Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.07.20. 10:05:06

palesz77 írta: Már csak 3 napot kell kibekkelnünk valahogy! :lol:
:lol: Valahogy úgy.
Jó lenne belelátni a pakliba, mennyi lóvénk is van igazából védőre.
Az unalomig ismételt nevek közül nálam Mangala lenne befutó, mondjuk Hummelssel-ha nem jönne a német, akkor Fazioval-karöltve. Az úgy 65-75 millából meg is lenne, nem kéne itt b@szakodni, de már írni róla is fárasztó.
Középen lehet hogy kevesek leszünk még, de ez a Halilovic srác óriási zsugás lesz, csak ki kell várni...
Rivaldo-A Legnagyobb.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.07.20. 09:01:43

Na a 'Mundo' szerint már Mathieu is unja ezt a sagát, úgyhogy ha keddig nem rendezik az ügyét, akkor szerdán utazik a Valenciával Dél-Amerikába, és elfelejt minket.
Már csak 3 napot kell kibekkelnünk valahogy! :lol:

Az Ajax pedig "szabad kezet" adott Blindnek, oda megy ahova akar, még ha emiatt buknak is pár milliót, ezzel próbálják "jutalmazni" a több éves profi munkáját - nem mintha kötelezhetnék, hogy 'A' helyett 'B'-be menjen, de akkor is kedves gesztus tőlük. A 'Mundo' szerint jó esélyekkel indulunk, mert Blind imádja Barcelonát, de csak akkor repülünk rá, ha Matyi nem jön.. Amúgy Van Gaal is szeretné leigazolni, nem csodálkoznék, ha a MU-t választaná, szövetségi kapitánya volt meg minden..
Chino
Llegenda del Barça

2014.07.20. 01:14:58

Barcafan339 írta:
palesz77 írta: Már értem, hogy miért nem támadjuk be a francia piacot ilyen játékosokért, van a B csapatban 3 ilyen középső védő is.. :mrgreen: Lehet Matyit is ezért akarjuk, 1-2 év és kiöregszik, akkor meg jöhet Ié/Bagnack/"3-as srác".. :D
Ié és Dongou még idén feljön, ha csak egy védő jön és nem jön támadó! :) Bagnack nagyon nagy lehet ha fejben összeszedi magát. Csinált butaságokat az előző szezonban kb minden második meccsén. A 3. akire gondolsz az a frissen igazolt Diagne, ő is néger szóval futni tud, erős :D
Én akkor is Benatia párti vagyok :D És arra felhívnám a figyelmed, hogy onnan tényleg csak a legjobbak jönnek fel. Lásd:Sergi Gomez, PLANAS is kiválóan játszott és elküldtük őket, amikor rég az első csapatnál lenne a helyük! De főleg Planas! Ilyen védőnk nem sok lesz...najó lesz persze, mert telivagyunk tehetséges játékosokkal, de az ő elvesztése nekem nagyon fura és fájó..félek, hogy Patrival is ez lesz és Joan Románnal. javi Espinosa is milyen simán elment..pedig a legjobb volt kb az előző idényben...
Ié miért jönne fel? Most lehet kezdő (és valószínüleg lesz is). Sergi Gomez távozásával ott is alig van középső védő. Akkor is inkább Bagnackot hoznák fel. Planas azért nem alkotott olyan hatalmasat annak ellenére, hogy elég idős volt már. Amúgy meg miért kellene az első csapatba egy újabb balhátvéd?
Espinosaban én semmi különlegeset nem láttam, ahogy sajnos PATRIC-ban sem nagyon, bár cáfoljon rám.
Én inkább Luis Alberto távozását sajnáltam, nagyon ügyes srác.

Azért a vezetőséget sem igazán értem. Mathieu-ért kiadnának 20 millióért, amikor meg meghallják, hogy Mangala 45 millió egyből jön a nyilatkozat, hogy drága.
Forca Barca!!!!
Barcafan339
Barça B

2014.07.20. 00:48:32

palesz77 írta: Már értem, hogy miért nem támadjuk be a francia piacot ilyen játékosokért, van a B csapatban 3 ilyen középső védő is.. :mrgreen: Lehet Matyit is ezért akarjuk, 1-2 év és kiöregszik, akkor meg jöhet Ié/Bagnack/"3-as srác".. :D
Ié és Dongou még idén feljön, ha csak egy védő jön és nem jön támadó! :) Bagnack nagyon nagy lehet ha fejben összeszedi magát. Csinált butaságokat az előző szezonban kb minden második meccsén. A 3. akire gondolsz az a frissen igazolt Diagne, ő is néger szóval futni tud, erős :D
Én akkor is Benatia párti vagyok :D És arra felhívnám a figyelmed, hogy onnan tényleg csak a legjobbak jönnek fel. Lásd:Sergi Gomez, PLANAS is kiválóan játszott és elküldtük őket, amikor rég az első csapatnál lenne a helyük! De főleg Planas! Ilyen védőnk nem sok lesz...najó lesz persze, mert telivagyunk tehetséges játékosokkal, de az ő elvesztése nekem nagyon fura és fájó..félek, hogy Patrival is ez lesz és Joan Románnal. javi Espinosa is milyen simán elment..pedig a legjobb volt kb az előző idényben...
palesz77

