USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
kanty
Llegenda del Barça

2013.05.03. 19:55:10

Tocy írta:Persze, bár szerintem Durant akkor sem lenne jobb...a dobószázalékai esnének, az fix.
A dobószázalék esés nem feltétlen vonja magával azt, hogy nem lenne jobb. Esik 1-2 százalékot a dobása, de közben 3-4 ponttal többet szerez pl. (csak egy példa).

Amúgy ma úgy gondolom nem lesznek meglepetések. NYK-Boston meccset eléggé biztosnak érzem, mint ahogy a Thunder továbbjutását is (Thunderről, RW hiányzásáról írt Lowe egy elég terjedelmes cikket, akit érdekel keresse meg). Memphis-Clippers meccsen pedig nagyon remélem, hogy a Macik valahogy behúzzák, mert 7. meccsen sok esélyt nem adok nekik. Paultól félek már volt egy elég nagy meccse, akkor viszont a többiek képtelennek voltak felnőni hozzá. Viszont amilyen kis genyó, a pályán akkora zseni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2013.05.03. 19:15:18

Persze, bár szerintem Durant akkor sem lenne jobb...a dobószázalékai esnének, az fix.
kanty
Llegenda del Barça

2013.05.03. 17:59:38

Cumbee írta: u.i.: Lassan szívesen nekiugranék újra egy kell-e RW az OKC-nek vitának, vagy csak tönkreteszi szegény KD karrierjét, hátha 1-2 hater mostanra meggondolta magát és nem csak egyedül lennék aki védi ezt a Russel gyereket. :wink:
Gondolom Te is érzed, hogy ezt még korai lenne előhozni. Mert:

1. Alig telt el néhány meccs Westbrook kiesése óta. Normális, hogy a csapat, főleg egy rájátszásban ezt megérzi. Az csak még egy plusz, hogy az a játékos esett ki, akinél legtöbbet van a labda.

2. Aki azt vallja, hogy Westbrook miatt Durant háttérbe szorul az sem azt mondja, hogy vedd ki RW-t a csapatból és kész. Vedd ki, és tegyél be egy kezdőszintű passzorientált irányítót.
socio66

2013.05.03. 12:29:10

kevésbé lesz statikus, center-domináns a játék, gyorsabb, mobilisabb lesz a csapat, több kinti dobást lehet vállalni, stb.
nyilván matchup függő a dolog, egy komoly magasember-párossal felálló csapat ellen nem lehet ezt alkalmazni, de ha az ellenfél centere támadásban nem domináns-mint perkins például-, akkor a small-ballozó csapat ráállíthat védekezésben egy forwardot mondjuk, aki támadásban azt csinál majd vele, amit akar.
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.05.03. 12:24:25

varnagykrisztian írta:http://kezdo5.hu: Rossz előjelek a Thunder számára. Kevin McHale, a Rockets edzője az ellenfél legveszélyesebb hátvédjének (Russell Westbrook) kidőlése után szinte azonnal erőteljes small-ballozásba kezdett csapatával, amire egyelőre érdemi ellenlépés nem jött Scott Brookstól – a Rockets pedig 0-3-ról 2-3-ra jött fel a párharcban, és otthon egyenlíthet a hatodik meccsen.

A PIROSSAL JELÖLT MIT JELENT?KÖSZI
Szó szerint kis labdát, de a gyakorlatban azt, hogy alacsonyabb szerkezetre váltottak. 3 hátvéddel(guard) játszanak és csak 2 magassal. Vagy, hogy egyszerűbb legyen megérteni. A kosárlabádban számokkal is szokták jelölni a posztokat.
1-es: irányító(point guard/PG)
2-es: dobóhátvéd (shooting guard/SG)
3-as: kiscsatár (small foward/SF)
4-es: erőcsatár (power foward/PF)
5-ös: hát itt szoktam látni a középjátékos megnevezést, de szerintem inkább magyarul is centernek hívják (center/C)

