MQuC írta:labdaszerzésben, támadásépítésben, "osztogatásban" egyaránt kiveszi a részét, a brazilos virtus pedig neki is ott kering a vérében. Ráadásul végre lenne egy középpályásunk aki ballal az igazi.
Dehát, ha csak ennyi a vágyad, ajánlj be engem
Viccet félre téve (
nem volt vicc
), remélem, hogy azért nem mindenkinek az apja egy saját elszalasztott lehetőségeit kijavítani szándékozó arc és láthatjuk itt játszani. Bár rengeteg van az ilyen szülőkből....
Állíts össze magadról egy válogatást és már rohanok Zubihoz vele.

(nem volt vicc)
Sajnos Rafa apja már bizonyította, hogy pontosan ilyen típus. Példát lehetne venni mondjuk Iniről. Ő aztán végigjárta a szamárlétrát és sohasem pofázott, hogy 19 évesen már kezdő akar lenni, de legalábbis sokkal többet játszani. (habár korábban nem tudom, hogy neki is az apja volt-e a managere, de befolyása biztos volt.
Amúgy a marokkói srácot azért elnézegetném már olykor a B-ben. Sajnos nincs sok lehetőségem Juvenil meccseket nézni, de szerintem kinőtte már annyira, hogy eggyel feljebb léphessen. Jövőre minden bizonnyal B-csapat tagja lesz, de aztán nehogy úgy járjon, mint Nolito. Nyilván tehetségesebb nála, de ha túl későn lép szintet, az legalább olyan veszélyes, mintha túl korán.
Lehet, hogy túlzok egy kicsit, és csak türelmetlen vagyok, de szeretném már látni valójában mit is tud és nem lenne jó, ha ő is elmenne kölcsönbe és soha nem látnánk többet.