De képzeld felmerül bennem és ha olvastad volna amit írtam ezért is ellenzem, hogy pl. Munirt is fölhozzuk az egész szezonra.crixus írta: Az természetesen fel sem merül benned, hogy valaki elégedetlen lesz a játékperceivel vagy éppenséggel az idén igazolt "sztárok" nem válnak be.Nem is beszélve arról, hogy a jelenleg kinéző Douglas-Montoya kettős elég "érdekesen" néz majd ki így, ha a következő nyáron Alves lelép.
Egyébként neked és a másik okosnak is megjegyezném, hogy a jajveszékelés meg fikázás és a kritika között óriási különbség van. De ha nem értitek az nem az én problémám.Jelenleg pedig nem látom éppen a pozitívumokat a csapat tájékán. Amit pedig igenis le fogok írni. Visc a te meg próbálj meg a témához is szólni... ha tudsz ...
Az idén igazoltakról pedig annyit, hogy kapuskérdés rendben, szerinted igazolnának embert középre, ha idén hoztak kettőt? Nagyon kétlem, azzal együtt, hogy szerintem se intézték el megfelelően. Vkp poszt tökéletes, középen Rakitic is marad, eddig úgy néz ki nem is rosszul, akkor jöhetne ide egy nagy igazolás ha ő besülne, de ki tudja hogyan gondolkozik a vezetőség, és ne felejtkezzünk a másik új emberről itt. Jövőre még úgyis Ini lesz a kezdő, oda is "csak" tehermentesítő kell, ami viszont megoldható fiatallal. Előre pedig kit hoznánk? Még ha Suarez kész csőd lenne is ott maradna. Ide is max. egy kiegészítőember jöhetne.
Csak annyit mondok, hogy nyilvánvalóan hátrány, hogy nem igazolhatunk 1-2 frissítés mindig jól jön, de nem vagyunk olyan helyzetben, hogy a következő nyár olyan minőségi romlást hozzon. Legalábbis elég radikális dolognak kell történnie. Ezért lett ekkora dömping idén. Ennyi embert pedig nem egy évre hoznak. És azt az egy-két embert az utánpótlásból/kölcsönadottakból meg lehet oldani. A kh és jh problémában, amit emlegetsz, csak ismételni tudom magam, elintézték. Nem fognak oda még egyet igazolni ha előző évben hoztak kettőt, vagy szerinted igen. Ez nem az eltiltás hibája. Azon pedig elvitatkoznék, hogy nem változott-e. Ahogy a jh kérdés sem, mert az is szervesen ehhez az átigazolási időszakhoz kapcsolható. Busquets-et pedig jövőre biztosan lecserélnék. Ahogy mondod. legalább most már van konkurenciája.
Nem lehet minden poszton világklasszisunk. Közhely, de nyertünk Bl-t és bajnokságot Oleguerrel, harmatgyenge Valdessel, Edmilsonnal, Bellettivel, Giulyvel Messi nélkül, de buktunk is nagyokat, úgy hogy minden poszton a világ legjobbjai voltak.
A hangnemből pedig vegyél vissza pls.