A védelmünk tulajdonképpen nem változott, mennyiségileg lettünk többen. A jobbhátvéd kérdés nem lett megoldva. Busquets ugyanúgy a szűrőnk, mint tavaly. Innentől kezdve sok jót nem kell várni.visca el barca írta: mit nem látsz pozitívumokat? nem is játszottak még tétmeccset.ha majd 10 forduló után lesz 3 vereség, meg 3 döntetlen, meg látszik, hogy halott az egész téma, az igazolások, akkor majd jogosan lehet fikázni, addig meg csak sírás az egész semmi több, akárhogy próbálsz a szavak jelentésén lovagolni.

De a magadfajtákkal kár ezen vitázni, mert ha 10 meccs után írom a kritikát, akkor fél évet mondasz, ha fél év után év végét, így tovább. Értem én, hogy próbálsz pozitív lenni, de jelen esetben eltúlzod. Nem mondom, hogy ki fogunk esni, nyilván nem, de a kupák közelében sem leszünk idén sem.
Az pedig a te szegénységi bizonyítványod, hogy nem tudsz magyarul. Hiába magyaráznám...

El vagy tévedve, cicámhajnesz írta: ...

Senki nem beszél klub megszűnésről meg ilyenek. Ezt fentebb is írtam. Csak jobb lenne sikeresen látni a csapatot, jó focit látni, ha leülünk a tv elé. Azt a csapatot, amit Pep felépített elég hamar sikerült a vezetőségnek lerombolni, ez szúrja sokaknak a szemét, az enyémet is.
Egyébként nem kell világklasszisokkal feltölteni a padot, de a kezdőbe nem ártana hátrább is 1-2, mert jelenleg nem nagyon vannak, csak fiatalok, meg "lecsúszottak", illetve olyanok, akik a kezdőbe nem valóak. Ez a helyzet.
Azért pedig ne járjon ban, mert az ember kritizálni mer, ez nem politika, magyar poltika...