Rafinha-ban én is bízom, de jelenleg nem látom azt, hogy ő abban a pozícióban, ahol Rakitic és Xavi játszanak jó lenne. Ő is és Halilovic is támadóbb szelleműek, inkább Iniesta alternatívái, az a pozíció fekszik nekik a mostani csapatban. Tehát szerintem Halilovic nem kallódhatna el Rakitic és egy ebbe a pozícióba érkező játékos miatt.Chino írta: Nyilván van sok "ha", ez mindig is így van, de ennek az ellenkezője is nyugodtan lehet. Mi van ha, Rafinha (őt nem értem miért tetted SR mögé) robbant, ha Halilovic úgy fejlődik, hogy stabil csapattag lesz majd jövőre, ha Varmaelen miután felépül és a régi formájában kezd majd el játszani, ha Deulofeu összeszedi magát a Sevillaban stb.
Az éremnek két oldala van.
Ha pedig Bartra kiszorítja Piquét és elmegy, egy évet kibírunk egy alap Bartra+Mathieu+Vermaelen+Masch kvartettel. De lehet, hogy LE majd pont ide számol majd az utánpótlással. (Edgar) Ezt se tudhatjuk és zárhatjuk ki.
Mondjuk én spec. nem örülnék, ha mondjuk jövőre hoznánk valami nagyobb nevet a kp-ra, mert Rakitic huzamosabb időre lesérül, vagy mégsem lesz akkora szám, hogy a jövő Barcajanak oszlopos tagja legyen és emiatt kallódna el Halilovic, aki azért kicsit több már mint egy tehetség.
Azt sem igazán hiszem sajnos, hogy Deulofeu itt meghatározó játékos lesz, mert ameddig Messi és Neymar itt vannak, addig alapvetően nem lenne esélye és jelenleg kevés is ehhez. Szerintem sem ő sem Tello nem lesznek már nálunk többet kerettagok sem.
Meglátjuk mi lesz, lehet pont az egyikük fog befutni a jelenlegi helyzet ellenére.
Értem, hogy mit mondassz, viszont ez egy fórum, ahova mindenki leírhatja a véleményét, akár többször is (nyilván nem ctr-c, ctrl-v módszerrel), ha szalonképes. És ha logikusan gondolkodsz, akkor ha az átigazolásainkkal kapcsolatban ír egy normális ember véleményt, akkor nem fog egymásnak ellentmondó, egymással ellentétes hsz-eket megfogalmazni az adott témában. Tehát azt ne várja senki, hogy a következő hozzászólásomban majd oda meg vissza legyek a vezetőségtől és az idei és elmúlt évekbeli átigazolási politikánktól. Nem fogom kimásolni a sorokat sem, de ameddig nem cáfol rá ma csapat addig a véleményem is megmarad.visca el barca írta:crixus, nem azzal van a baj h piqué meg dani alves mb2 szint, hanem azzal, hogy valaki ezt naponta 20x leírja. én is elzavarnám már mindkettőt hidd el (le is írtam), de attol h minden órában leírom h jaj mi lesz velünk, meg reus/mangala/kroos nélkül jövőre bl selejtezőt sem fogjuk elérni az nonszensz.