2014.07.19. 23:13:49

visca el barca írta:nem véletlenül mondom én sem, hogy támadni kell a francia piacot annyi csúcsfeka védő van h dunát lehet velük rekeszteni.
Már értem, hogy miért nem támadjuk be a francia piacot ilyen játékosokért, van a B csapatban 3 ilyen középső védő is.. :mrgreen: Lehet Matyit is ezért akarjuk, 1-2 év és kiöregszik, akkor meg jöhet Ié/Bagnack/"3-as srác".. :D
Barcafan339
Barça B

2014.07.19. 18:40:03

Erxy írta: azt a facebook oldalt meg inkább nem olvasnám a helyedbe, de a te dolgod.. :wink:

"

Pedig a legjobb oldal. Az összes magyar Barcás oldal előtt járnak és minden csapattal kapcsolatban frissek. A legtöbb magyar Barca oldal is csak róluk tud copyzni. Az Eurobarca az egyetlen, ahol még ilyet nem tapasztaltam.
Barcafan339
Barça B

2014.07.19. 18:36:07

Erxy írta: az egyik balhátvéd, másik neve pedig Patric, ő mondjuk jobbhátvéd. csak nem elég tehetséges.
:lol:

azt a facebook oldalt meg inkább nem olvasnám a helyedbe, de a te dolgod.. :wink:

Jansen (agent Blind): "I expect many clubs to show interest. Barça? Didn't hear anything, but today's rumour can be tomorrow's reality"
Patricio a neve, többféle képpen lehet becézni. Grimaldo mindkét szélen bevethető.
Erxy
Entrenador del Barça

2014.07.19. 17:25:33

Barcafan339 írta:Többi jobbhátvéd a piacon nem az a szint-stílus-kor, ami nekünk kéne. Majd amúgyis jön Grimaldo és Patri.
az egyik balhátvéd, másik neve pedig Patric, ő mondjuk jobbhátvéd. csak nem elég tehetséges.
:lol:

azt a facebook oldalt meg inkább nem olvasnám a helyedbe, de a te dolgod.. :wink:

Jansen (agent Blind): "I expect many clubs to show interest. Barça? Didn't hear anything, but today's rumour can be tomorrow's reality"
Kép
Gali
Capitá del Barça

2014.07.19. 17:14:42

Barcafan339 írta:
visca el barca írta:mirandával mi van? ő róla is annyit írtak, hogy hihetetlen, most meg már lassan 1 hónapja semmi...
Nem engedi el az Atleti sehova.
Legalábbis 30M euró alatt, mert ennyi a kivásárlási ára. A Chelsea van képben, 20M fontot adnának érte.

A Sport2-n most megy a Valencia-Nürnberg felkészülési meccs.
Matyi nincs a kezdőben. Ez nem jó jel.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Barcafan339
Barça B

2014.07.19. 17:02:55

Léfe írta:Ha a keretet illetően csak egy igényem lehetne az az, hogy Alves huzzon el. Többen irták régebben ezt, de mintha belenyugvás lenne, hogy marad. Persze amit itt irkálunk az kutyaugatás, nem több.
Egy évig marad még. Mondjál már ímúgy valakit akivel most lehetne pótólni? Montoya még annyira nem szerzett elég tapasztalatot, Azpilicueta megszerzése lenne célszerű, de azis lehetetlen kb. Többi jobbhátvéd a piacon nem az a szint-stílus-kor, ami nekünk kéne. Majd amúgyis jön Grimaldo és Patri. Addig Alves, utána Montoya megoldja. :)
Léfe
Entrenador del Barça

2014.07.19. 16:58:52

Ha a keretet illetően csak egy igényem lehetne az az, hogy Alves huzzon el. Többen irták régebben ezt, de mintha belenyugvás lenne, hogy marad. Persze amit itt irkálunk az kutyaugatás, nem több.
barca0000
Jugador del Barça

