Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Forrás?Nero. írta:Klopp ultimatumot adott hogyha el merik adni Coutinhot akkor elhagyja a Liverpoolt.
Azért ilyet nem hinném, hogy mondott, vagy tett volna.. Legalább is szétnéztem a Liverpool-i fórumokon és nem láttam sehol erről hírt.Nero. írta:Klopp ultimatumot adott hogyha el merik adni Coutinhot akkor elhagyja a Liverpoolt.
Fizessünk érte 200-at akkor. Megéri, hiszen az előző szezonban hat gólt is tudott rúgni a Bundásbantibor1158 írta:Problémássá vált Ousmane Dembélé leigazolása, miután a Dortmund 150 millió euro alatt nem adja a csatárt.(Mundo Deportivo)
Amit mind a ketten elfelejtettek megemlíteni, hogy anno mi is bejelentkeztünk érte, viszont akkor nem látta a helyét az MSN mögött és a fejlődése is megbicsaklott volna itt. Ez az szerintem ami egyébként kiemeli őt a legtöbb tehetségtől, hogy ténylegesen belátta akkor még nem az ő szintje volt a Barcelona és a fejlődése érdekében sokkal jobban járt a Dortmunddal.Chino írta:Csak éppen a Dortmundnál megtehették, hogy próbálkoznak vele, míg itt belebukik a vezetőség, ha Neymar helyére vesz valahonnan egy fiatalt aki vagy beválik vagy nem. Bár az ilyen Dembelé meg Mbappé a kivétel, a túlnyomó többség a nem válik be kategória csak arról senki nem hall, pont utóbbi ok miatt. Az a 15 millió pedig jelenleg inkább 30-35.mess2009 írta: és még egy példa: én nem adnék Dembéléért 120. misit mert nem ér annyit, csak fel van turbózva az ára!! olyan képességű emberek igenis vannak a foci világában olcsóbban is csak meg kell találni! erre pedig éppen ő a jó példa, tavaly(előtt?) még éppenséggel 15-öt ért.
Csak éppen a Dortmundnál megtehették, hogy próbálkoznak vele, míg itt belebukik a vezetőség, ha Neymar helyére vesz valahonnan egy fiatalt aki vagy beválik vagy nem. Bár az ilyen Dembelé meg Mbappé a kivétel, a túlnyomó többség a nem válik be kategória csak arról senki nem hall, pont utóbbi ok miatt. Az a 15 millió pedig jelenleg inkább 30-35.mess2009 írta: és még egy példa: én nem adnék Dembéléért 120. misit mert nem ér annyit, csak fel van turbózva az ára!! olyan képességű emberek igenis vannak a foci világában olcsóbban is csak meg kell találni! erre pedig éppen ő a jó példa, tavaly(előtt?) még éppenséggel 15-öt ért.
Serit továbbra sem értem. Hozzuk 25. középpályásnak. Túl sokszor nem láttam, de szerintem 26 éves korára csak feltűnt volna valakinek, a manapság nem túl elit válogatottnak sem stabil tagja.zknym írta:nem csoda, hogy nem adják fel, Verratti után is sokáig loholtunk, akkor Coutinho után miért ne tennék? Viszont Seri-t tényleg ki kellene vásárolni
Akkor is bohózat amit csinálunk ha van pénzünk ha nincs.Cestus írta:Mondjuk azóta lett pénzünk, ennyi különbség vanvisca el barca írta:jah. kb 2-3-4 hete volt hír, hogy már az a fickó is elment, aki csak akkor szokott mikor a tárgyalások lezárultak és papírokat kell rendezgetni...
Mondjuk azóta lett pénzünk, ennyi különbség vanvisca el barca írta:jah. kb 2-3-4 hete volt hír, hogy már az a fickó is elment, aki csak akkor szokott mikor a tárgyalások lezárultak és papírokat kell rendezgetni...
jah. kb 2-3-4 hete volt hír, hogy már az a fickó is elment, aki csak akkor szokott mikor a tárgyalások lezárultak és papírokat kell rendezgetni...Cestus írta:https://twitter.com/rac1/status/894868004902719488
A RAC1 szerint is közel van Coutinho. De mintha már egyszer az elmúlt hetekben lett volna ilyen, hogy a Barca vezetői össznépi mulatságot rendeztek Londonban, és mind odatódultak, de abból sem lett semmi.
danianevem írta:Napról-napra romlik az itteni közhangulat, holott azért annyira nem vészes a helyzet. Két minőségi embernek kellene jönnie (1 támadóbb szellemű kp, meg egy balszélső) hogy a keret alapján papíron a szűk elitben maradjunk, de ennyi. Ha nem jönnek, akkor a vezetőség magát buktatja meg, Valverde meg egy fokkal kisebb teherrel a vállán vághat neki a szezonnak. Ahol egyébként a mostani kerettel is az esélyesek között vagyunk, a hazai fronton mindenkèpp.
Húúú.
Igen igen!Res írta:Szerintem ennyire azért nem szokott zörögni az a bizonyos haraszt... Szerintem rövidesen meglesz a hivatalos bejelentés is.palesz77 írta:Megvan a mai napi "bármikor bejelenthetik" hír is akkor, ez egész gyors volt..
Egyes újságírók már az jósolják, hogy már vasárnap az RM ellen játszik. Mondjuk arra azért befizetek...
az jó, mert amerikai tulaj van. fenway sports group. az meg tudtommal amerikai kézben van.Nero. írta:állítólag a kínai tulaj nagyon gazdag.