Nnnna,akkor én is írok egy kis szösszenetet...
Sajnos a meló miatt csak az esti bulira tudtam menni,de örülök hogy csatlakoztam.(Köszönet érte kolléganőmnek is,mivel számomra kedvező beosztást csinált:Köszikösziköszi Barbi...)
Az eső nem kellett volna,durva, ma már megint jó idő van.
Riboo örülök hogy megjelentél megint,nagy arc vagy.
Szandi sajnálom a rosszullétet,hallom/olvasom már jól vagy
Itt meg kell jegyezzem,nagyon kedves gesztus volt a lm Andrástól

, hogy pátyolgatta és hazakísérte/ill egy dbig elkísérte kedvenc női védőnket mikor rosszul lett!!!
MARCI CICA (ezentúl ez lesz a neved,számíts rá....)jól bemákoltál,meg kellett volna örökíteni alakításaidat az utókor számára....sebaj majd legközelebb,sztem lesz még rá példa...bleeeeeeeeee
Amúgy csak azt nem értem,miért a saját lóvédat verted el piára?
A pólók miatt elvileg min. 20 sörre meg voltál hívva,neked egy petákot sem kellett volna költeni
Vito:én azt hittem kemény páleszt nyomtok,nem pedig "holmi" mézes löttyöt?!

Mennyi lett a vége? 10ig képben voltam...
Szívesen a sütit!
Zozzy elfelejtettem mondaniezzel kapcs.-ban,szégyelld magad amiért "elvitte a róka",pedig minőségi cucc volt
Scorpion Viktor! Tök jó hogy eljöttél,sztem te mindig egy különleges "fűszere" vagy a megmozdulásoknak...de persze ezzel nem azt akarom mondani,hogy te vagy az egyik főfő mókamester....
A bulit pedig majd összehozzuk,meg feldob6nánk fórumon is az ötletet ha aktuális lesz!
Zárszóként annyit,hogy 2 embert hiányoltam személy szerint nagyon:
Krojf és Sharky ill. Sharky és Krojf
Nagy kár,hogy nem jöttetek,remélem azért mihamarabb láthatjuk a búrátokat!
Ja és most legalább !fincsi! volt hazafelé a gyros,nem úgy mint tavaly

Csak kevés volt
Na jó regenerálódást az érintetteknek

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!