Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A véleményem továbbra is ez.FCB_gábor írta:Ezzel szemben nálunk: "Kínos döntetlennel továbbjutás
Mindenképpen csalódást keltő eredményt ért el tegnap este a Barcelona a Király Kupában, hiszen a legjobb 16 közé kerülésért vívott, harmadosztályú Alcoyano elleni visszavágón mindössze egy döntetlenre volt képes, ami még akkor is nagyon gyenge eredmény, hogy a B csapatával játszott a katalán gárda..."
Na igen. Ettől szoktam én a falra mászni. Hogy mikor vesztésre állunk, vagy döntetlenre, nem hogy behozna egy támadó középpályást pl. Bojan, Giovanni teljesen mind1, vagy egy csatárt pl. Ezquerro vagy stb. Nem, ő ilyenkor beküldi Zambrottát (jó esetben pl. Marquez helyére) rosszabb esetben vmi középpályás helyére. Na igen, mikor még van 1 cserénk, és mondjuk döntetlen az állás, akkor jön mondjuk Oleguer. Ettől mindig kész vagyok...LG írta:Azért az sem volt semmi, mikor a 8x-ik. percben a real ellen Rijkaard hasonszőrű haverjaival azon tanakodtak, h kit hozzanak beBennem ez a kép nagyon megmaradt...azér jo hogy nem védőt hozott be akkor is.
Így, így. Jól mondod "Csak a Barca"! Amúgy meg Riijkard jólenne, ha elmenne sztem, de nem igaz, hogy nem nyílik már ki a szemük Laportáéknak... Most is döntetlen, idegenben kész katasztrófa a mérleg, kezd nagyon elegem lenni, és biztos, hogy nem csak nekem.gekkodan írta:Csak a Barca! írta:OFF:Kluivert55 írta:Ti nem unjátok még, mindig ugyanazt szajkózzátok!
Én nem írogatok állandóan a fórumra de azért mindennap átnézem a híreket, de mostanában nincs túl sok kedvem ,mert hónapok óta ez megy!
Nyugodjon meg mindenki és könyvelje el, hogy FRANK RIJKAARD az edzőnk és most már remélem jó sokáig az is marad és sikereket fog elérni és ez a sok unatkozó balf... nem fog ennyit irogatni róla itt!
El sem hiszem, hogy már 3szor írok (kb. fél év alatt!) ehhez a szánalmas társasághoz ugyanabban a témában!
Te pajti!
Ez itt egy fórum, ahol az emberek irogatják a "balf@szságaikat". Ha nem tetszik nem kell olvasni. Ennyi![]()
Ez a forum azért van, h leirják az emberek a véleményüket, és ha ez nem tetxik, akkor nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" elolvasnod, irnod meg pláne, mert it ilyenekre nem kivácsi senki. Mit képzelsz magadrol ki vagy te, h bárkiről itt ilyen minősitést irszKluivert55 írta:ez a sok unatkozó balf... nem fog ennyit irogatni róla itt!
El sem hiszem, hogy már 3szor írok (kb. fél év alatt!) ehhez a szánalmas társasághoz ugyanabban a témában!
OFF:Kluivert55 írta:Ti nem unjátok még, mindig ugyanazt szajkózzátok!
Én nem írogatok állandóan a fórumra de azért mindennap átnézem a híreket, de mostanában nincs túl sok kedvem ,mert hónapok óta ez megy!
Nyugodjon meg mindenki és könyvelje el, hogy FRANK RIJKAARD az edzőnk és most már remélem jó sokáig az is marad és sikereket fog elérni és ez a sok unatkozó balf... nem fog ennyit irogatni róla itt!
No coment.....Kluivert55 írta:Ti nem unjátok még, mindig ugyanazt szajkózzátok!
Várom már mikor megy fel a Barca TV-re a video, ahogy Rijkaard takarítja Bojan és Giovanni stoplisát, Eto'o meg a guggoló mester mögött kuncog a feka fejévelLG írta:Nem igaz ám amit irtálFrenky kemény gyerek. A cserepadot is mindig szanaszét qrja
Ugyanazt vázoltad fel, ami miatt tépem a számat hetek óta:) Öröm látni:)Csak a Barca! írta:Egyszerűen tényleg az "madness", hogy Rijkaard még mindig az edző és madness még az is hogy Laporta meg csak ül a bársonyszékében és nézeget ki a fejéből és nem tesz már semmit. Mi kell még ahhoz, hogy egy edzőt eltávolítson? Ki kell esni a bajnokságból vagy mi? Hihetetlen... Másfél éve teszetoszáskodik itt Franky és nem változott semmi, ha lehet még rosszabb lett.
Edzőváltás itt nem lesz sajnos gyerekek. Legalábbis most télen tuti nem, bármennyire is szeretnénk. Majd talán nyáron, de lassan abban is kezdek kételkedni.
Az meg a másik, hogy Roninak kéne adni 1 esélyt, hogy egy másik edző melett megmutassa, nem kell őt még temetni. Ha meg nem tudja mehet. De ahogy elnézem a vezérkar aktivitását Roni hamarabb hagyja el a clubot mint Franky.