Egy kis keeper liga erofelmeres a PO kezdese elott:
NBAiley: Elegge "ferde" a csapatkialakitas, van 4 PG es 9 magas, SG/SF meg alig van. Furcsalom hogy nem szaladt bele olyan problemaba hogy nem tudja berakni a jatekosait a kezdobe az posztok utkozese miatt. Bass-Brand-O'Quinn triobol erdemes lehet becserelni 1-2 wing jatekosokra, bar ha eddig se volt problema a "tulsulyos" roster, akkor vegul is mindegy. Szoros parharcokat fog jatszani, kb. a kategoriak feleben nagyon jo, a maradekban meg gyenge, 1-2 joker kategorian fog mulni a dolog.
Cumbee Lamantines: Szezon vegi erositesek eleg jol sikerultek, a TO kategorian kivul mindenben jo, egyik fo eselyes csapat.
OFWGKTA: Masik nagy contender csapat, ha nem nyer akkor nagy [auto_cenzúra] volt a pickek bealdozasa.
Bawstun Havhad Cahs: Sotet lo, jo sorsolas miatt dontobe varom, ott meg mar barmi lehet.
Debrecen Grizzlies: A PO egyertelmuen leggyengebb csapata, a szezon vegi csereket nezve nem is meglepo. Sztem meg az en csapatomnak is boven lenne eselye ellene.
Lakers0827: Szezon vegi erositesekkel egesz jo lett ez a csapat, de sztem ez is keves lesz Game ellen, Bob csapataval szemben tobb eselye lett volna. Ugy erzem hogy kar volt annyi picket elveszteni ezert, de remelem ramcsafol.
Sajat csapat ertekeles: sajnos nem sikerult igazan jol a draftom, Horford kiesese tovabb rombolta az eselyeimet. Meg probalkoztam erositeni a szezon vegenel, de sajnos a sorsolas es a top jatekosaim serulesei mar a PO-ba jutast is lehetetlenne tette. Utolso par napban szetrobbantottam a csapatot, es sikerult par egesz jo cseret osszehoznom a tankolashoz. Jovore egesz eros lesz a 2-2 db elso es harmadik korosom.
Lottery: az erdekelt csapatok mit szeretnenek, mikor csinaljam meg a draft-lottery-t? Es teljesen ugy menjen mint az NBA-ban, azaz csak az elso 3 pick sorrendje legyen a lottery alapjan, vagy mind a 6 pick ping-pong labdak alapjan doljon el?
Lottery eselyek:
FCK ALL Y'ALL WOLFF: 6/21 (28.57%)
GT's Terminators: 5/21 (23.81%)
Kanty Team: 4/21 (19.04%)
meslija-arfi: 3/21 (14.29%)
Team Drama Melodrama: 2/21 (9.52%)
Dream Dynasty: 1/21 (4.76%)
Aukcios liga: elegge kicsi az aktivitas/erdeklodes ebben a ligaban, de azert hajra, a PO-t nyomjuk meg egy kicsit. Jovore vmit mindenkeppen be kell ujitani, kulonben nincs ertelme tovabbfolytatni azt a ligat. Game-mel beszeltuk hogy esetleg egy capspace-t be lehetne vezetni plusszba, hogy kicsit erdekesebbe tegyuk, hatha az felrazna a ligat. Errol majd meg kell beszelni...