Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindenki pontosan annyit ér, amennyiért megveszik (meg amennyi a fizetése)...ez még mindig nem változott. Jelen esetben Dembele 105 milliót és a kifizetett bónuszokat éri. Engedjük el, h otthon az ebéd után kiböfögjük, h ki mennyit ér “ezen a piacon”...mintha lenne róla fogalmunk. Nem kifejezetten neked szól, mindenkinek, aki az árakról okoskodik.Nero. írta:Hirtelen nem tudtam hogyan reagáljak az Arsenalos részre (bár valószínűleg az is kamu). Hiszen milyen pofátlannak kell lenni ahhoz hogy valaki 60 milliot ajánljon egy olyan játékosért aki fél éve még 160 volt, másrészt igazuk lenne mert még ezen az elvadult piacon se ér tobbet 60-80nál.
160 ténleg nem lesz, csak 145.shevy írta:Felejtsük már el hogy 160 volt, 105m volt, szerintem nem fog teljesülni szinte semmi további opció, mivel alig játszott.
Ez mi a bánatos libafos?!?visca el barca írta:az nso szerint nyáron eladjuk mert messi nem szereti![]()
Hétfőn ugyanaz a gyomorbetegsége volt mint Gomeséknek, ezért nem tudott edzeni.Robcsyy írta:a francia Rudolf Geri
játszani is fog vagy mindig lesz valami baja?
Én nem olvastam, hogy újra sérült lenne. Szerintem hétvégén kezdeni is fog.Robcsyy írta:a francia Rudolf Geri
játszani is fog vagy mindig lesz valami baja?
A tavalyi dortmundi szezonja is látványos volt, gyors, lelkes, és jól lát a pályán... itt az ideje, hogy megmutassa mire is képes. Neymarnal csak jobb lehet!Aki nem látja, hogy nem egy nyeretlen kétéves, az vizsgáltassa meg a látását!
Ettől még nem borítékolt a nagyívű pálya itt, de látszik a minőség..
Aki nem látja, hogy nem egy nyeretlen kétéves, az vizsgáltassa meg a látását!Cestus írta:...MessiNeymarSuarez írta:...
Én elégedett voltam azzal, amit produkált azon a kevés meccsén. A Celta elleni szólójával pedig megmutatta, mi rejtőzik benne. Olyat a Camp Nou a közelmúltban max Messitől és Neymartól látott.MessiNeymarSuarez írta:Aki kételkedik benne, annak érdemes Youtube videókat nézni róla.