2014.07.19. 16:48:19

Én azt mondom ha jön Matyi próbáljuk megnézi a dolgok pozitív oldalát(mert van neki!) a kora ellenére motivált mivel nem nyert még semmit ismeri a ligát és még magas is.Mindent összegezve nem biztos hogy olyan rossz lesz azért az csak jelent valamit ha ennyire akarják.Viszont ez a Blind gyerek nem rossz azt leszámítva hogy lassú de ezt jó helyezkedéssel lehet kompenzálni de ha jól tudom érte a MU is versenybe van ÉS Van Gaal miatt lehet ö is bukta.Szerintem ha fiatal védő kell akkor hozzák Umutitit belőle is simán lehet olyan védő mint Varane ö is a semmiből jött és be is vált elég rendesen.
Barcafan339
Barça B

2014.07.19. 16:47:34

nagyiibarca írta: Annyi hülyeséget össze tudnak ezek hordani! :D Oscar :mrgreen:
Azt hiszem pár oldalról nem lehet linkelni,írni és ezt is simán közéjük lehetne tenni...

Egyébként Cuadrado nem értem, hogy hová jönne. Védőként felesleges lenne, inkább maradjon akkor Alves. Kp-n nincs helye, szélsőként pedig vannak előtte a sorban páran ő pedig jobb annál, hogy padozzon. Ja és állítólag 40 millió körül lenne az ára...
ha elhozzuk őt annyiért és védő még mindig nem lesz kidobom az ablakon a gépem
Eddig elég sok pletykát ami megírtak bejött..az én bizalmamat elnyerték valamennyire. :)
Igaz ebben most kevésbé látor reális esélyt. Cuadrado előre jönne, mert csak 5 csatárunk van és mi 3 csatárrl játszunk. Illettve kérdés, hogy Afellay marad-e.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcafan339 2014.07.19. 16:52:54-kor.
nagyiibarca
Jugador d'estrella

2014.07.19. 16:44:22

Barcafan339 írta:A Fiorentina elnöke szeretné letudni a Cuadrado ügyet péntekig, így a Barcelona és a Bayern addig tárgyalhat a játékosról. Cuadrado személyesen a Barcában folytatná. Ha a Barca lecsúszik róla, akkor Coutinho és Oscar lehet az új célpont.

forrás:BBVA LIGA (hun)

Annyi hülyeséget össze tudnak ezek hordani! :D Oscar :mrgreen:
Azt hiszem pár oldalról nem lehet linkelni,írni és ezt is simán közéjük lehetne tenni...

Egyébként Cuadrado nem értem, hogy hová jönne. Védőként felesleges lenne, inkább maradjon akkor Alves. Kp-n nincs helye, szélsőként pedig vannak előtte a sorban páran ő pedig jobb annál, hogy padozzon. Ja és állítólag 40 millió körül lenne az ára...
ha elhozzuk őt annyiért és védő még mindig nem lesz kidobom az ablakon a gépem
Kép
"Apuval készítettünk egy ilyen szalmazsákot, egy ember méretűt oszt aszt köllöt, azon gyakorúltam."-Almási Kristóf
Barcafan339
Barça B

2014.07.19. 16:23:43

A Fiorentina elnöke szeretné letudni a Cuadrado ügyet péntekig, így a Barcelona és a Bayern addig tárgyalhat a játékosról. Cuadrado személyesen a Barcában folytatná. Ha a Barca lecsúszik róla, akkor Coutinho és Oscar lehet az új célpont.

forrás:BBVA LIGA (hun)
Barcafan339
Barça B

2014.07.19. 16:11:45

visca el barca írta:mirandával mi van? ő róla is annyit írtak, hogy hihetetlen, most meg már lassan 1 hónapja semmi...
Nem engedi el az Atleti sehova.
Boixos
Llegenda del Barça

2014.07.19. 16:02:01

Barcafan339 írta:Amúgy szerintem Benatiát kellene megpróbálni! Az egyetlen játékos, aki jobb lehet, mint Hummels. Nem egy meccsét láttam, egyből csk lett első szezonjában a Románál, igaz Totti sérülése is kellett hozzá! De a City végül Mangalát vette meg helyette és a Roma is az utódját keresi, mert ő is magasabb szintre akar váltani. Szerintem 30-40 környékén simán megéri, ha már Hummels 55 lenne....És Hummels valószínűleg megy a MUba.

