Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valóban jól játszott, de ha ott elesik, akkor szinte biztos befújja a tizit a bíró. Én becsülöm érte, hogy nem tette, de szerintem van olyan fórumtárs, aki ezt hibának rója fel.Tromort77 írta:https://twitter.com/MailSport/status/745018427383881731
Angol sajtó gyöngyszeme a Daily Mail, Clyne-t aki egyébként parzar meccset hozott le. (7 helyzetet teremtett, levette a pályáról Weiss-t, stb) veszi elő, amiért nem esett el tizenegyesért. Ezt csak azért másolom be, hogy mindenkiben tudatusoljon mennyire egy szenylap ez a Daily Mail és semmit nem szabad komolyan venni tőlük.
Pochettino különleges taktikával operál. Már a Sotonban is úgy építette fel a csapatát, hogy nála a támadás alapvetően 4 ember feladata. A támadó négyesben legyen kettő jó képességű kreatív középpályás aki képes körbevinni a labdát türelmesen. Míg előttük két támadó van akik vertikálisan futnak be messziről, megosztva ezzel a védőket.palesz77 írta:Tottenhamban jártasabb embereket kérdezek. A hírek szerint nyerő pozícióban vannak Batshuayi leigazolását illetően. Aki tudja azt kérdezném, hogy ők nem 1 csatáros játékot szoktak játszani? Kane gondolom a meccsek 75%-ában legalább játszani fog, nem lenne túlzás 2 ilyen kaliber? Felállást terveznek váltani, vagy előre felkészítik a terepet Kane távozására vajon? Aki tud valami biztosabbat - Tromort pl- az ne habozzon megosztani..
Tavaly kellett volna már neki, hiszen 30 felett már öreg, nemhogy még focizni is akar.S.Agüero írta:Agger 31 évesen visszavonult.
Nem értek egyet feletek. Pont a PL az, ahol elég egy kicsit jobb forma, hogy hatalmas hype kerekedjen egy játékos körül.visca el barca írta:ez sztem is így van. a PL-es modrichoz képest a realos 60-70%-on pörög, pedig itt állítólag félelmetes játszótársai vannakS.Agüero írta: Vagy csak a Realban sokkal többen látják, és így jobban szem előtt van, jobbra értékelik a teljesítményét.
Igen, elsosorban a biraskodason van itt a hangsuly, nem is magukon a jatekosokon. De nem veletlen hogy ott a klasszikus ball playing vedok is kemenyebb fizikumuak mint itt - pl. Rio Ferdinand - Pique/Varane.recrea írta: Arra próbálsz utalni, h Angliában keményebbek a védők? Mert nekem ez nem tűnik fel, vagy mit takar az "ilyen kaliber". Real, Bilbao, Atma, Espanyol, Barca....semmiben nem látom keményebbnek vagy pokrócabbnak egy Manu, City, Chelsea vagy Arsenal védelmét. Vagy több a fizikai kontaktus, nagyobb a harc?
Modric sztem most sem b2b játékosként tűnik ki, arra ott van Casimeiro vagy Kroos. Modric eszméletlenül mozgatja a csapatot, azt nem tudom, h Angliában mi volt a feladata, de itt inkább támadást kell építenie, ami egy Realban jobban kitűnik, mint egy angol középcsapatban.
