Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Masche tipikusan az a játékos, aki vagy nagyon kell egy új edzőnek, vagy egyáltalán nem. Tippem: távozik és hoznak újat kh.-nek.S.Agüero írta:Marlon lehet a nyár első igazolása | A mai hírek alapján elég jó benyomást tett a csapat vezetőire Marlon Santos a Las Palmas elleni teljesítményével, mivel nyáron véglegesen felrendelhetik az első csapathoz, állandó opciót nyújtva ezzel a belső védő posztok egyikére. Mathieu szinte biztosan távozik, viszont ez azt jelentheti, hogy Piqué, Umtiti és Mascherano mellett nem fog érkezni újabb középső védő a csapathoz és a 21 éves brazil lesz a 4. számú bekk az új szezonban. (Diario Sport)
Hülyék lennénk nem kihasználni. 2 év múlva előreléphet 3. számú védőnek is simán.
Ja, én is láttam. De ők nem is nagyon írnak cikket ilyenekről, mégis ők a legmegbízhatóbb forrás, gondolom hamarosan a Sport meg a Mundo is megírja.visca el barca írta:jó, mert a rac1 oldalain (ofisöl, twitter stb) egy szó sincs róla
ezt hol láttad?palesz77 írta:RAC1 tényként közölte, hogy Valverde lesz az edző, és 2 éves szerződést kap.
az lenne a furcsa ha ezen a fórumon valaki nem akarná eladni a fél csapatotS.Agüero írta:Nagyobbik felét? Azaz 13-15 embert el kellene adnunk?Samper írta:Így elnézve a győztes meccset, örülnék, ha az új edző a keret nagyobbik felét elküldené. De ezt hiába várom.
palesz77 írta:Szerintem se lesz 4231, de a Messis résszel nem értek egyet, gyakorlatilag azon a poszton játszotta le a szezont. Néha-néha kilép a jobbszélre, de kb 3:1 arányban van középen, miatta simán lehetne ez a felállás szerintem.
visca el barca írta:nyilván valverde megítélése unzué mellett más. ernesto itt már akkor szóba került mikor tatánál eldőlt h nem marad. én akkor leírtam, hogy sztem egy teljesen színtelen-szagtalan pali, egy pellegrini 2.0. neki egy bilbao, sevilla, valencia kell, az ő játszótere, nem a topklubok. de így, hogy a másik alternatíva unzué, 1000x inkább valverde...palesz77 írta:Én már megbarátkoztam a gondolattal. Én tuti nem őt választottam volna, de bízom benne, hogy Roberték jól döntöttek.
nyilván valverde megítélése unzué mellett más. ernesto itt már akkor szóba került mikor tatánál eldőlt h nem marad. én akkor leírtam, hogy sztem egy teljesen színtelen-szagtalan pali, egy pellegrini 2.0. neki egy bilbao, sevilla, valencia kell, az ő játszótere, nem a topklubok. de így, hogy a másik alternatíva unzué, 1000x inkább valverde...palesz77 írta:Én már megbarátkoztam a gondolattal. Én tuti nem őt választottam volna, de bízom benne, hogy Roberték jól döntöttek.