visca el barca írta:márpedig a meccsek közbeni váltás sztem a mai kézilabda kulcsa, attól igazán jó egy csapat, ha csont nélkül tud reagálni az ellenfél éppen aktuális játékára
Ez igaz, nem is ezt írtam.
Hanem azt,hogy ha nincs begyakorolva ez a verzió, akkor ott nehéz betanulni,meccs közben.
Szóval vagy levideózzák jól meccsek előtt,és begyakorolják,vagy nem. Ha nem, akkor nehéz váltani meccs közben.
Még mindig érthetetlen amit írok, de pl ha Nagy Laci nem tudott eddig csak bal felsőt lőni, de azt védi a kapus, de nem gyakorolta be (rögzítette), hogyan kéne jobb alsót, akkor meccsen ezt nehezebb megtanulni.
Nyilván Laci tudja mindet, berögzítette, ezért tudja váltogatni meccsek közben,hogy éppen hova kell dobni,hol fog gyengébben a kapus.
(lehet továbbra is elbeszélünk egymás mellett, de nem tudom jobban megfogalmazni, de igazad van a váltással kapcs., csak ha nem tudod mire kell váltanod,úgy nehéz.
De ez edző kérdés inkább, Sabate meg azért nem egy tapasztalt edző, még.)
Flensburg megverheti a PSG-t idegenben,képesek rá.
Kíváncsi vagyok a nőknél mi lesz, mert nagyon nagy az esély egy Győr-Fradi negyeddöntőre..ha minden papírforma szerint alakul. Ez annyiból jó,hogy egy magyar tuti lesz a 4 között, de akár kettő is lehetne.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."