A Rocketsnél ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy a szokásos 1-2-3-4-5-ös szerkezet helyett ők egy 1-2-2-3-5-ös szerkezettel kezdenek, azaz az erőcsatár Smith kikerült a kezdőből és bekerült helyett Garcia 2-es, 3-as átmenetként, így alacsonyabb, de mozgékonyabb és jobban is dobó kezdővel állnak fel.
Ugyan ezzel a taktikával jutott tovább a GSW is, ők az erőcsatáruk, Lee kidőlése után nem a csere erőcsatárt, Landry-t tették be a kezdőbe, hanem szerkezetet váltottak, small ball-t kezdtek el játszani és a Jack-Curry-Thompson-Barnes-Bogut 5-össel kezdtek, ami az esetükben számokban ezt jelenti: 1-1-2-3-5
A Miami pedig évek óta smal ball-ozik szinte folyamatosan. Náluk elég változatos a felállás, de az általában közös a különböző kezdőkben, hogy igazi center nélkül futnak neki a meccseknek.
socio66 írta:kevésbé lesz statikus, center-domináns a játék, gyorsabb, mobilisabb lesz a csapat, több kinti dobást lehet vállalni, stb.
nyilván matchup függő a dolog, egy komoly magasember-párossal felálló csapat ellen nem lehet ezt alkalmazni, de ha az ellenfél centere támadásban nem domináns-mint perkins például-, akkor a small-ballozó csapat ráállíthat védekezésben egy forwardot mondjuk, aki támadásban azt csinál majd vele, amit akar.
Pláne, ha az ellenfél legjobban futó emberét kinyírták, így a rohanós játék nekik fekszik jobban, a small ball-nál pedig általában ez a cél.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2013.05.03. 12:34:59-kor.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.05.03. 12:11:34

socio66 írta:small-ball amikor alacsony ötössel van pályán egy csapat, általában center nélkül, három hátvéddel.
mostanában elég sokan alkalmazzák.
Köszi socio a gyors választ......de kifejtenéd hogy ez mire jó......én még amatőr-ön nyomom :oops: :lol:
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
socio66

2013.05.03. 12:06:03

small-ball amikor alacsony ötössel van pályán egy csapat, általában center nélkül, három hátvéddel.
mostanában elég sokan alkalmazzák.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.05.03. 11:59:28

http://kezdo5.hu: Rossz előjelek a Thunder számára. Kevin McHale, a Rockets edzője az ellenfél legveszélyesebb hátvédjének (Russell Westbrook) kidőlése után szinte azonnal erőteljes small-ballozásba kezdett csapatával, amire egyelőre érdemi ellenlépés nem jött Scott Brookstól – a Rockets pedig 0-3-ról 2-3-ra jött fel a párharcban, és otthon egyenlíthet a hatodik meccsen.

A PIROSSAL JELÖLT MIT JELENT?KÖSZI
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.05.03. 11:56:21

Elöljáróban annyit, hogy kicsit hosszú leszek, egy ideje már gyűjtögetem az anyagot ehhez a hsz-hez.:D
Kezdésnek egy kis hazai:
http://www.projectspurs.com/2013-articl ... -week.html
Hanga lett a hét játékosa Spanyolországban, erről pedig a Spurns-nél sem voltak restek megemlékezni. Jó látni, hogy tényleg követik a pályafutását. Át kéne lassan mennie, mert Pop. már nem sokáig lesz a ligában és jó lenne, ha 1-2 évet még el tudna tölteni a kezei alatt.
neobarca írta:http://allball.blogs.nba.com/2013/05/01 ... %3Anbahppt
Bynum. Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek... :shock:
Én sírok. Miatta is, de azért is, mert voltam olyan buta és leültem NYK-BOS meccset nézni még valamelyik nap. Kicsit zavar, hogy engem jobban érdekelt a dolog, mint ezt az idióta Smith-t, végig kellett szenvednem az egész meccset, a 11-ből semmijével. De legalább láttam, hogy neki az is fastbreak, ha az összes caspattársa mögötte fut, előtte viszont 5 Celtics védő van. Még véletlen sem lassítana le az állatja, inkább beviszi egy lendületből 5 ember közé, majd elveszti. Mondjuk így, hogy kiderült, hogy valszeg kicsit másnapos volt, már érthető a dobáspontossága és a tré döntései is. Egy álmom, hogy a liga egyszer kiveti magából az ilyen idiótákat, mint Bynum és Smith és inkább olyanok lesznek, akiket érdekel is a kosárlabda és nem csak pénzt akarnak vele keresni, hogy még többet bulizhassanak. Na mind1...:D

Sacramento:Gondolom olvastátok, majdnem biztosan marad a csapat a városban. Részemről eléggé elkeserítő a döntés, nyugatról nekik és a GSW-nek szurkolok, idén egy párszor felhúzott a csapat(ot körülvevő stáb6vezetőség), jó lett volna jó kezekben látni a sorsukat. Seattle-ben elég nagy tervekkel vágtak neki a vételnek, a pletykák szerint egy Bird/Phil Jackson kombó megszerzése lett volna a kezdés. Ez most már sajnos nem jön össze. Így viszont bízom a Maloofék józan eszében(haha, nincs olyan) és remélem, hogy eladják a Sacramentoi befektető csoportnak is a csapatot, mert náluk mindenki jobb. Smart meg menjen egy alaszkai általános iskolába edzőnek, ott nagy kárt nem tud tenni. Ehhez kapcsolódó friss hír, hogy így viszont Jackson nem várt tovább, a Pistonshoz került tanácsadói szerepkörbe.

