Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Vegyétek ki a legrosszabb igazolások közül!LG írta:Sané megszerezte az első gólját, kisebb szépséghiba, hogy les volt. De amúgy ma ő a legveszélyesebb City támadó, az első félidőben is az ő elfutásaiból veszélyeztettek.
Eddig jó. Alexis újabb remek gólpassza, ihletett formában van.PCsabi írta:9 pont hátrány, must win.
Nem néztem, de gondolom Vardy piroslapja után kicsit idegesek voltak.LG írta:A Stoke-Leicester meccsen mi volt? Látom az első félidőben a vendégek kaptak lapot bőségesen.
+ mellette sok kisebb sérülés, kihagyott VB majd EB, melyeken még inkább nevet szerezhetett volna. Az első nagy sérülése után is elég sokáig tartott visszanyerni a formáját, érthető is volt több, mint 400 nap után, de egy LCA szakadás után is idő lesz visszanyerni a dinamikát, gyorsaságot, már ha sikerül neki egyáltalán.Feast4 írta:Szegénynek ez lesz a vége.Már a második több hónapos sérülés 3 éven belül.Szerintem ő is olyan játékos lesz aki emiatt nem fig olyan karriert menni mint amúgy tudna.palesz77 írta:Az kemény, pedig még így is csak kereste az igazi formáját.. Így lehet télen hoznak valakit helyette, bár olyat, aki a BL-ben is játszhat, nem fognak találni. Biztos unjátok már, hogy ennyit emlegetem, de Dahoud szerintem pont jó lenne erre a szerepre, nem is gondolom, hogy mozdíthatatlan lenne, csak meg kéne fizetni.. Nem lepne meg, ha télen Pep lecsapna rá.
Szegénynek ez lesz a vége.Már a második több hónapos sérülés 3 éven belül.Szerintem ő is olyan játékos lesz aki emiatt nem fig olyan karriert menni mint amúgy tudna.palesz77 írta:Az kemény, pedig még így is csak kereste az igazi formáját.. Így lehet télen hoznak valakit helyette, bár olyat, aki a BL-ben is játszhat, nem fognak találni. Biztos unjátok már, hogy ennyit emlegetem, de Dahoud szerintem pont jó lenne erre a szerepre, nem is gondolom, hogy mozdíthatatlan lenne, csak meg kéne fizetni.. Nem lepne meg, ha télen Pep lecsapna rá.
Vagy rotálhatna többet. De egyébként valaki úgyis mindig sérült. Januárban Mané meg afrika kupázik. Szóval egy ideig biztos kezdő lesz.palesz77 írta:Origi eddig 7 meccsen volt kezdo, azokon lott 6 golt. Kar, hogy Coutinho felepulese utan ujra padra kerul, de igazabol nem tudom ki helyett lehetne berakni - Firmino max, en meg is lepnem mondjuk, de megertem Kloppot ha nem teszi, par dologban jobb a brazil.