Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Challenge accepted.shutterisland írta:tőlünk elvett idén fortuna és a bírok 4-5 pontot, nekik most adott 2-t, ki lehet számolni![]()

egyetértek...shutterisland írta:tőlünk elvett idén fortuna és a bírok 4-5 pontot, nekik most adott 2-t, ki lehet számolni
kupában adjunk nekik!![]()
![]()
Nem is tudtam ,hogyha valakit oldalba rúgnak az tizenegyes, Callejonnal szemben nem szabálytalankodtak, de Benzema szabálytalan volt a gól előtt, vicces gyerek vagy te is. Nagyon gyengén játszott amúgy a Real, Ronaldo meg maga volt a katasztrófa...[/u]A Mallorcának nem adtak meg egy 11est a végén, arról nemis beszélve h Benzema h mászta meg a győztes gól előtt a Mallorca-i játékost...nincs miről nagyon vitázni szerintem se, nem vagyunk vakok.
Tudod Pep mutogat, de csak a kamerák előtt színészkedik, nem komoly edző. De Mou az asszony bevásárlólistája hátuljára felírja hogy mennyé hátra és ő a legjobb.soadroli írta:Fuu de utálom őketKb ÍGY csináltam...
![]()
Amúgy mi volt az a lapocska megint??? Szóba nem bírta elmondani Mou, vagy ott mindenki süket?

#David Villa# írta:Ebben a szezonban az a különbség, hogy ha nekünk nem megy a játék, akkor még a szerencse és egyéb dolgok sincsenek velünk, míg Madrid idén szépen is játszik, meg rohadt nagy máker is...
gondolom Pepe ennyire sötét...soadroli írta:Fuu de utálom őketKb ÍGY csináltam...
![]()
Amúgy mi volt az a lapocska megint??? Szóba nem bírta elmondani Mou, vagy ott mindenki süket?
Mégis mire adtak volna 11est a Mallorcának? Mert Sergio Ramos oldalának vágódott a labda?A Mallorcának nem adtak meg egy 11est a végén,
Talán mert elég kétes h egyáltalán szabálytalanság volt-e?Raul#7 írta:Sírtok itt meg nem adott egyébként tényleg szabályos Mallorca gól miatt, de előtte volt egy szabálytalanság Callejonnal ellen a tizanhatoson belül... Arról miért nincs vita...?
sajnos erre jelenleg hatalmas a sansz. ronaldo annyira 0,hogy már a többiek képességét is csökkenti. lass cselgépnek hiszi magát. szerez 5 labdát,amiket gond nélkül elszór. arbeloa passzolni nem tud,cr beadni,dm sérült. nem sok jót várokAndris írta: A kupában meg lekéne simázni őket, december óta ők csak rosszabbak lettek.
nincs aki megvalósítsa,lásd a felső írásomTeljesen más lesz. Szerintem már fejben arra készül(t) a Madrid.
1. Ezért nem túl örömteli, hogy neki minden ilyen "kirohanást" szó nélkül hagynak, csak "mert ő ilyen..." Aztán a játékvezetők a kétes szitukban, - tudván, hogy a másik oldalról nem kapnak - inkább nem kockáztatnak.daffy írta:de mindenki tudja,hogy mourinho milyen,mégis minden meccs után felháborodnak. én tudom,hogy minden nap fél7kor hiradó,ha bekapcsolom a tévét,nem lepődök meg,hogy "jéé,ma is..."
ezek után barca gálát tippelek a hétközire. 0 a csapat

de mindenki tudja,hogy mourinho milyen,mégis minden meccs után felháborodnak. én tudom,hogy minden nap fél7kor hiradó,ha bekapcsolom a tévét,nem lepődök meg,hogy "jéé,ma is..."Sándor_is írta: Szerintem nem az a baj, hogy egy-egy hibát elnéznek a játékvezetők. Hanem egy ilyen meccs után is az lesz pl. Mourinho első szava a sajtótájékoztatón, hogy "nem adtak meg nekünk egy gólt."
És mivel JM srigulázza és rajta tartja a kezét a bírói kar nyakán, nem is nagyon mernek ellene fújni.
"Hát van tartás ebben a csapatban"Sanama írta:szokásos forgatókönyv, ha nem megy, jön a makk meg a bíró.
Ne is érdekeljen mert igazad van. Ez ellen nem lehet vitatkozni.dak900 írta:Teljes mértékben egyetértek... A bíró ellen nehéz nyerni...nem érdekel ki mit mond...
Mert ez világos mint a nap, illetve egy Barca szurkolói oldalon vagy.daffy írta:az utolsó 1 oldalon 5 olyat olvastam,ami ellen itt hónapokig szinte mindenki felszólalt. nevezetesen,hogy a barcát tolták a bírók sokak szerint. most a madrid javára tévedtek,erre ugyan az megy,csak fordítva. kérdem én,akkor mit vannak sokan felháborodva?

Szerintem nem az a baj, hogy egy-egy hibát elnéznek a játékvezetők. Hanem egy ilyen meccs után is az lesz pl. Mourinho első szava a sajtótájékoztatón, hogy "nem adtak meg nekünk egy gólt."daffy írta:az utolsó 1 oldalon 5 olyat olvastam,ami ellen itt hónapokig szinte mindenki felszólalt. nevezetesen,hogy a barcát tolták a bírók sokak szerint. most a madrid javára tévedtek,erre ugyan az megy,csak fordítva. kérdem én,akkor mit vannak sokan felháborodva? tény,hogy a bíró tévedett,de minden meccsen tévednek,mert a technika nélkül ma már nem lehet...
Teljes mértékben egyetértek... A bíró ellen nehéz nyerni...nem érdekel ki mit mond...#David Villa# írta:Szerencsés ez a madrid. Mindkét góljuk jó nagy adag szerencse. Ellenfélről meg annyit, hogy madrid meg bíró ellen nehéz.
Úgy van!!! 12 a 11 ellenSándor_is írta:Ezt a meccset 23-an játszották, és nyert a Madrid...#David Villa# írta:Szerencsés ez a madrid. Mindkét góljuk jó nagy adag szerencse. Ellenfélről meg annyit, hogy madrid meg bíró ellen nehéz.