Bíráskodást elfogadom, bár nem tudom, valóban van-e akkora különbség, ami meghatározó. Nyilván egy Chelsea-Tottenham meccs más kategória volt, de agyonrúgni én is tudok bárkit, pedig nem 90 kiló izom vagyok. De amit ott engedett a spori, azt Spanyolországban biztos nem, ez igaz.Veidt_madridista írta:recrea kommentjere itt reagalok
A terhelest nem elsosorban arra ertem hogy ott tobbet kellene futni, mert ez nyilvan nem igaz. Arra gondoltam hogy mas dolog peldaul a City ellen jatszani 2 meccset a BL-ben nemzetkozi engedekenysegu biraskodas mellett, es mas dolog 35 meccset jatszani ilyen kaliberu csapatok, ilyen kaliberu vedok kozott, meg engedekenyebb biraskodas mellett. Ezzel most nem a Barcelona jatekosai ellen akarok beszelni feltetelezve hogy pl Messi ott kozel sem lenne ekkora asz, mert ezt nem tudjuk meg amig nem jatszik ott, de peldaul Modric ott is csak egy atlagon feluli b2b volt a fizikalis hatranya miatt, itt pedig a vilag egyik legjobb regista jatekosava notte ki magat - ez a nem mindegy.recrea írta: Off, úgyhogy valaki vigye át egy másik topikba, telefonról nem tudom, de miben nagyobb a terhelés egy City játékosnak, mint pl Iniestanak vagy Messinek? Támadás nélkül kérdezem, ezt valaki magyarázza el nekem. Ahányszor mi angol csapat ellen játszottunk, a hátsójukon vettél a levegőt, elfáradtak meccs végére, nekem meg olyan érzésem volt, h mi még egy 90 percet le tudnánk jàtszani. Egyet elfogadok, a technikai fölény és a védekezés miatt jobban elfáradtak, de én nem látom mitől lenne megterhelőbb egy meccs vagy a szezon Angliában mint bárhol máshol.
ez sztem is így van. a PL-es modrichoz képest a realos 60-70%-on pörög, pedig itt állítólag félelmetes játszótársai vannakS.Agüero írta:Vagy csak a Realban sokkal többen látják, és így jobban szem előtt van, jobbra értékelik a teljesítményét.de peldaul Modric ott is csak egy atlagon feluli b2b volt a fizikalis hatranya miatt, itt pedig a vilag egyik legjobb regista jatekosava notte ki magat - ez a nem mindegy.
Vagy csak a Realban sokkal többen látják, és így jobban szem előtt van, jobbra értékelik a teljesítményét.de peldaul Modric ott is csak egy atlagon feluli b2b volt a fizikalis hatranya miatt, itt pedig a vilag egyik legjobb regista jatekosava notte ki magat - ez a nem mindegy.
A terhelest nem elsosorban arra ertem hogy ott tobbet kellene futni, mert ez nyilvan nem igaz. Arra gondoltam hogy mas dolog peldaul a City ellen jatszani 2 meccset a BL-ben nemzetkozi engedekenysegu biraskodas mellett, es mas dolog 35 meccset jatszani ilyen kaliberu csapatok, ilyen kaliberu vedok kozott, meg engedekenyebb biraskodas mellett. Ezzel most nem a Barcelona jatekosai ellen akarok beszelni feltetelezve hogy pl Messi ott kozel sem lenne ekkora asz, mert ezt nem tudjuk meg amig nem jatszik ott, de peldaul Modric ott is csak egy atlagon feluli b2b volt a fizikalis hatranya miatt, itt pedig a vilag egyik legjobb regista jatekosava notte ki magat - ez a nem mindegy.recrea írta: Off, úgyhogy valaki vigye át egy másik topikba, telefonról nem tudom, de miben nagyobb a terhelés egy City játékosnak, mint pl Iniestanak vagy Messinek? Támadás nélkül kérdezem, ezt valaki magyarázza el nekem. Ahányszor mi angol csapat ellen játszottunk, a hátsójukon vettél a levegőt, elfáradtak meccs végére, nekem meg olyan érzésem volt, h mi még egy 90 percet le tudnánk jàtszani. Egyet elfogadok, a technikai fölény és a védekezés miatt jobban elfáradtak, de én nem látom mitől lenne megterhelőbb egy meccs vagy a szezon Angliában mint bárhol máshol.
Köszipalesz77 írta:Tessék![]()
Nagyjából ugyanez a véleményem:Tromort77 írta:Illene oda? Én nem tudom elképzelni sem.
Illene oda? Én nem tudom elképzelni sem.PCsabi írta:Ja, hogy megyünk Vardy-ért![]()