Bob_Marley írta:
A szezon hosszú, a győzelem a fontos, minden meccshez úgy állok hozzá, játszunk jól, okosan taktikusan, ha kézben a meccs, lehet tartalékolni, nem lóverseny ez, amikor igazán kell, akkor legyen nafta, nem tízeket kell rúgni kilencszer és a tizediken kikapni, 10 db 1:0 nálam tökéletes.

Tegnap is a fiúk azt hozták, amit kell, kaptunk gyorsan egy gólt, de tekertek, fordítottunk, majd kézben tartottuk a meccset, s az ellenfélnél is elfogyott a szufla, lepörgött az óra.
értem,de nem értem meg.
Az utóbbi évek tapasztalatai pont azt mutatják,hogy annak, amikor órát kezdünk pörgetni,alibivel,1-0,2-0nál sosincs jó vége. Pepnél is ilyenkor jött egy egyenlítés,amire már nem tudtunk felpörögni.
A csapat játéka eleve nem lóversenyre hajaz,szóval inkább agyban fáradnak el a játékosaink,nem testileg.
Persze,valakinek jó az 1-0, de a mai fociban egy gólos vezetés semmire nem jó. De elfogadom a hozzáállásod, már meg is szoktam (

), csak tényleg fura,hogy ilyen látásmóddal épp a barca lett a kedvenc csapatod, akiknek soha nem ez volt a játéka,és nem is lesz ez.
Persze az okos-taktikus elemek megvannak,de sose az volt/lesz a cél,hogy 1-0 legyen a meccs, főleg nem hazai pályán.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."