Ezen kiégtem.:D:D Ez mi már? Szegény Asik testbeszédét érdemes nézni.
Kép

És akkor egy kis GSW csomag:
Először is: Juhúúú.:D Megvan. Igazság szerintem nem nagyon hittem benne, az alapszakasz végén én a Spurst szerettem volna a csapatnak, a Denvert rettentő rossz machupnak éreztem. Nem megyek bele, hogy miért, már úgy is mind1, viszont nagyon nagy meglepetés ez így nekem is, és igen pozitív értelemben.:D Mark Jackson nagyon nagyot húzott Lee kiesése után. (Lehet, hogy még jót is tett a csapatnak a kidőlése, a Sloan konferencián ugyanis őt hozták fel példaként, mint a liga talán legrosszabbul védekező magas embere. Viszont így, hogy visszatért (MIT CSINÁLT??? LOL) de limitált perceket játszhat majd, a padról beszállva rettentően hasznos lehet, lendületet és pontokat hozhat majd a csapatnak. Bogut egy állat. A párharc előtt az egyetlen esélyt a győzelemre abban láttam, hogy Bogut egészséges tud maradni, sokat tud a pályán lenni és nem azt a Bogutot látjuk majd, akit ebben az évben. Szerencsére ez összejött. Bár kezdetben azért elég sokat pihent, így a végére azért elég szépen előlépett. Amúgy a jövő szempontjából úgy érzem, hogy egy egészséges(ez alatt azt értem, hogy 100%-os, nem azt, hogy fel tud kúszni a pályára és perceket eltölteni ott) Bogut-Lee-Curry 3-as esetén, egy mostani szinten játszó, vagy még javuló Barnes-al,(Vele kapcsolatban érdekesség, hogy állítólag az OKC beajánlotta érte is és Thompson-ért is Hardent, de passzolta a GSW a bizniszt) valamint Jack és Landry mellé még egy [auto_cenzúra] emberrel a padon, a következő pár évben ez a csapat nyugati contender lehet.
Ha már Jack. Itt egy cikk róla, (és persze Curry-ről, mostanában nincs GSW cikk, Curry nélkül) hogy milyen fontos a csapatnak.
http://stats.nba.com/featured/dont_slee ... facebook_L

Hoztam egy Curry shot chartot is:
Kép

Valamint egy videót a GSW taktikájáról, ami segít nekik, hogy ilyen eszméletlen módon, kb minden rekordot megdöntve dobálják a hármasokat. Elevator screen:
http://probasketballtalk.nbcsports.com/ ... ers-video/
Szerintem rohadt vicces, ahogy a nagyok összezárnak.:D:D

u.i.: Lassan szívesen nekiugranék újra egy kell-e RW az OKC-nek vitának, vagy csak tönkreteszi szegény KD karrierjét, hátha 1-2 hater mostanra meggondolta magát és nem csak egyedül lennék aki védi ezt a Russel gyereket. :wink:

u.i.2.: Ha jól emlékszem, az All-Star gála után beszéltünk róla, hogy mennyire feltűnő, hogy Melo a Heat-es srácokkal lóg.(Ha nem volt ilyenről szó, akkor csak én gondolkodtam el rajta és arra emlékszem.:D)
Találtam erről egy videót, ami már jó régi, de nekem azért még új.:D
http://www.youtube.com/watch?v=zW0H4OrTP-0
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2013.05.03. 13:29:24-kor.
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.05.03. 09:53:16

Bob_Marley írta:Valamiért úgy érzem ők megfogják csinálni és lesz 7ik meccs, Houstonban óriási hangulat várható.
Bob legyen igazad és sok sikert kívánok nektek is a 6. meccshez
:mrgreen:

Este megnéztem az 5. mérkőzésünket az OKC ellen, hát nem kicsit vagyok büszke a csapatra =D> Már hogy 1-et nyertünk az is elfogadható de 2-őt és ráadásul Okahoma-ban...... :shock: Végre HARDEN barátomnak is kijött a lépés 31 PTS, 3 AST, 8 REB, 10/16 FGA (62.5%), 7/9 3PA (77.8%) :!: , és említésre méltó természetesen a csapat többi játékosának teljesítménye (pl. Asik 21 pont + 11 lepattanó, Garcia 18 PTS - ebből 15 pont hármasból).Az első negyedben JH 11 pontot termelt , mezőnyből 80%-al és 3/3 kívülről 8) , +4 zártuk ezt a játékrészt.A 2. negyedet a pontszegénység jellemezte, a két csapat annyi pontot dobott mint a Rockets a 3.-ban :oops: , a Thunder hárompontosokkal próbált operálni (8-0), de a lényeg hogy ezt is megnyertük 3-al és így félidőben 50-43 volt ide :P A 3. negyedet egy 16-7-el nyitottuk és már vezettünk +16-al is, a "HARDENMINATOR" ismét remekelt, 12 pont, 4/4 mezőnyből + 2/2 hármasból, volt egy jó kis jelenet a játékrész vége elött fél percel HARDEN-nek odagurították a labdát az alapvonalról ő azt felvette az OKC hármas vonalától 3m-re lépett kettőt és beverte, ebben a játékrészben több mint 20%-al jobban dobáltunk mezőnyből mint az OKC, volt egy statisztikai mutató félidőben ahol azt lehetett leolvasni hogy az első meccshez képest majd kétszer jobban értékesítjük a kinti dobásainkat, +5-el ezt is behúztuk és 87-75 lett a negyed vége.Az utolsó negyedben a két vezér csúnyán bealudt, JH 3 pont (1/5 FGA), KD 0 PTS (0/5 mezőnyből) :roll: Mondjuk amit az utolsó 7 percben művelt az Oklahoma azt taktikailag megértem de szurkolóként fa..ság volt tőlük, ezt arra értem mikor Asik-ot ölelgették......hát nem jött be (5/9 FTA) ](*,) :lol: Ha szombat hajnalban sikerülne nyerni az felejthetetlen nap lenne [-o< GO HOUSTON
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára varnagykrisztian 2013.05.03. 11:59:08-kor.
neobarca
Director del Fútbol

2013.05.03. 09:45:39

Bob_Marley írta:Kicsi Warriors kiejtette a Denvert, szegény Karl tényleg egy "choker" :D
Lee meg visszatért. Igaz csak másfél percre. De azt meg, hogy :?: :shock: :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.05.03. 08:12:36

Kicsi Warriors kiejtette a Denvert, szegény Karl tényleg egy "choker" :D
Nets életben tartotta reményeit ott jön a 7ik meccs.

Ma 4 párharc, s négyen a 7ikért küzdenek :D
Ha a Rockets vagy a Celtics otthon tud nyerni akkor a csupán a negyedik olyan csapat lenne (51 Knicks, 2003 Portland, 2004 Denver) aki 0:3ról eléri a hetedik meccset, a legtöbb szakértő szerint a Rockets azért nagy esélyt kapott Westbrook kiesésével, Durant lehet így "felszabadult" de mégis más dimenzióra került a párharc.Valamiért úgy érzem ők megfogják csinálni és lesz 7ik meccs, Houstonban óriási hangulat várható.Na nem mintha nálunk a Gardenben a légy zümmögésére készülnénk, de "tipikus" Celtics féle nagy halált érzek, kiharcoljuk az utolsó szalmaszálat folyamat egy OT majd nagy győzelemmel NY-ban, s otthon kikapunk :D
S akkor még ott van a Memphis-Clipps párharc is, ami a legkiegyensúlyozottabb bár ott is elmondható a Memphis fojtogató védekezésére egyre kevesebb válasz érkezik Pauléktól otthon a maciknak ezt be kell húzni.
Atlanta-Indiana párharcban eddig nem hibázott senki, s szerintem a mait is a hazai csapat nyeri aztán jöhet a hetedik.
Szóval a mai nap szlogenje sokaknál a hetedikre fel :D

Mellesleg a mai nálunk tényleg egy korszak vége lehet, PP és KG visszavonulás pletykák után erősen felröppent Doc visszavonulása is :?

