Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na végre valaki egyet ért velem!!!cocu8 írta:Ha választani kellene Torres és Henry között én Torrest választanám. Biztos sokan nem értenek velem egyet, de ő a jövő, Henry meg lassan a múlt lesz!
Tévedsz!laci18 írta:Szerintem inkább Daniel Alves jöjjön mint Sagnol mivel Sagnol nem mai gyerek vagy tévedek? Balra pedig Fabio Aurekio tényleg nem olyan jó megoldás! Középre pedig Rafa jó lenne csak Franknek is jó lenne belátni.
Sagnolt nem lenne nehéz megxerezni, jo lenne, Lucio nagykirály, de sztem megszerezhetetlen, jojjon Sagnol, kozéppen meg a Máquez, Puyol, Edmilson trio csak megoldja, de ide se bánnám ha jonne vki, meg a balszélre sem mert mind2 jelolt már tul van a 30-on. AMuyg Navarro h nyomjaBoixos írta:na, ebben tökéletesen egyetértünk! arról a gyerekről sem sokszor köszönnek be a sörzabálóknál....néztem ezt a Sagnol gyereket a Juve ellen, és lehet, hogy ez egy különösen jó meccse volt, de TÖKÉLETESEN játszott.
komolyan nem lenne hülyeség, ha azt a lóvét, amit laporta az anrira szán, betennék mondjuk ebbe a gyerekbe és a lucióba, pláne, ha a francia ingyé' van. ennyi léből el lehetne hozni mind a kettőt. a bayernt pedig nem kell félteni. amikor a kovács lefalcolt a púposokhoz, öt perc alatt elhozták az ismaelt a helyére. azt vesznek a naziknál, akit akarnak.
na, ebben tökéletesen egyetértünk! arról a gyerekről sem sokszor köszönnek be a sörzabálóknál....néztem ezt a Sagnol gyereket a Juve ellen, és lehet, hogy ez egy különösen jó meccse volt, de TÖKÉLETESEN játszott.
Szetintem akiket te említettél, épp azok nem tudják a Bayernel felvenni a versenyt. A 4 klubb kozul jelenleg a Bayern a legjobb ez nem kérdés.Vito írta:azért van ott az idézőjelantiimperialista írta: Azért a helyedben vigyáznék azzal a "súlytalan" jelzővel! Igen jók idén, nehogy véletlenül BL-t nyerjenek! Az edzőjük nagyon jó, jól össze is rakta a csapatot. Még azt is elbírják hogy Makaay már vagy 3264 perce nem rúgott gólt...![]()
tudom és elismerem a Bayern múltját, jelenét, de egy ilyen Klubbal, mint a Barca egyszerűen nem versenyezhet!
ott van 60ezer sört vedelő és kolbászt zabáló, zászlólengető szurkoló, itt pedig:
Més Que En Club![]()
nem elfogultságból írom ezt, de ez így van. említhetném akár a margitkáékat is, vagy a MU-t.....
azért van ott az idézőjelantiimperialista írta: Azért a helyedben vigyáznék azzal a "súlytalan" jelzővel! Igen jók idén, nehogy véletlenül BL-t nyerjenek! Az edzőjük nagyon jó, jól össze is rakta a csapatot. Még azt is elbírják hogy Makaay már vagy 3264 perce nem rúgott gólt...
Lúció leigazolásával (még ha nem is bírom) én is egyetértenék, mert nagyon jó.Vito írta:ááááhh, ne is mondd!!!Boixos írta:én kivenném a bayernből a lúciót, mint a szél.
nem kéne itt az anrival szórakozni, elől megvan a brigád.
hátra betenni a luciót puyol mellé, presast a padra, aztán mennyen át rajtuk vki, ha tud.
a világ legjobb belső védelme lenne a mienk, murinnyót megenné a sárga irígység, ezek ketten betonfalat húznának a kapu elé!
nehogymá' a bőrnasszerosoktól, egy "súlytalan" német csapattól ne tudjunk elhozni Barcelonába egy brazilt!!!!!
...persze, ha akarja a Presidente...