a tojást azért is hagyd ki,mert nyersen nem tudod normálisan megemészteni,így csak kockázatot jelent,előny nem származik belőle. mivel ezt nem én találtam ki,így hidd elHunter91 írta:Köszi a segítséget srácok!!!
Akkor a tojást holnap reggel kihagyom a turmixból ,mert az is emeli a kockázatot. Holnap húzós napom lesz a fősulin, van hogy egyik épületből rombolok át a másikba majd megpróbálok akkor eregetni és nem egy izgalmas előadáson
a tojást azért is hagyd ki,mert nyersen nem tudod normálisan megemészteni,így csak kockázatot jelent,előny nem származik belőle. mivel ezt nem én találtam ki,így hidd elHunter91 írta:Köszi a segítséget srácok!!!
Akkor a tojást holnap reggel kihagyom a turmixból ,mert az is emeli a kockázatot. Holnap húzós napom lesz a fősulin, van hogy egyik épületből rombolok át a másikba majd megpróbálok akkor eregetni és nem egy izgalmas előadáson
tán fosni is fogsz. mondom,próbálj meg kevesebb habot nyelni. ha ez nem megy,akkor törődj bele.Hunter91 írta:Akkor szedem isAzt hittem hogy csak nekem van ilyen gondom.
Az idő múlásával mérséklődni fog, vagy lesz még durvább is?
Albitársam ugyanazt eszi mint én neki bezzeg semmi baja. De legalább már ki tudom üldözni a gép elől
Ha több folyadékot fogyasztok azzal elérhetek valami javulást?
hagyjad, én a reggeli rántottától + edzés utáni turmixtól megemésztésük után még jó, hogy nem repülök el, akkorákat.....Hunter91 írta:Elkezdtem szedni a Power Protein nevezetű készítményt. Mellette már figyelek a normális táplálkozásra is. Régebben összevissza ettem mindent. Volt hogy nagyon keveset ettem hetekig. Szóval elég rendszertelenül táplálkoztam.
Na szóval tegnap kezdtem el szedni a port és azóta gyakrabban szellentek.
Tejre nem vagyok allergiás mert gyakran iszom és semmi bajom tőle.
Mit tehetek hogy kevésbé gázosodjak? A hirtelen megemelkedett fehérjebevitel lehet az oka? Idővel ez elmúlik,ha huzamosabb ideig szedem a port?
Valaki segítsen!! Az esti adagot nem merem bevenni,mert suliba elég 'gázos lenne'
hagyd leülepedni a habot,az sok levegőt tartalmaz,amit benyomsz. én is fingok tőle cefet módon,de jókat nyerítek rajtaHunter91 írta:Elkezdtem szedni a Power Protein nevezetű készítményt. Mellette már figyelek a normális táplálkozásra is. Régebben összevissza ettem mindent. Volt hogy nagyon keveset ettem hetekig. Szóval elég rendszertelenül táplálkoztam.
Na szóval tegnap kezdtem el szedni a port és azóta gyakrabban szellentek.
Tejre nem vagyok allergiás mert gyakran iszom és semmi bajom tőle.
Mit tehetek hogy kevésbé gázosodjak? A hirtelen megemelkedett fehérjebevitel lehet az oka? Idővel ez elmúlik,ha huzamosabb ideig szedem a port?
Valaki segítsen!! Az esti adagot nem merem bevenni,mert suliba elég 'gázos lenne'
Ok. Köszi!daffy írta:fővám téri vásárcsarnok. 1000-1100ft/kgultrasur írta:Srácok sürgős segítség kéne!
életembe először főznék/sütnék csirke mellet.
Rizzsel kajolnám hogy a legideálisabb elkészíteni?
Bp hol tudok olcsón csirkemellhez jutni?
Ezt 1600/kg ért vette.
Nyilván az oceánban olcsóbb.
De nincs olyan hogy veszek 20kg és 7 az ára?00/kg
a csirkét mi befűszerezzük és rácsapjuk a tepsire,azt meg be a sütőbe. ennyi
fővám téri vásárcsarnok. 1000-1100ft/kgultrasur írta:Srácok sürgős segítség kéne!
életembe először főznék/sütnék csirke mellet.
Rizzsel kajolnám hogy a legideálisabb elkészíteni?
Bp hol tudok olcsón csirkemellhez jutni?
Ezt 1600/kg ért vette.
Nyilván az oceánban olcsóbb.
De nincs olyan hogy veszek 20kg és 7 az ára?00/kg
nekem (mióta jobban odafigyelek a kajára, rednszeresen edzek) 7 kiló jött fel, 5 hónap alatt, ebből olyan 5 tuti izom, mert nem igazán látok zsírt magamon.daffy írta:tiszta izom amúgy sem jellemző,hogy feljön. vagy fele-fele és relatívan gyorsan vagy nagyon lassan,de tiszta.shutterisland írta:ez így szép eredmény, bár azért szerintem elég sok felesleg is feljöhetett, mert 1 év alatt 23 kiló tiszta izom esélytelen szerintem...szóval gondolom jött felesleg isdjtrack írta:nekem szuperszett edzéstervem van. fél év alatt 10kg jött fel! 80kg voltam tavaly októberben most meg 103kg vagyok. ajánlom ! mielőtt bárki is mondaná soha de soha nem szedtem steroidot!!!!!!
én úgy vagyok vele,hogy 1 év alatt 10-15 feljön,azt tavasszal 2 hónap alatt lepucolom 8 környékére.
tiszta izom amúgy sem jellemző,hogy feljön. vagy fele-fele és relatívan gyorsan vagy nagyon lassan,de tiszta.shutterisland írta:ez így szép eredmény, bár azért szerintem elég sok felesleg is feljöhetett, mert 1 év alatt 23 kiló tiszta izom esélytelen szerintem...szóval gondolom jött felesleg isdjtrack írta:nekem szuperszett edzéstervem van. fél év alatt 10kg jött fel! 80kg voltam tavaly októberben most meg 103kg vagyok. ajánlom ! mielőtt bárki is mondaná soha de soha nem szedtem steroidot!!!!!!
ez így szép eredmény, bár azért szerintem elég sok felesleg is feljöhetett, mert 1 év alatt 23 kiló tiszta izom esélytelen szerintem...szóval gondolom jött felesleg isdjtrack írta:nekem szuperszett edzéstervem van. fél év alatt 10kg jött fel! 80kg voltam tavaly októberben most meg 103kg vagyok. ajánlom ! mielőtt bárki is mondaná soha de soha nem szedtem steroidot!!!!!!
miért mondaná? rám is feljött. ma végre kiment a 110kg. 4 hónap alatt azt hiszem ez nem rossz eredmény(mert annyi ideje vagyok terembe,mert a nyár kimaradt elég rendesen)djtrack írta:nekem szuperszett edzéstervem van. fél év alatt 10kg jött fel! 80kg voltam tavaly októberben most meg 103kg vagyok. ajánlom ! mielőtt bárki is mondaná soha de soha nem szedtem steroidot!!!!!!