Én is leigazolnám Robinhot és Fabregast.
És szerintem Robinhot Henry formálya fogja eldönteni. Magyarul: Ha Titi így folytatja(amit kétlek, csak lehet, hogy a tavalyi tripla és Ibra elvette a kedvét. Ki tudja...?

) ahogy most játszik - ami elég motiválatlan játék szerintem a tavalyi énjéhez képest - akkor télen elhoznám Robinhot mindenképp. Személy szerint akkoris elhoznám, ha Titi jól játszik, mivel a Getafe ellen láttuk, hogy Jeffren és Pedro nem életbiztosítás

Pedig még mindig bízom Pedroban, csak fejben kéne fejlődnie szerintem. De vissza Robinhora. Szóval ha igazán keményen nézzük, Bojan az egyetlen minőségi alternatíva - idén tényleg az, nagyon nagy formában játszott. Szóval Robinho jól jönne már télen is, de azért nem létszükséglet
Fabregas meg azért kell majd, mivel sajna nem várhatunk Busquets szintű fejlődést Jonathantól - és Thiagotól sem - mivel általában nevezve sincs(enek). Busquets tavaly sokat játszott, ahogy most kinéz, Jonathan kb annyit fog játszani, mint tavaly Pedro. Szóval szerintem nagy magabiztosságot adna a csapatnak, ha jönne Cesc a nyáron, mivel már nem okozna akkora bajt Ini vagy Xavi kiesése. Az eddigi meccsek alapján látszott, Iniesta nélkül fele olyan jól sem megy, hogyha meg Xavi is kidől, akkor viszlát Barcafutball. És ezt csak Fabregas tudná orvosolni a jelenlegi piacon - meg a két ifjú titán, de ők még váratnak magukra.
Az meg, hogy a két játékos illik-e a Barcába már ezerszer ki lett tárgyalva. Robinho tökéletesen cselez, jól lő és passzolni is tud, ha van kinek. Fabregas meg itt nevelkedett, a vérében van a játékunk...
Bocsi, hogy kicsit hosszú lett, csak gondoltam leírom részletesen a véleményem a két játékos érkezésének fontosságáról - szerintem. Mindemellett bízom a csapatban, mivel Pep tudja mit csinál, sérülés esetén is megoldanánk azért szerintem, de reméljük erre nem kerül majd sor...