Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1ébként vszínű h közgáz..redlions írta:Csak ne a kecskeméti GAMF-ra!Enrique írta: Továbbtanulnom fogggalmam sincs merre szeretnék.![]()
Akkor talán már nem hibázol nagyot...
Csak ne a kecskeméti GAMF-ra!Enrique írta: Továbbtanulnom fogggalmam sincs merre szeretnék.![]()
Lesz még több is!Enrique írta:És akkor itt le is zárhatjuk Kedves Eszti és Saviola!
1ébként nyugodtan lehet még képket is rakni.. Még mindig nagyon kevés a felrakott képek száma ahhoz képest, amennyien írunk..
Légyszi nagybetűvel írd a nevem!Saviola írta:Hmm!Szervusztok!Láttam itt egy két képet,azt hiszem én ezután csak csoklomozom!eszti tényleg aranyos!Én nem teszek fel képet sorry,mert mindenkinek uj monitort kéne vennie!![]()
![]()
Kedves Pilfer mester már ugy is látta a hülye fejemet!Egy hét kóma után ő sem ajánlja!:D
Azért nyugodtan rakhatnál...Saviola írta:Hmm!Szervusztok!Láttam itt egy két képet,azt hiszem én ezután csak csoklomozom!eszti tényleg aranyos!Én nem teszek fel képet sorry,mert mindenkinek uj monitort kéne vennie!![]()
![]()
Kedves Pilfer mester már ugy is látta a hülye fejemet!Egy hét kóma után ő sem ajánlja!:D