Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Múltkor írtam már, hogy nem zárkózom el egyáltalán attól a gondolattól, hogy SR Rakitic helyén játsszon inkább a jövőben, és egy valóban jobbhátvéd jöjjön. Auriert nézegetve gondolkoztam el ezen, ahogy oda-vissza bejátssza a jobbost sokszor, az hiányzik Robiból - kevesebbet indul be pl. Egyes tulajdonságokat mondjuk "megkövetelnék" az új embertől, nem mindenáron cserélném el SR-t azért, de ha lenne jobb opció, akkor nyilván váltanék én is, a csapat legyen a lehető legjobb. De ha jön valaki, akkor azért az alap kéne legyen, hogy ha leszakadok az emberemtől, hátranézek, látom hol van, akkor visszamegyek a helyemre. Ezen azért kihűltem most, ez nagyon amatőr hiba volt a portugáltól, ennél azért komolyabb szint kell a jobbhátvédünktől védekezésben..Nero. írta:No. 1 Robero fanként gondolom mennyi jóindulattal várod.De valaki muszáj oda mert a spanyol egyedül kevés és én még mindig kitartok amellett hogy csak kényszermegoldás és a kpn többet tudna adni nekünk.
No. 1 Robero fanként gondolom mennyi jóindulattal várod.
De nálunk is, ha továbbra is tőlük akarunk igazolni. Cancelo...Initom írta:A valenciánál azért nem kicsi a baj...éppen 1-4 re égtek otthon a Celta ellen.
A meccs előtt tüntettek Lim ellen a drukkerek.
De mi azért továbbra is ebből a kupiból akarunk erősíteni.Bob_Marley írta:Munir ebbe a gyenge Valenciaba se fér be. Prandelli meg nem csoda, hogy megunta, kupleráj az egész jelenleg.
Én csóri Munírt hoznám onnan csak vissza, tőlem Pákó meg visszamehet 3 zsák labdáért.visca el barca írta: reméljük jobb vételek lesznek mint pákó meg AG![]()
reméljük jobb vételek lesznek mint pákó meg AGTripleH írta:Ne aggódj szép lassan kivásárlunk mindenkit, ha így folytatjuk..palesz77 írta:Prandelli lemondott, elege lett gondolom a játékosokból meg az egész helyzetből.. Kemény ami a Valenciánál zajlik, ki kéne vágni mindenkit kb, aztán teljesen új csapatot építeni.![]()
Ne aggódj szép lassan kivásárlunk mindenkit, ha így folytatjuk..palesz77 írta:Prandelli lemondott, elege lett gondolom a játékosokból meg az egész helyzetből.. Kemény ami a Valenciánál zajlik, ki kéne vágni mindenkit kb, aztán teljesen új csapatot építeni.
MQuCsabi írta:Nezem a Villareal meccset, csak ismeros ez a kisgyerek. Hat a kacsa az....Mondjatok nekem valamit, hogy jatszik Pato mostanaban?
Erre utaló jelek tavaly is voltak, jól is tolták, számtalanszor lefocizták az ellenfelet, köztük minket is, de idén nagyon kinyílnak hátul, gondolom ezt a mester is észrevette. Illetve azt is el tudom képzelni, h lankad a motiváció, mennek előre fáradhatatlanul, aztán a kapuban szívnak mindig. Továbbá a keret sem túl bő, és sokaknak volt a nyáron EB/Copa.TripleH írta:Amúgy furcsa, hogy hírtelen ebben az évben ennyire támadó focit próbálnak játszani.
Köszi szépen!randomguy írta:szerk.: utánaolvastam, hogy ki a felelős az atletico igazolásaiért, és van egy sportigazgatójuk, névileg José Luis Caminero, akit 2011-ben neveztek ki, ugyan ebben az évben lett simeone is az atletico edzője.
Egyetértek, ha túl jutunk a PSGn úgy leszek hogy mindegy csak ne az Atleticot és szerintem ezzel más csapatok is így vannak.Bob_Marley írta:Alapból is emlékszem, hogy nagyon közel volt az Interhez, de végül az Atleticot választotta. Ki tudja, hol lenne most az Inter, talán nem ott ahol most.
Kipukkadásról azért még nem beszélnék, habár a 12 pont az soknak tűnik,d e a kupákban rendkívül veszélyes csapat az Atletico bárki kapja is őket.
most olvastam, hogy tiago oblakkal karöltve lesérült, gondolom akkor azért cserélte le őt simeone, nem a hibája miattpalesz77 írta:.Ahogy nézem Simeone kicsit megorrolt Tiagora, a gól előtti hibája után rögtön le is hozta..
szerintem maradnak ők az élmezőnyben simeone után is. ő már elkezdte átépitgetni a csapatát támadóbb focira, ha jön egy edző aki ezt tökéletesíteni tudja, akkor simán ott maradhatnak. annyi pénzük már van hogy a megfelelő embereket megvegyék, meg amúgy is ők sosem túlfizetett sztárokban gondolkodnak.palesz77 írta:Na, Simeone megy vajon az Interbe jövőre? Ha igen, akkor Grizesnek irány a MU szerintem, és az Atma is jelentősen visszacsúszik majd. Érdekes lesz az biztos, de egyelőre nagyon nem akar összejönni nekik.
Ahogy nézem Simeone kicsit megorrolt Tiagora, a gól előtti hibája után rögtön le is hozta..