2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Andrej Arsavinért a jelek szerint egy klub sem hajlandó olyan összeget fizetni, amely elnyerné a Zenit Szentpétervár tetszését, a korábban érdeklődő Barcelona pedig még azok közé tartozik, akik meg sem közelítették a Zenit elvárásait. Arsavinért 15 millió eurót hajlandó lett volna adni a katalán egyesület, de a futballista menedzsere, Denis Lachter szerint nemrégiben volt 25 millió eurós ajánlat is a játékosért a Premier League-ből, amit szintén visszautasított a Zenit. A szentpétervári klub ugyanis 30 millió eurót szeretne kapni a támadóért, ennyit viszont a jelek szerint senki nem fizetne. Ezek után nem lenne meglepetés a játékos maradása sem Oroszországban, s erre utal, hogy Arsavin elkezdte az edzéseket a Zenitnél az Európa-bajnokság után.superG írta:Arshavinnal mi van?
Kris!kovinho írta:Tamás, szerinted kit kellett volna igazolni Hleb helyére?
Hleb is jó vétel, csak akkor kellett volna rá pazarolni, ha már a hiányposztokra hozzuk a játékosokat. Gondolok itt egy Deco-szerű játékosra, ami az én olvasatomban van der Vaart, netán Moutinho, egy klasszikus irányító.kovinho írta:Tamás, szerinted kit kellett volna igazolni Hleb helyére?
honlap. parancsoljfcbarca10 írta:..
Honlap?
Replay írta:Robinho menedzsere elimerte a Barca érdeklődését!t.
Kis túlzással az Arsenal sehol nem lett volna nélküle.lionelmessi19 írta:Az Arsenalban, egy remek és gyors támadó focit játszó csapatban megtalálta, és a PL egyik legjobb középpályásává nőtte ki magát.
Minden esély megvan rá, hogy nálunk sem lesz másképp szvsz.
Kluivertet el kellett adni, hasonló okokból kifolyólag, mint most Ronaldinhot és Decot. Eto'o egy akkor még semmit nem nyert csapathoz érkezett 23évesen. Nem kellett egy szezononként 25gólos csatárt pótolnia.depth írta: Nem értek veled egyet. Akkor elment Kluivert, akit az egyik legjobb csatárnak tartottam és jött helyette Eto'o, aki a bajnokságban lőtt 17 gólt, elötte meg 14et, azelött meg szinte semmit. Nemrossz, nemrossz, de annyira nem nagy szám, nem tartottam jó váltásnak. Aztán mégis.
Torres a ligaban sose jutott 35-38 mérkőzés alatt se 20 gólig, az első pl szezonjában pedig 29 mérkőzés alatt 24-et vágott. A pl-ben sok középpályás rúg 15-20 gólt(van amikor többet, ugye), míg a ligaban jó, ha 10ig eljutnak a legjobbak. Ugyan miért?depth írta:Most meg mindenki kilenne akadva, h ha Eto'o helyett Adebayor jönne. Most lőtt a világ legerősebb bajnokságában 24gólt. Ő ne lenne minőségi futballista?
Deco már előtte uefat is nyert és mellékesen a bl legjobb játékosa is ő volt. Őt megvettük, mert befutott és kellett a kpra még játékos. Senki sem tudta, hogyan férnek majd el R10-el a pályán, de megoldották Rijkaardék. Ők akkor kerültek csúcsformába amikor érkeztek ezért a jó teljesítmény nem volt kérdés velük kapcsolatban. Nem mellékesen a portugál bajnokságban is hasonló focit játszanak, mint a ligaban.depth írta:Deco is csak abban az évben lett felkapva, amikor megnyerték a BL-t, addig nemhiszem, h sokan betették volna a top5 vagy akár a top10 irányító közé..
Legyen igazad, Kedves Andris! Legyen igazad! Valahogy nem tudom elképzelni, hogy megfelelő módon irányítsa a középpályát, és megtalálja az átmenetet a védelem és a támadószekció között.lionelmessi19 írta:Hlebnél minőségibb középpályást el sem tudnék képzelni, Kedves Tamás.
Nem értek veled egyet. Akkor elment Kluivert, akit az egyik legjobb csatárnak tartottam és jött helyette Eto'o, aki a bajnokságban lőtt 17 gólt, elötte meg 14et, azelött meg szinte semmit. Nemrossz, nemrossz, de annyira nem nagy szám, nem tartottam jó váltásnak. Aztán mégis.Varga Tamás írta: depth!
A 2003/04-ben elment minőségi játékosok helyére minőségi futballisták érkeztek. Az idén ez - Dani Alves kivételével - nem mondható el.
Szerintem, az idei taktikáról még halvány fogalmunk sincs. Csak abban bízom, hogy Pep fejében már körvonalazódik, és augusztus végén mi is megláthatjuk.Guardiola írta:depth maximalisan egyetertek, annyit tennek hozza hogy talan meg fel ev sem elegendo hogy igazan kideruljon milyen lesz ez a csapat. Ehez ido kell csak most hozza vagyunk szokva a sikerekhez ezert mindenki mar az elso szezonba el fogja varni a legjobb eredmenyeket.
De szerintem az mar most korvonalozodni latszik hogy taktikailag sokkal rugalmasabb lesz ez a csapat mint volt mondjuk a tavalyi.
Ezquerro még nem talált új klubbot, Thuramról meg kiderült hogy kisseb szívbetegsége van, ezért végleg visszavonult.Blaugrana10 írta:Ezquerro elment? Vagyis tudom h lejart a szerzodese, de talalt maganak mar klubbot? Es Thurammal mi a szitu? Nem hallottam semmit roluk mostanabaA PSG-nek vegulis kell Thuram vagy nem? Valaki, aki tudja nem irja meg?
Koszonom
Egyetértek. Sok CSAPAT van mégis azok nyernek valamit(az estek döntő többségében) amelyikben a klasszisok vannak. Már korábban asszem írtam, hogy nem lesz semmivel sem erősebb keretünk, mint pl annak az Atleticonak amelyik hosszú évek óta semmit se nyer. Ahogy haladunk előre, közeledve az átigazolási szezon végéhez egyre inkább biztos vagyok ebben az újabb és újabb nagyszerű híreknek köszönhetően. Persze ettől még nyerhetünk kupákat csak nem a legjobb esélyekkel vágunk neki a szezonnak.hortobagyikrisz írta:a labdarúgást gólra, illetve golokra játszák és nem pedig csapatra!!!!
Szóval attól, hogy még csapatot akarnak építeni, nem kell elengedni olyan játékost akinek majdnem 1-es volt a gól/mérközés átlaga minden szezonban mióta itt van!!!!