Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Balinho írta: Cillessen többe kerül, mint anno ter Stegen került? Persze tudom el vannak szállva az árak, de akkor Bravonál miért nincsenek?
Azért kerül többe a holland, mert míg a németet úgy vettük, hogy egy nagy tehetség, addig a tavalyi szezonban, ő volt a holland bajnokság legjobb kapusa, tudom az se olyan nívós mint a bundás de gondolom így érthető.Balinho írta: De legyen, elfogadom, hogy kapusért - pláne nem egy 33 évesért - nem dobálóznak 20+ milliókkal, de akkor az hogy van, hogy Cillessen 12-13 (többe kerül, mint anno ter Stegen került? Persze tudom el vannak szállva az árak, de akkor Bravonál miért nincsenek?)?
Jó most lehet itt karikírozni, de Kovbal mondanivalójának a lényege, hogy Bravo és Cillessen között nem 3-4M a különbség. Értem Bravo menni akar, de feltehetőleg Cillessen is, az Ajax mégse mondja, hogy jólvan fiam menj 6-7M-ért, csak mi játszunk mindig jótékonysági szervezetet, ráadásul most pont egy Cityvel, akiknél pár millió euro igazán semmiség lenne.visca el barca írta:leírom 20. alkalommal is, hátha most megérted.Kovbal88 írta:Ebben nekünk mi az üzlet
bravo EL AKAR MENNI. nem mi adjuk el, ő nem akar itt védeni. nálunk meg nem szokás vkit kényszerből marasztalni, hogy már pedig itt maradsz. LE viszont minden bizonnyal továbbra is két jó kapust akar, és ezek szerint masip nem az. valószínűleg diego alves sem az, különben őt hoznánk. az idő szorít így muszáj vagyunk komoly pénzt kifizetni egy másik játékosért.
Minek töröd magadat ezzel? Úgysem érti.visca el barca írta: leírom 20. alkalommal is, hátha most megérted.
Nem hiszem, h ehhez, bár legyen így, mert úgyis végigvédi mindenhol az egész szezont.TripleH írta:Én azt tudom elképzelni még, hogy Bl elődöntő, de mivel nem egy "nagy összeg" így én is inkább meccsszámra tippelnék.palesz77 írta:Bár azért tudni kéne, hogy az a +4 mihez kötött, ha nem BL győzelemhez meg PL aranyhoz, hanem csak meccs számhoz, akkor már megint más a leányzó fekvése..
Én azt tudom elképzelni még, hogy Bl elődöntő, de mivel nem egy "nagy összeg" így én is inkább meccsszámra tippelnék.palesz77 írta:Bár azért tudni kéne, hogy az a +4 mihez kötött, ha nem BL győzelemhez meg PL aranyhoz, hanem csak meccs számhoz, akkor már megint más a leányzó fekvése..
Igen, ezt se kéne elfelejteni közben..visca el barca írta:bravo EL AKAR MENNI
leírom 20. alkalommal is, hátha most megérted.Kovbal88 írta:Ebben nekünk mi az üzlet
Akkor fussunk neki újra, mert a fölényeskedés az megy, SOHA nem fognak 40 millát fizetni egyetlen egy 33 éves kapusért sem, 15 éve, azaz a 22 éves Buffon volt az egyetlen akiért 50+ milla volt az ár, 10 évvel volt fiatalabb.Kovbal88 írta: Ne kérd, hogy elmagyarázzák itt neked, mert megteszik. Irják, hogy Bravo top3 (szerintem is elitt kategória) és véd 40 éves koráig, aztán utána, hogy teljesen normális az, hogy csak 20 miliót kapunk érte, mert már öreg és a City vesz mást.
Ebben nekünk mi az üzlet, elmegy a már bevált kapus és jön helyette egy számunkra ismeretlen a végén ugyan annyiért és ha pechünk van még talán drágábban is.
Ne kérd, hogy elmagyarázzák itt neked, mert megteszik. Irják, hogy Bravo top3 (szerintem is elitt kategória) és véd 40 éves koráig, aztán utána, hogy teljesen normális az, hogy csak 20 miliót kapunk érte, mert már öreg és a City vesz mást.Tobias88 írta:Én már átigazolások terén nem értek semmit, de lehet hogy a vezetőség jobban tudja. Nem értem, hogy
- Bravo-t miért kell eladni ilyen olcsón
- minek kell egy Cilessen szintű kapus, aki azért nem olcsó, csak a kupába védeni? Régen is megvoltunk Pinto-val meg hasonlókkal és a kupát is sokszor nyertük
- miért kell ilyen Alcacer-eket meg Brazil csodagyerekeket hajkurászni, amikor nálunk is van egy hasonló tehetség aki hétvégén is csak 20 percet játszott
- miért nem lehet végre valakit kölcsönadni a középpályáról, leginkább Sampert. Nagy tehetség, de hogy a kupán kívül nem fog játszani, az is biztos
Turan nem befolyásolja a 9-est, ő szélső, Luchonak meg Suárez pótlására kell ember. Egyedül Munir lehetne az, aki meggyőzi, de egyelőre úgy néz ki, hogy El Haddadi csak "B" megoldás, ha nem jön össze Paco. Gondolom úgy látja a stáb, hogy még nem elég kiegyensúlyozott, ami ugye könnyen lehet.Res írta:Pedig most, hogy Turan ilyen jól teljesít elöl még kevésbé valószínű, hogy csatárral bővül a keret...
Pedig most, hogy Turan ilyen jól teljesít elöl még kevésbé valószínű, hogy csatárral bővül a keret...Tromort77 írta:A Valencia edzője lenyilatkozta, hogy Paco Alcácer és Mustafi is marad, csak egy kapustól terveznek megválni.
https://twitter.com/RadioTaronja/status ... 3787511808
Sajnálnám, ha mégsem jönne senki csatárnak. Tavaly is úgy indult az előszezon meg a szezon eleje, hogy elég lesz Munir meg Sandro, aztán láttuk, hogy nem így volt.
Munir a sajat posztjan sose volt rossz, a ket szelre meg megvan Turan es Rafinha. En nagyon rinyaltam egy tamadoert de elnezve az eddigieket felesleges barkit is idehozni.Tromort77 írta:A Valencia edzője lenyilatkozta, hogy Paco Alcácer és Mustafi is marad, csak egy kapustól terveznek megválni.
https://twitter.com/RadioTaronja/status ... 3787511808
Sajnálnám, ha mégsem jönne senki csatárnak. Tavaly is úgy indult az előszezon meg a szezon eleje, hogy elég lesz Munir meg Sandro, aztán láttuk, hogy nem így volt.
Nagy rá az esély ,szerintem még Ter nincs olyan állapotban,Clissen meg még nem is igazolt hozzánk,az is lehet hogy még a héten meglesz az átigazolás de szerdán még védeni fog az Ajaxban.MQuCsabi írta:Adná az ég!Szerintem vasárnap Masip fog védeni a bajnokin.
Szerintem vasárnap Masip fog védeni a bajnokin.Nervo írta:Keeper is expected to arrive in Barcelona on Thursday and undergo medical checkups on Friday.
Barca have finally given permission to Jasper Cillessen to play in Ajax-Rostov game on Wednesday #fcblive [md]
Cillessen didn't with Ajax squad this morning. Player will not take part in any activity with the club until his future is resolved. [sport]
Elméletileg hogyha a Paco transzfer nem jön létre, akkor befejeztük ezen a nyáron a vásárlást.Ha minden igaz akkor Cillessen pedig csütörtökön érkezik, pénteken meg megy orvosira.