Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Piszczek-et kéne hozni, de nem hinném, hogy a Dortmund elengédné, amúgy szvsz Montoya Barca szint, főleg védekezésben és a támadásokba is jól lép be, van amikor elrontja de melyik védő nem? De ha úgy látod, hogy ő nem az, akkor kiváncsi vagyok szted ki Barca szint. Dani Alves-re meg a sérüléséig mki azt mondta, hogy támadásban mennyit számít, hát azt ma is láthattuk(semmit), a védekezése meg egyenesen pocsék volt.StickyFingaz írta:Szóval:barlacy írta:Szóval:
D.Alves- mehet.
Aki ekézte (ekézi) Pedritót- sok sok hamu kell...a fejére...
Sanchez- továbbra sem idevaló!!
És, lehet, hogy szerintem egy másik edző is...KELL!!!
Kit hoznál a helyére?Montoya nem Barca szint.
Ahogy lentebb is írtam:Pedro 1 meccsére 10 rossz jut.
Inkább Pedro nem idevaló.
Az utolsóra meg inkább nem írnák semmit...
Game90 írta:Majd Pedro lő egy hármast.
Szóval:barlacy írta:Szóval:
D.Alves- mehet.
Aki ekézte (ekézi) Pedritót- sok sok hamu kell...a fejére...
Sanchez- továbbra sem idevaló!!
És, lehet, hogy szerintem egy másik edző is...KELL!!!
Chino írta:pep71 írta:Hát én nem örülök Robnak, eddig semmi komolyat nem mutatott, igaz nem is játszott sokat, de a azért volt egy-két helyzete azokat rendre elpuskázta, de cáfoljon rám. Cesc-et erőltetni megint középcastárként, én nem tudom mit néznek az edzők, de így nagyon gyengének tűnik a támadósor.Gareth Tello írta:Piqué-Mascherano...
Barcelona line-up (official): Pinto - Alves Pique Mascherano Alba - SergiRoberto Busquets Iniesta - Pedro Cesc Alexis
Bench Barcelona: Oier, Montoya, Bartra, Adriano, Song, Dongou, Tello
Robnak örülök, elöl Sáncheznek kellene varázsolnia, no meg Iniestának.
Visca el Barça!
Bartrat is hiányolom, szvsz nagyon jó formában van és Piquevel is jól megértik egymást.
pep71 írta:Hát én nem örülök Robnak, eddig semmi komolyat nem mutatott, igaz nem is játszott sokat, de a azért volt egy-két helyzete azokat rendre elpuskázta, de cáfoljon rám. Cesc-et erőltetni megint középcastárként, én nem tudom mit néznek az edzők, de így nagyon gyengének tűnik a támadósor.Gareth Tello írta:Piqué-Mascherano...
Barcelona line-up (official): Pinto - Alves Pique Mascherano Alba - SergiRoberto Busquets Iniesta - Pedro Cesc Alexis
Visca el Barça!
Bartrat is hiányolom, szvsz nagyon jó formában van és Piquevel is jól megértik egymást.
Hát én nem örülök Robnak, eddig semmi komolyat nem mutatott, igaz nem is játszott sokat, de a azért volt egy-két helyzete azokat rendre elpuskázta, de cáfoljon rám. Cesc-et erőltetni megint középcastárként, én nem tudom mit néznek az edzők, de így nagyon gyengének tűnik a támadósor.Gareth Tello írta:Piqué-Mascherano...
Visca el Barça!
Nekem is ez a felállás tetszene, bérmennyire sem szeretném Tellot a kezdőben látni. (mondjuk, ha ő van a kezdőben, nem lenne sokkal kockázatosabb Dongou-val kiállni, aztán 60connor írta: Nekem a Sport.es által felvázolt hadrend tűnik a legjobbnak.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/p" target="_blank ... sc-2949281
csak ezt ne mondd, mert ha pedro góljával nyerünk, akkor még feleslegesebb lesz neymar.Bob most megnézheti, hogy mire mentünk volna idén a "munkásokkal", mivel Messi mellett Neymar sem fog játszani.
Azért sztem Dongou kezdetése erős lenne. Menjen be akkor akár Alexis középre, de Cesc lesz ott az biztos.S.Agüero írta:Possible line-up (vs Getafe): Pinto - Alves Pique Bartra Alba - Iniesta Busquets SergiRoberto - Pedro Cesc Alexis #fcblive [rac1]
Kíváncsi leszek a kezdőre.
Én inkább Dongou-t tenném a kezdőbe, és Cesc menne vissza a középpályára, de még az is lehet, hogy a Busi-Song kettős fog kezdeni...![]()
Szenvedős meccsnek ígérkezik, de mégis valamiért egy simább győzelem lesz szerintem.