Ki lenne jó Nektek Rodrin kívül?!
Tavaly, amikor jött Romeu két dolog miatt kritizáltam:bence0330 írta: ↑2024.07.13. 18:50:44Az tuti, hogy igaz, amit írsz, ha Chris helyére berakod Romeut (vagy Casadót, akiről tudja a fene milyen), az alighanem sokkal nagyobb gáz, mintha bárkit beraksz a baloldalra, aki nem hoz olyan jó meccset ott. De attól még az is üres.
Nem hiszem, hogy a klub priorizálja a balszélső posztot. Egyszerűen csak mindkettő kell. Niconak nyilván jelenleg sokkal nagyobb a sajtója, róla többet is hallunk. Messze a nyár vége, ha szeptemberben nem erősödtünk a poszton, Nicot meg megvettük, akkor tényleg baj van.
Pontosan hogy is lett nagyobb prioritás a bal oldali támadó a vkp poszttal szemben?Peter írta: ↑2024.07.13. 12:54:06Tovább a megszokott útun?
Ez is egy opció, hiszen a közönségnek játszik a csapat.
Ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát....csak akkor az előadás végén is tapsolni illik majd a közönségnek.
Életképes választás, így a kifogások helye is megmarad, mindenki megtalálja a számítását, mindenki jól jár.
A Real Madrid meg majd köszöni szépen.
Tovább a megszokott útun?
És miből gondolod, h Guirassy ide jött volna 2. Vagy 3. Számú csatárnak? Én is hoztam volna, de azèrt ez nem ilyen egyszerű! Egy vkp nàlam is a legfontosabb poszt lenne, de évek óta kellene egy jobb szélső is. Mai árak mellett Nico ára (58m) nem túl sok, de szerintem is van benne kockázat, ugyanakkor én szerintem ő hozni fogja az elvárt szintet( egyébként egyetértek veled a gólerősebb szélsők vagy két csatáros dologban) Olmo az EB-n nekem nagy kedvenc, de sok Leipzig meccset nézek ott 10/4 meccsen nem nagy szám..gránit írta: ↑2024.07.13. 09:01:29Én Guirassy-t vettem volna meg 17,5 millióért. Schoutent a PSV-ből vagy Seiwaldot Lipcséből, Cancelo-t megtartanám, egy 6. belső védőt vésztartaléknak, és egy cserekapust.
Ehhez képest valószínűleg lesz egy Nico Williams, ha rajtuk múlik, akkor Olmo is, a tippem pedig az, hogy rendes vkp-t nem fogunk szerezni, hanem megyünk a közönségkedvencek után.
Ha jól emlékszem Torre nem volt hajlandó játszani a Barca B-ben. Persze ez nem biztos, mintha ezt olvastam volna. 3 meccse van ott. De a Gironába sem fért be, a lesajnált Garcia lehozott egy egész jó szezont, 5 gólt szerzett, most nézem, jobb értékeléseket kapott, mint a mi védőink. Lehet nem kellene elpazarolni 10 millióért. Maradhatna 5. számú védőnek a rotációba, Kounde sokszor lesz jhv, Christensen sokat sérült, és vkp-st is játszhat.La Masia1 írta: ↑2024.07.12. 23:14:29
Kupával együtt játszott 800 percet tavaly az egész szezonban, azt is szinte mindig (60. perc környéki) csereként.
Esélye nem volt rendesen megmutatni magát. Egyértelmű, hogy Gironában a padra kellett, nem számoltak vele.
De ez nem a Girona hibája, oda csak lepasszolták.
Fermín meg 2000 percet játszott...nem mindegy.
Torre-ét rendesen megszívatta a Barca.
Kupával együtt játszott 800 percet tavaly az egész szezonban, azt is szinte mindig (60. perc környéki) csereként.FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.12. 18:35:54Torrerol nem tudom mit gondoljak. Vártam, de nagyon nem mutatott eddig semmit, a Gironában sem.
Én is úgy tudtam, de mindenhol ez a hír.
Ja, ez már idevaló egy ideje.FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.12. 18:42:33Én is így látom Torre helyzetét, másik topicban írtam.bence0330 írta: ↑2024.07.12. 17:57:19Nem látom a posztját. Amúgy nekem is szimpi lenne cserének, többediknek, de a 10-es posztra annyi kiemelkedő szintű focistánk van, hogy még így sem tudom, hogy lesznek majd meg. Gündogan-Raphinha nagyon magas szint ott, Pedri is, csak vele nehezebb számolni, ha meg second strikert akar oda, akkor Fermín is jelentkezik. És a legnagyobb német tehetség is alighanem oda jön fel Darvich személyében, szóval még ifjú reménység is van. Szerintem így neki nem lesz helye, még a németet sem látom ott pár időhúzó percnél többet kapni, pedig rá nagyon kíváncsi vagyok.
Amúgy J. Araujora keresve szembejött velem a Las Palmasban Marmol is, aki ingyen távozott 2 éve a B-ből (nem rémlik, de mivel ingyen volt, felteszem ő akart menni), már 15 milliót ér, amihez ott a kanári szigetekről elég komoly teljesítmény kellhet, komoly szezont mehetett.
Elvileg Marmolért több csapat is ajánlatot tett, pl. A Girona is de ragaszkodtak a 30 milliós kivásárlási árához, ha pénzt akarnak, eladják 15 körül. Az eladási árának 50%-a a miénk![]()
Nem tiszta, azt látom, hogy márciusban megsérült, májusban visszatért, aztán megint megjelent egy kis kereszt mellette, de nem részletezték.. Szóval felteszem ott volt egy kisebb sérülése vagy visszaesése, és most ahogy olvasgattam, ezért sem hívták be a válogatottba a Copára. De komoly nem lehet. Szóval igen, úgy tűnik, hogy valamiből lábadozik, de nagy baj nem lehet.
Lehet, hogy nem egy 60 kilós kölyök, de iszonyat lassú az ember, mintha az öregfiúkból jönne, nagyon kevés ide.
Én nem üldözném őt el. Pedri-vel nem valószinű, hogy tudunk folyamatosan számolni, Gündogan meg nem tud még egy ilyen szezont lehozni, valami kreatívabb figura kelleni fog még a kp-ra.
Biztos, hogy erről van szó, már Flick bejelntése után pár nappal voltak róla pletykák, hogy keres spanyolul beszélő németet, vagy németül beszélő spanyolt a stábba a pontosabb, gördülékenyebb kommunikáció miatt. Már akkor felmerült Thiago neve, amikor még be sem jelentette a visszavonulását. Aztán közben Flick megfűzte Westermannt is ugye, aki a Betis miatt tud spanyolul, szóval elvileg ők ketten lesznek kapcsok edző meg játékosok között.
De mi lesz? Mert ha fordítani jön meg kapocsnak az öltözőbe, akkor mindegy. Ha komolyabb szerep, akkor szerintem sem helyénvaló, de ezt kétlem, most vonult vissza.