Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nem kellett volna hosszabbítani...
Kérjük inkább Isak-ot cserébe némi ráfizetéssel. FT szerintem ennél azért többet ér, de vele mindenképp megvárnám az EB végét, hátha villan ott valamit.
Egyelőre szerintem nagyon nehéz találgatni, hogy hová kellene igazolni, ez nagyban függ Flicktől, viszont szerencsétlen nagyon távol van attól, hogy felmérje milyen játékosai vannak. EB, Olimpia, Copa, nem lesz sok ideje döntéseket hozni, egy igazolást pedig amúgy sem 2 nap lezsírozni. Annyi biztos, hogy vkp kelleni fog és ezt mind a klub, mind a német prioritásként kezeli. Kimmich sajnos elérhetetlen, de egy Merinoval (Stillerrel vagy valami hasonlóval) már előrébb lennénk. De Jonggal, Gavival, Chris-szel vész esetén Gündogannal párban ez már kivitelezhető lenne, viszont mindenképp olyan kellene, aki előre is mer/tud játszani. A spanyol progresszív passzokban nagyon erős volt, ugyanakkor nem pivotként/vkp-ként játszott, arra Turrientes vagy Zubimendi volt, szóval nem tudom mennyire tudná ott ezt kamatoztatni, ahogy védekezésben is kérdéses.bence0330 írta: ↑2024.06.12. 10:23:33Nincs 1 db balszélsőnk sem (igen, Felix, Ferrán és Raphinha tudnak ott játszani, de egyiknek sem a posztja, sőt...). Ez tuti az elsőszámú prioritás a támadósorban. Szélsőbekkeknél sem vagyunk meg (Fort beépítésével már majdhogynem), középhátvéd poszton Fayéval talán-talán, de még az is necces, vkp, meg egy bátran bevethető csere szintű kp, mint mondjuk ami Nico szintje. És vgy cserekapus. Ez alsó hangon 6 igazolás, ami lyukba menne, ezután lehetne egyáltalán pletyka a centerről, ahol max minőségjavításról lehetne beszélni, lyukról semmiképp, mert a keretünk majdnem harmada center. De a negyede mindenképp.gránit írta: ↑2024.06.12. 10:07:03
Már inkább elé vagy mellé kellene, mint mögé. Leginkább a BL-ben nyújtott teljesítménye aggaszt. Ott 9 meccsen már csak háromszor talált be, 2011 óta nem lőtt ilyen keveset a nemzetközi porondon. Egy közelgő hattyúdalra szezont alapozni szerintem már nem nagyon lehet.
Guiu, Roque még nem bizonyítottak semmit. A Ligában 8 gólt vert ránk a Real Madrid (és ehhez még hozzájön Mbappé, nem akármilyen tűzerő körvonalazódik ott, és ha így folytatjuk, még a többiek is előzhetnek minket), még a Girona is jócskán előzött minket ebben. A vkp után szerintem a második legégetőbb a támadókérdés.
A Madrid 8 gólt vert ránk, de az tuti, hogy nem a kilences állományunk miatt. Lewyt itt vegyük le, szerintem sem elég már kezdőnek, de ha itt van, és esze ágában nincs menni, akkor ez van. Jobboldalon egy tini játszott, aki nagyon ügyes, de még nem jók a végén a döntései, a játékpercei harmadát meg amúgy is élőhalottként töltötte. A balszélen egy 10-es/jobbszélső játszott. Lewy alig játszhatott a kapu előtt, rendre félpályánál birkózott. A tinijeink alig lettek kipróbálva, nem volt rotáció. A támadásépítés finoman szólva nem volt gördülékeny. Ezek játszottak szerintem inkább szerepet, és igen, Lewy is, de azt tényleg hagyjuk, mert ez olyan, mint DJ, nem jó, de úgyis itt lesz, ebből kell kiindulni.
És Lewyhez még annyit, hogy a végén, mikor le lett cserélgetve, hirtelen megint elkezdett éles lenni, a focija is javult és termelni is kezdett. Nagyon meglepő, hogy egy 35 évesnél ugye ez így működik. A Flick jól használja, Lewy percarányosan simán le tudna hozni egy másfélszer olyan jó idényt, mint az előző, és nem lesz mellette olyan csetlő-botló sem. Xavi távozásával nem annyira letargikus számomra a maradása, mert én mindig azt tartottam, hogy Lewy még mindig elit csatár, csak megfelelően használva, ami Xavinak nagyon nem ment az utolsó meccsekig.
A BL-ben is azért nem termelt főleg, mert fáradt is volt, nem volt éles, és nem nagyon lehetett a kapu előtt sem.
Szerintem Fermin tamadok mögé érkezve, második hullámban golerzekeny, vagy ha Lewa elviszi elole az embereket. Mezőnyben szerintem jól teszi a dolgát, egyedül talán az eszetlen Gavi-féle szabalytalansagokat engedhetne el. Inkább adnék jövőre nagyobb teret Roque-nak, ha már megvettuk.
Nem is feltétlenül rájuk van szükség, de valakire. A többiek begyújtják a rakátékat, a Liga kezd újra erősödni. Esetleg Fermínből lehet csatárt faragni, mert a mezőnymunkája nélkülözhető, a kaput viszont érzi.
