Ez a tökéletes szurkolói hozzáállás.
Nem azt mondom, hogy nem érdemel kritikát a csapat, de amit egyesek írnak, az hihetetlen.
Kiégett a csapat, nem érdekli őket a meccs, ha nincs Messi megnyerjük, Alexis egy béna senki, gyorsan adjuk el..... ismét csak gratula.
Alexis is olyan szinten kapja az ívet, hogy öröm nézni.

Néhány fordulóval ezelőtt meg mindenkinek csorgott a nyála, meg jelentkezett, hogy "én bíztam benne, tudtam, hogy formában lesz". Xavi miért nincs előszedve, amikor csak az üre kapuba kellene gurítani, erre belebikázza az egyetlen előtte lévő emberbe?
Tegnap tényleg elég impotens volt Sanchez játéka, és sok labdát vesztett a felesleges cselezgetésekkel, de azt is tegyük hozzá, hogy egy Montoya volt ott szélen a párja, aki kb. annyit segített neki, mint amennyit hátráltatta. A másik szélen meg lehetett nézni Albaval mennyivel veszélyesebb volt az oldalunk, sikerült sokszor létszámfölényt is teremtenünk. Imádkoztam egy Montoya-Adriano cserén a félidőben, de sajnos nem jött össze.
Tata tegnap csúnyán elszámolta magát. A cseréi kicsit értelmetlenek voltak, de ez a szinte 4-4-2-es felállás (ami nem tudom mennyire volt tudatos) sem jött be. Persze érthető volt, hogy Messi előrébb nagyon elveszett volt, képtelenség volt középen megjátszani, ezért hátrébb lépett, de sokszor ezzel csak meddő lett a játékunk.
Tudtam, hogy ha az elején nem tudunk gólt lőni, vagy hátrányba kerülünk nagy gond lesz és sajna beigazolódott.
A legdühítőbb, hogy azt se lehet mondani, hogy nem volt helyzetünk, mert megvoltak, de semmi nem ment be és ez nagyon visszavetette az egész csapatot. Volt a második félidőben egy időszak, amikor ténylegesen azt lehetett várni, hogy bármikor jöhet a gól, de amikor minden kifelé pattan, az minden csapatot kollektíven megvisel.
Messi is olyan helyzeteket hagyott ki, amiket 10-ből 9x csukott szemmel bever.
A távoli lövések meg ezen a meccsen nem vezettek igazán eredményre. Cesc-nek volt egy ami átment a falon, de kb. ennyi. A többi mind elekadta, abban a dupla falban ami a 16-oson belül volt. Ha pedig elakad lehet látni mi történik. valaki szépen leírta, hogy ha háttal állva belebikáztak a labdába hátul valahogy mindig odapattant Angel elé és megvolt az 1 vs 1.
Kontrázni se lehetett, mert nem voltak három emberrel sem egyszerre a mi térfelünkön.
Ez egy nagyon szerencsétlen meccs volt és itt azt se tudom mondani, hogy gratula az ellenfélnek, mert hősiesen játszottak. A legtöbbször lehet dicsérni a kiscsapatokat, ha pontot rabolnak az ellenféltől, de amit a Levante tegnap csinált, az a foci megcsúfolása volt és nem azért sikerült ikszelniük, mert megtalálták a játékunk ellenszerét, hanem oltári nagy szerencséjük volt.
Ezt nem elkeseredettségből vagy részrehajlásból írom. Nem érdemeltünk győzelmet, mert nem működött rendesen a játékunk mind csapat -mind egyéni szinten és a helyzeteinket se lőttük be, de a Levante sem érdemelt X-et.