állítólag rajtunk kívűl a bayern monaco akarná vinni a gyereket, de még az sem kizárt, h marad romában. nem hülyék az ASR gazdái, nem fogják egy kiló babért odaadni. a hatvan misi körüli témát el lehet felejteni, azt csak azért mondták, h érezzék a piacon a törődést, sztem 30+egy ember, v 40 körüli zséért el lehetne hozni, de ezt csak innen a monitor mellől nyomom ugye... :D
mindenesetre vele nagyon beljebb lennénk, évekre meg lehetne oldani a hátsó frontot egy olyan vezérrel, aki köré lazán lehetne építkezni.
az sem egy utolsó szempont, h kettő perc alatt le lennének tépve piké tökei, ha lazáskodna.
PUYOL-XAVI-INIESTA
visca el barca
Presidente del Barça

2014.07.19. 16:00:19

mirandával mi van? ő róla is annyit írtak, hogy hihetetlen, most meg már lassan 1 hónapja semmi...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77

2014.07.19. 15:49:36

Pedro meg Nápolyban nyaral.. Ez nem lehet véletlen! :D

A Valenciát meg nem hatott meg Matyi levele sem, ezek után nem értem mit szerencsétlenkedünk még vele.. Tuti nem engednek az árából, vagy fizessük ki a 20-at érte - NE! -, vagy menjünk rá másra, de tök fölösleges ugyan azokat a köröket lefutni újra és újra.. :roll:
Barcafan339 írta:Amúgy szerintem Benatiát kellene megpróbálni! ... Szerintem 30-40 környékén simán megéri.
Ja, csak a Roma megmondta, hogy 61 millióért adják el. Mondjuk ha tárgyalnánk is érte, akkor biztos lehetne alkudni belőle, de Zubiék csak Marquinhosért, és Mathieuért hajlandóak hosszan tartó tárgyalásokba bocsátkozni.. :roll:
Barcafan339
Barça B

2014.07.19. 15:44:36

Amúgy szerintem Benatiát kellene megpróbálni! Az egyetlen játékos, aki jobb lehet, mint Hummels. Nem egy meccsét láttam, egyből csk lett első szezonjában a Románál, igaz Totti sérülése is kellett hozzá! De a City végül Mangalát vette meg helyette és a Roma is az utódját keresi, mert ő is magasabb szintre akar váltani. Szerintem 30-40 környékén simán megéri, ha már Hummels 55 lenne....És Hummels valószínűleg megy a MUba.
Barcafan339
Barça B

2014.07.19. 15:41:56

mess2009 írta:na mizujs? az "agytröszt" szabin? még egy felvezető cikkecske sem jött össze az első felkészülési meccsünkről?
azt olvasom, hogy v.színű Adama Traore-Dongou-Delofeu hármas kezd, de szóba jöhet Afellay is vagy Munir el Haddadi...
Tök mindegy ki kezd, mert mindenki pályán lesz. :)
mess2009
Director del Fútbol

2014.07.19. 15:31:46

na mizujs? az "agytröszt" szabin? még egy felvezető cikkecske sem jött össze az első felkészülési meccsünkről?
azt olvasom, hogy v.színű Adama Traore-Dongou-Delofeu hármas kezd, de szóba jöhet Afellay is vagy Munir el Haddadi...
roby122
Entrenador del Barça

2014.07.19. 15:27:03

Lionel85
Llegenda del Barça

2014.07.19. 12:53:40

Boixos írta:a mostani blind gyerek danny blind fia? :shock: :shock:
bakker emlékszem még a faterja kezdésére az ajaxban!
mondjuk onnan még rossz emberek nem nagyon jöttek ki.
mindenesetre mondhatnának vmi konkrétumot is, mert megy az idő és még nem annyira látni itt a dolgok végét...
Barcafan339 írta:Pletyka:
Érdeklődünk Umtiti iránt.

ez meg ki a túró? vmi ritmus? :?
Én a mostani Ajaxból Weltmannra gondoltam, hogy fiatal, tehetséges védő, ő olyan Bartra-szintű gyerek lehet, csak még kevesebb rutinnal. Persze az Ajax félévente bedob egy gyereket a nagycsapatba, aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem. Van az a másik védő, asszem Denswil a neve, aki fogadkozott, hogy leveszi Messit a pályáról, se előtte, se azóta nem hallottunk róla semmit. Lehet lement a süllyesztőbe?

Blind pedig szerintem átlagos teljesítményt nyújtott a vb-n, se nem volt rossz, se nem jó, kérdés, hogy egy nagycsapatban mit tudna nyújtani. Meg lehetne próbálni. Amúgy is jelenleg már mindegy ki jönne középhátvédnek, csak jöjjön, mert már így is messze a béka feneke alatt van a vezetőség ázsiója, ezzel lehetne egy kis bizalmat visszaszerezni a szurkolók felé.
Kép
Kép
Kép
hady
Director del Fútbol

2014.07.19. 12:41:21

Válasz küldése