Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Borsodi Bivalyt szeretemsoadroli írta:Ajj Bob, írd már át egy hetestre, ne vacakolj itt fél pontokkal![]()
Amúgy a Hullám tényleg jó film? A rendező ugyanúgy Dennis Gansel. Ha tényleg olyan jó, akkor bepótolom.
jó, megígérem hogy még a héten erre is sort kerítünk...visca el barca írta:nem, csak gondoltam majd jössz és szólsz az elmaradásokért, dumálgatunk arról h a keringő miért jobb mint a gattaca, meggyőzöd bobot h jo dolog a scifi, nem kell félni tőle miegyebek
Egyszer mindenképpen érdemes megnézni. De szerintem csak egyszer. Nem tudom elképzelni, hogy egy második nézés után a film bármennyivel is jobb lehetne.soadroli írta:Amúgy a Hullám tényleg jó film?
Jó film, érdemes megnézni. S, ahogy látom valami normálisat ajánlottál? Pedig egy kis csihi-puhi horrorra most kapható lettem volna.soadroli írta: Amúgy a Hullám tényleg jó film? A rendező ugyanúgy Dennis Gansel. Ha tényleg olyan jó, akkor bepótolom.
El van rendesen havazva (holnap v holnapután jön a filmekkel), de azért figyel...visca el barca írta:a klubfőnök merre jár mostanában? nagyon el van tűnve...
Hát annak, hogy egy jó film került ismét a klubba.Bob_Marley írta:mondjuk azt nem értem ennek miért örülsz![]()
De igen az a film, mondjuk azt nem értem ennek miért örülszlui1698 írta:A Naploa nem az a film amiben az egyik gyerek ráugrik egy gáránátra?
Mert akkor örülök.