Nincs 1 db balszélsőnk sem (igen, Felix, Ferrán és Raphinha tudnak ott játszani, de egyiknek sem a posztja, sőt...). Ez tuti az elsőszámú prioritás a támadósorban. Szélsőbekkeknél sem vagyunk meg (Fort beépítésével már majdhogynem), középhátvéd poszton Fayéval talán-talán, de még az is necces, vkp, meg egy bátran bevethető csere szintű kp, mint mondjuk ami Nico szintje. És egy cserekapus. Ez alsó hangon 6 igazolás, ami lyukba menne, ezután lehetne egyáltalán pletyka a centerről, ahol max minőségjavításról lehetne beszélni, lyukról semmiképp, mert a keretünk majdnem harmada center. De a negyede mindenképp.gránit írta: ↑2024.06.12. 10:07:03Már inkább elé vagy mellé kellene, mint mögé. Leginkább a BL-ben nyújtott teljesítménye aggaszt. Ott 9 meccsen már csak háromszor talált be, 2011 óta nem lőtt ilyen keveset a nemzetközi porondon. Egy közelgő hattyúdalra szezont alapozni szerintem már nem nagyon lehet.
Guiu, Roque még nem bizonyítottak semmit. A Ligában 8 gólt vert ránk a Real Madrid (és ehhez még hozzájön Mbappé, nem akármilyen tűzerő körvonalazódik ott, és ha így folytatjuk, még a többiek is előzhetnek minket), még a Girona is jócskán előzött minket ebben. A vkp után szerintem a második legégetőbb a támadókérdés.
Sorloth és Dovbyk is ugyanolyan erocsatar, mint Lewandowski, csak gyengébb kepesseguek a már 35 éves lengyelnel. Nekünk egy mozgekonyabb tamadora lenne szükségünk, akit akár ki is lehet ugratni és aktívabban, gyorsabban részt tudna venni a tamadasok során. Lewa is akkor volt idén jobb periódusban, mikor visszalepkedett és elengedte a birkozast. Isak nálam top top lenne, de sztem Darwin Nunez is több sót enne meg itt, mint a Poolnal.gránit írta: ↑2024.06.12. 09:14:45Az Atleti közben rástartolt Sorloth-ra és Dovbykra. Guirassy 17,5 millióért igazolható. Megint csupa olyan gólerős csatár kelhet el az orrunk előtt, akik 10-40 millióért elvihetők. Lewandowski szerintem sokkal többet adott annál, mint amennyire a szurkolók elismerik, de vele mint egyetlen igazi kezdő csatárral nem hiszem, hogy áttörést érnénk el a következő szezonban. Eközben a többiek nagy erősítések előtt állnak csatárposzton.
Tebas legutóbbi nyilatkozatai biztatók. A gazdasági tervünk valószínűleg jól sikerült. Fizetős csatár + vkp remélhetőleg belefér majd az idei nyárba. Csak a szándék is legyen meg (például a sokadik cuki mélységi irányító helyett, akikből már így is Dunát lehetne rekeszteni).
Már inkább elé vagy mellé kellene, mint mögé. Leginkább a BL-ben nyújtott teljesítménye aggaszt. Ott 9 meccsen már csak háromszor talált be, 2011 óta nem lőtt ilyen keveset a nemzetközi porondon. Egy közelgő hattyúdalra szezont alapozni szerintem már nem nagyon lehet.
Azt en se de a mai napig azt se h miből futotta Roquera Torresre Lewara stb …!? Egyik se 10 milliós transfer, ugy higy valszeg “ugyanabból “…
Azért most Flick-kel tiszta lappal indulunk, a játékosok minősége is megvan, látszik, hogy az igazolásokkal is merre akarunk haladni, van potenciál a csapatban, nem egy Chelsea-féle projekt.Feast4 írta: ↑2024.06.11. 12:16:33Óriásit szólna. Csak nem tudom, honnan lenne rá pénz, meg mivel győznénk meg arról, hogy ide jöjjön, jövőre BL induló a Leverkusen is, veretlenül lettek bajnokok és egyenőlre sokkal előrébb mutatónak és előrébb tartónak tűnik a csapatuk mint a miénk.
Másrészt Rudi Völler többször lenyilatkozta, hogy nekik pénz nem kell, anyagilag rendben vannak, így aki nem amar elmenni annak nem kell. Nagyon egyben voltak egész szezonban és nagyon látszik, hogy a keménymag összetart. Nem látom miért jönne ide sajna... Föleg ha elkezdünk vele egyezkedni és ő hajlik rá, tuti rárepül valamelyik olajcsapat 897xes bérért.
Most már pontosították is, elvileg Ansu + 15 millióval próbálkozunk első körben. A Leverkusent érdekli Fati, ő viszont maradni szeretne, mindenáron.
Attól függ, hogy jön ez ki, és mit akar a labdával. Gondolom az sem mindegy, hol játszik, mert vkp poszton ez biztosan magasabb, de ő szokott előrébb játszani bőven, sőt, inkább ott. Ott viszont nekem herótom van a 95% passzjátéktól, egy bevállalós játékos simán lehet 80 alatt, és hasznosabb lehet, mint egy tutira játszó.
Azért akinek gyermekkori álma egy Barcelona, azt elég könnyű meggyőzni. Még akkor is, ha jelenleg eléggé viharvert az egész...
Óriásit szólna. Csak nem tudom, honnan lenne rá pénz, meg mivel győznénk meg arról, hogy ide jöjjön, jövőre BL induló a Leverkusen is, veretlenül lettek bajnokok és egyenőlre sokkal előrébb mutatónak és előrébb tartónak tűnik a csapatuk mint a miénk.
Azért lenne kit felajánlani érte, vagy legalábbis csökkenteni az árát.
Na hát ő tényleg bomba lenne, talán a legjobb jobbhátvéd a világon perpillanat. Én pár hete/hónapja még biztosra vettem, hogy a Realban fog kikötni. Azt én sem látom miből vennénk meg, elvileg 50 millió körül van az ára, ez ma egy top fullbackért abszolút nem sok. Fati iránt elvileg érdeklődik a Leverkusen...