Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fenerben pedig biztos maradt még pár piros lap Csütörtökről.visca el barca írta:egész héten a galata-fenerre készültem, erre a rohadt robbangatások miatt elhalasztják
kár érte, pedig a világon ezen a meccsen van a legjobb hangulat.
hát igen, a velodromban olyan hangulat van, hogy még a saját játékosok is becsokiznakkanty írta:Idén két meccset nyert otthon az OM, azért ez elég kemény. Csak a Troyes szerzett kevesebb pontot náluk hazai pályán.
Marseille-Rennes 2:5......visca el barca írta:
jövőheti tipszmikszre már van egy tuti tipp
palesz77 írta:Spanyol keret:
OFICIAL | Spain's call up : Casillas, De Gea, Rico; Juanfran, Mario Gaspar, Piqué, Bartra, Ramos, Nacho, J. Alba, Azpilicueta; Busquets, San José, Sergi Roberto, Cesc, Koke, Thiago, Isco, Silva, Mata; Alcácer, Morata, Aduriz, Nolito, Pedro
Na ki debutalhat..Kemeny keret, Inin csodalkozok, hogy kimaradt, de orulok, legalabb pihenhet. Az a kozeppalya meg brutal..
Casillas még mindig kerettag? Pedig úgy hallom, az új csapatában sem megy túl jól neki.palesz77 írta:Spanyol keret:
OFICIAL | Spain's call up : Casillas, De Gea, Rico; Juanfran, Mario Gaspar, Piqué, Bartra, Ramos, Nacho, J. Alba, Azpilicueta; Busquets, San José, Sergi Roberto, Cesc, Koke, Thiago, Isco, Silva, Mata; Alcácer, Morata, Aduriz, Nolito, Pedro
Na ki debutalhat..Kemeny keret, Inin csodalkozok, hogy kimaradt, de orulok, legalabb pihenhet. Az a kozeppalya meg brutal..
Utánpótlás korban is tanítanak taktikai dolgokat.TripleH írta:
Akkor kanyarodjunk vissza az eredeti irányba, Zizou esetében nem hiszem, hogy azért hozták volna fel a francia edzőképzést, mert a játékosokkal nem tud bánni, nem ismeri fel őket, hanem mert meccshelyzeteket nem úgy kezel, mint pl egy másik országban képzett edző. Az, hogy a taktikai képességeit épp ez miatt vitatják, na ezt nem értem mi köze az utánpótlásképzésnek. Pláne, hogy a csapat megfigyelői fedezik úgymond először fel, egy fél tucat ember foglalkozik velük, a La Masiaban sem egyetlen ember felelős azért, hogy ott kiből lesz A csapat aspiráns ember és kiből nem.
Ezek tükrében kizártnak tartom, hogy el tudjuk hozni a brazilt. Mellé társnak/konkurenciának Fabinhot lehet lenyúlják amúgy a Monacoból, mint ahogy Kurzawával is tették, Rabbiot is nagyobb szerepet fog kapni gondolom. Motta távozását is pedzegették, én az ő pótlására tuti rárepülnék Jorginhora a helyükben, szerintem nagy húzás lenne. Ibra távozásával meg lehet marad Cavani, bár ha jót akarnak maguknak, akkor lecsapnak valakire. Nem lepne meg, ha ligán belül igazolnának - Lacazettet vagy Batshuayit például -, de ahogy írtad CR se kizárt. Tényleg érdekes nyaruk lehet, viszont szerintem jól fognak erősíteni, eddig se nagyon nyúltak mellé, a pénzes csapatok közül ők igazolnak a legjobban évek óta, remélem ezt a jó szokásukat megtartják jövőre is.roby122 írta:Van der Wielnek lejár a szerződése, nem ùgy néz ki, hogy hosszabbítanak vele.
...
Aurier is biztos távozó lehet.
Érdekes, szerintem lesznek mozgások. Főleg ha még hozzuk Marquinhost.
Akkor kanyarodjunk vissza az eredeti irányba, Zizou esetében nem hiszem, hogy azért hozták volna fel a francia edzőképzést, mert a játékosokkal nem tud bánni, nem ismeri fel őket, hanem mert meccshelyzeteket nem úgy kezel, mint pl egy másik országban képzett edző. Az, hogy a taktikai képességeit épp ez miatt vitatják, na ezt nem értem mi köze az utánpótlásképzésnek. Pláne, hogy a csapat megfigyelői fedezik úgymond először fel, egy fél tucat ember foglalkozik velük, a La Masiaban sem egyetlen ember felelős azért, hogy ott kiből lesz A csapat aspiráns ember és kiből nem.recrea írta:Legalább most le is leszel osztva, megériTripleH írta:Miután az utánpótlásokat, nem a vezető edzők nevelik ki, akik a nagy csapatokat irányítják, így továbbra is tartom a kérdésem.
Dárdai pl a serdülő korúakat irányított, aztán válogatott, BL esélyes csapat, szóval de.
Aztán, csak az a jó edző, aki a reflektorfényben van?
Legalább most le is leszel osztva, megériTripleH írta:Miután az utánpótlásokat, nem a vezető edzők nevelik ki, akik a nagy csapatokat irányítják, így továbbra is tartom a kérdésem.
Ahhoz , hogy valakinek jó legyen az utánpótlásképzése kellenek jó edzők is ergo , hogy ha jó a játékosképzés akkor az edzőképzésnek is jónak kell lennieTripleH írta:Bob, hogy jön a francia edzőképzés az utánpótlásképzéshez?
Ez a csavo amugy kegyetlen jol banik a labdaval videok alapjan, itt nem jott ki annyira mondjuk, de ez is pazar megoldas volt. Tenyleg durva ez a francia liga, csak oda kell normalisan figyelni, es minden bokorban lehet kb egy tehetseget talalni..Bob_Marley írta:Boufal gólja:
https://www.youtube.com/watch?v=MN_3yLu84WI
Odapasszolták neki, de utána jobbal-ballal pár húzásból megoldotta.
Istenem, de gyönyörű.Tromort77 írta:Marseille szezon összefoglaló:
https://twitter.com/lephoceen/status/709398592738500609