Tudjuk tudjuk, az önjelölt katalán megmondóemberek kitaláltak mindent, Liverpoolban meg fogalmuk sincs semmilyen megkeresésről, és csak most guglizzák, mi az az FC BarcelonaPr3datoR írta:...

Tudjuk tudjuk, az önjelölt katalán megmondóemberek kitaláltak mindent, Liverpoolban meg fogalmuk sincs semmilyen megkeresésről, és csak most guglizzák, mi az az FC BarcelonaPr3datoR írta:...
mitől? ez egy fórum, ahol az ember leírja a véleményét, nem? szidtam valakit, vagy valamit, vagy sértegettem a csapatot? szerintem ha más csapatnak szurkolok, attól még itt lehetekvisca el barca írta:üdv!Pr3datoR írta:Üdv!
ezt minek írod le ide minden héten háromszor? ennyire reszketsz?
üdv!Pr3datoR írta:Üdv!
az jó, mert a pooltól is csak olyan hírek jönnek, hogy továbbra sem hajlandóak tárgyalni...zknym írta:én eddig csak olyat találtam miszerint a Monaco nem kívánja eladni, és árat sem mondott Lemar-ra.
én eddig csak olyat találtam miszerint a Monaco nem kívánja eladni, és árat sem mondott Lemar-ra.visca el barca írta:a licit egyelőre ott tart hogy idén 50+origi, jövőre meg még 30 millióTromort77 írta:miközben Lemar pedig egyre közelebb a Liverpoolhoz.
a licit egyelőre ott tart hogy idén 50+origi, jövőre meg még 30 millióTromort77 írta:miközben Lemar pedig egyre közelebb a Liverpoolhoz.
Egyik klubnak sincs értelme lebegtetni most semmit sem, mivel épp az adott játékos pótlásán dolgoznak. Az újságírók a legtöbb infót a csapatoktól, játékosoktól kapják. Most mindenkinek érdeke, hogy csendben maradjon. Nyilván hivatalosan még nincs semmi aláírva, de a szóbeli megállapodások már meglehetnek. De ha most a Barca előállna azzal, hogy megvan Coutinho azzal nehéz helyzetbe hozná a Liverpoolt aki akár vissza is léphetne az üzlettől. Szerintem várjunk a dominóra.S.Agüero írta: Ha már kész lenne az üzlet, csak lehozták volna a legnagyobb újságok, nem?
Nyugi Matyi, csak órák kérdése és le lesz zárva!S.Agüero írta:Ha már kész lenne az üzlet, csak lehozták volna a legnagyobb újságok, nem?Tromort77 írta:Remélem a háttérben már tényleg megvan Coutinho.
Keita Baldé úgy néz ki aláír a Monaco-ba, miközben Lemar pedig egyre közelebb a Liverpoolhoz.
Simán el tudom képzelni, hogy Coutinho és Lemar üzlet is kész, csak a Monaco előtte le akarja zárni Keita-t. Csak induljon el az a dominó.
Ha már kész lenne az üzlet, csak lehozták volna a legnagyobb újságok, nem?Tromort77 írta:Remélem a háttérben már tényleg megvan Coutinho.
Keita Baldé úgy néz ki aláír a Monaco-ba, miközben Lemar pedig egyre közelebb a Liverpoolhoz.
Simán el tudom képzelni, hogy Coutinho és Lemar üzlet is kész, csak a Monaco előtte le akarja zárni Keita-t. Csak induljon el az a dominó.
KattS.Agüero írta:Linkeld, tuti, hogy kamu.randomguy írta:Dembélé, egy pár Barca játékos mellett, elkezdte követni Coutinhot is Instagramon.
Péntek 23:59-kor zárul le asszem.Messithebest írta:már csak az vigasztal, hogy 2 nap és vége...visca el barca írta:a sport szerint a liverpool továbbra sem hajlandó coutinhoról tárgyalni
már csak az vigasztal, hogy 2 nap és vége...visca el barca írta:a sport szerint a liverpool továbbra sem hajlandó coutinhoról tárgyalni