Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Afelől ne legyen kétség, hogy ha nem jön Cuadrado, akkor Alves lesz a kezdő jobb oldali bekk. Montoya messze van attól, hogy kiszorítsa...barcafacan írta: Alvesnek még egy éve van hátra és túl magas a fizetése ahhoz, hogy máshol kelljen. Ezért itt ragadt, de játszatni nem kötelező.
A VB-s szereplésétől függetlenül vitték volna, gondolom (a nagy Chelsea legenda Lampaddal szemben) ha van lehetősége maradni, akkor inkább marad. Fizetést itt is kap, függetlenül az utóbbi időktől, jogos tiszteletnek örvend. A VB-s dolog inkább Alvesre igaz.barcafacan írta:Xavi is tehertételnek látszott, mert a már életképtelen régi játék fenntartásáért és saját vezető pozíciójáért küzdött. Úgy volt, hogy el is megy, de a rossz válogatott szereplés után nem kapta volna meg azt a pénzt, amire számított.
Pár éve remekül ment neki, de aztán visszaesett a formája és jöttek a nagy hibák. Mindamellett az ő esetében mindig volt egy olyan érzésem h a levegőváltozás újra kihozhatja belőle a maximumot.albicelesteX írta:Ez a Vermaalen gyerek nem arról volt híres, hogy folyton betlizett?Azt hiszem ellenünk is játszott nem egy rossz meccset...Vagy tévedek?
nem érdekel, hogy most ez ide nagyon-nagy OFF, de ezzel a fórummal semmi sem lesz míg hozzád hasonló arcok írnak ide...Kovbal88 írta: itt meg semmi sem lesz, amíg, Alves, Xavi és Messi hármas itt van!
Az a baj, hogyha én mondjuk nem csatár, vagy szélső játékos lennék, én is a realt választanám, ha szakmai alapokon döntenék... Nekik áll a zászló. BL címvédéssel történelmet lehet írni, itt meg semmi sem lesz, amíg, Alves, Xavi és Messi hármas itt van!dAve09 írta:Kubla9 írta:koczan.attila írta:Marco Reus: "A Barcelona nem más, mint a Real Madrid történelmének egy kis része."
Ezek után jobb is hogy nem igazoltuk le maradjon ott ahol van !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gratulálok,várhatod hogy mikor leszel a mi játékosunk. Most hogy szaros a nyelved mehetsz a reálba.
Nem mondott ilyet.Soha.1 madridista twitter oldalról szedte mindenki ezt a hülyeséget,most meg terjed mint az ebola.
Ilyet ép eszű ember nem nyilatkozik,nemhogy Marco Reus.
Kubla9 írta:koczan.attila írta:Marco Reus: "A Barcelona nem más, mint a Real Madrid történelmének egy kis része."
![]()
![]()
![]()
![]()
Gratulálok,várhatod hogy mikor leszel a mi játékosunk. Most hogy szaros a nyelved mehetsz a reálba.
Ezt minek, mikor előtted magyarázták el a tényállást? Ráadásul ötezer hangulatjellel...Kubla9 írta:koczan.attila írta:Marco Reus: "A Barcelona nem más, mint a Real Madrid történelmének egy kis része."
![]()
![]()
![]()
![]()
koczan.attila írta:Marco Reus: "A Barcelona nem más, mint a Real Madrid történelmének egy kis része."
Ezek után jobb is hogy nem igazoltuk le maradjon ott ahol van !
nem gondolod hog az edző hibája, hogy nem szól neki? Alves csak egy ostoba focista.palesz77 írta:És szerinted azt mondja neki az edző, hogy "lehetőleg a beadásaid 85%-át a kapu mögé tedd be, vagy rúgd át a túloldalra, hogy középen ne legyen jó senkinek"?Mental_Theo írta:Egyfolytában cseszegetitek Alvest a beívelési kísérleteiért. Nem gondoljátok, hogy az edző mondja hogy "próbáld beívelni, és ne betöréssel probálkozz!"?
Persze, de egyszer nekik is bejöhet.Erxy írta: @Gali
ez meg csak Daily Express, szóval én még várnék ezzel kapcsolatban..
Ez már sokkal jobban hangzik. A Vermaelen üzlethez hasonló összeget letesznek az asztalra és rendben is vagyunk.Erxy írta: Szintén RAC1, hogy Song iránt jelenleg nem érdeklődik a Milan, mert túl magas a fizetési igénye.
ebből majd gondolom lesz egy egyéves kölcsönszerződés+vételi opció és a fizetése felét mi álljuk![]()
Valamelyik csak kitaláció de nem tudjuk melyik.Erxy írta:RAC1 szerint vasárnap akarjuk bemutatni Vermaelent, hogy ne kelljen kihagynia egy edzést se.
Szintén RAC1, hogy Song iránt jelenleg nem érdeklődik a Milan, mert túl magas a fizetési igénye.
ebből majd gondolom lesz egy egyéves kölcsönszerződés+vételi opció és a fizetése felét mi álljuk
Marco Reus: "Gyerekkorom óta Barcelona drukker vagyok, nagy álmom teljesülne, ha egyszer ott játszhatnék. De jelenleg boldog vagyok a Dortmundnál és nem akarok távozni."koczan.attila írta:Marco Reus: "A Barcelona nem más, mint a Real Madrid történelmének egy kis része."
remélem érted, mire célzok.
Marco Reus: "Gyerekkorom óta Barcelona drukker vagyok, nagy álmom teljesülne, ha egyszer ott játszhatnék. De jelenleg boldog vagyok a Dortmundnál és nem akarok távozni."koczan.attila írta:Marco Reus: "A Barcelona nem más, mint a Real Madrid történelmének egy kis része."
És szerinted azt mondja neki az edző, hogy "lehetőleg a beadásaid 85%-át a kapu mögé tedd be, vagy rúgd át a túloldalra, hogy középen ne legyen jó senkinek"?Mental_Theo írta:Egyfolytában cseszegetitek Alvest a beívelési kísérleteiért. Nem gondoljátok, hogy az edző mondja hogy "próbáld beívelni, és ne betöréssel probálkozz!"?
Jogos, susogó falevél effektus.Alcantara írta:.....
Én is úgy látom, hogy jól igazoltunk nagyjából, nekem csak a belga kakukktojás, de ő is csak azért, mert nem láttam játszani.Bob_Marley írta:Egy remek igazolás, 15 millióért nagy fogás. Én örülök a belgának, s akármennyire palléron van a vezetőség, jókat igazoltunk a nyáron. Igaz Suarez és Mathieu árán kellett volna faragni, de én abszolút megvagyok elégedve.