Barcafan339 írta:Amúgy szerintem Benatiát kellene megpróbálni! Az egyetlen játékos, aki jobb lehet, mint Hummels. Nem egy meccsét láttam, egyből csk lett első szezonjában a Románál, igaz Totti sérülése is kellett hozzá! De a City végül Mangalát vette meg helyette és a Roma is az utódját keresi, mert ő is magasabb szintre akar váltani. Szerintem 30-40 környékén simán megéri, ha már Hummels 55 lenne....És Hummels valószínűleg megy a MUba.
állítólag rajtunk kívűl a bayern monaco akarná vinni a gyereket, de még az sem kizárt, h marad romában. nem hülyék az ASR gazdái, nem fogják egy kiló babért odaadni. a hatvan misi körüli témát el lehet felejteni, azt csak azért mondták, h érezzék a piacon a törődést, sztem 30+egy ember, v 40 körüli zséért el lehetne hozni, de ezt csak innen a monitor mellől nyomom ugye...
mindenesetre vele nagyon beljebb lennénk, évekre meg lehetne oldani a hátsó frontot egy olyan vezérrel, aki köré lazán lehetne építkezni.
az sem egy utolsó szempont, h kettő perc alatt le lennének tépve piké tökei, ha lazáskodna.