As one of the league's best offenses during the regular season, the Knicks used 15.9 isolations per game. In the playoffs, it's been 26.6.
Further, those 26.6 isolations per game for NYK would be the most for any playoff team since at least 2004 (as far back as Synergy goes).
Also, those 26.6 isolations per game? The Knicks are scoring .707 points per possession with them. Lowest of any playoff team.

Kép
JR Smith 5ik meccs előtti éjszaka.....
NY-nál tényleg komoly gondok vannak fejben a stat is ezt mutatja, meg a kép is, Woodson tuti helyre rakja őket, mert akármennyire is szeretné a NY hogy vége legyen még nincs vége :D
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2013.05.02. 13:02:08

A tegnapi 0-3 majd a Boston győzelem és a késő esti trafipax-om a kerepesin kicsit tetörte a szarvamat. Nem is akarok most ide sokat írni.

Viszont ezt a vidit szeretném megosztani veletek:
http://allball.blogs.nba.com/2013/05/01 ... %3Anbahppt
Bynum. Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek... :shock:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.05.02. 12:10:19

socio66 írta:nagyon nem vagyok meglepve, eddig is mondtam hogy kevesek vagyunk, annyi történt, hogy felébredt a celtics.
innentől nem tudom mit várjak, ha kiesünk szerintem beállok hítesnek.
Azért az teljesen egyértelmű hogy 1; a hatodik meccsen már más felfogás várható a NY-tól 2; ha esetleg oda kerülne a párharc akkor meg pláne "lehetetlen" hogy ne a Nix menjen tovább, most hirtelen nem tudom a pontos adatot de sima 90% felett van a 7ik meccs hazai győzteseinek száma.
Kicsit "bealudt" a NY, a viselkedésük is erre utal, de miután több puska van ott mint sajnos nálunk tovább fognak jutni, s a lényeg meg ez.
Annyi történt, hogy Doc alkalmazkodott a NY-hoz fordítva ez nem történt meg.Nem ijedünk meg a folyamat duplázásoktól a NY meg támadásban erőlteti ezt a Melo vonalat, amivel sakkban tudja azért tartani a magas embereinket, de nagyon egyhangú a dolog, s könnyebb így védekezni is.Ordít a Felton-Chandler felső elzárás probléma nálunk, amivel a pálya is "megnyúlik" mert ki kell jönnie KG-nek, oldalról meg jön a besegítés van terület Shumpertnek meg Smithnek kint akár 3asra akár leütés tempóra, vagy betörésre, s mégis nem ezt erőltetik.
KG tökéletesen fogalmazott, hogy nagy örömködésre abszolút nincs ok, 3-2 oda továbbra is borzasztó nagy hátrányban vagyunk, s 1 meccs aztán mehetünk horgászni.
Az biztos most egy más szinten van ez a széria mint eddig, most a NY-on a sor, hogy újítson valamit s javítsa a játékát, nagyon nagy meccs várható Pénteken :D

Kép
Kicsit korai volt :D
Kép
Kép
Kép
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2013.05.02. 11:58:25

HOU 105 OKC 103 4.mérkőzés

Ha nehezen is de meglett a szépítés, nem ez volt HARDEN élete meccse......nem úgy a következő :D Ibaka-nak fizethetünk egy jó hideg sört :mrgreen: J.H. 15 PTS, 3 AST, 1 REB, 4/12 (30%) FGA, a palánk közeléből 4/7 (57%), középtávolról 0/1 (0%) és kintről 0/4 (0%),nem valami veretes statisztika és nem mellékesen annyi labdát adott el (10) mint az első három mérkőzésen :!: Az első negyedben dobott 2 pontja (mezőnyből 1/4), mellett eladott 3 lasztit, de Garcia és Parsons 3-pontosai meccsben tartották a csapatot, ez idő alatt 30% jobban dobáltunk kintről mint a OKC, +5 ide.A "HARDENMINATOR" a 2. negyedet is bűn rosszul hozta le, 4 pont és 4 eladott labda, mezőnykísérletei 0/1!Az Oklahomának volt egy 22-8-as rohama, + 20%-al jobban dobáltak mezőnyből mint mi és vezettek már 13 egységgel is, félidőben +7 oda.A 3. játékrészt 10-0-val indítottuk, HARDEN is kicsit összeszedte magát, 9 PTS (3/4 FGA) + 3 STEAL, és több mint 20%-al eredményesebbek voltunk mezőnyből mint ellenfelünk.Az utolsó negyedben nem is erőltette az edzőbá, 4 perc alatt 0 PTS (0/3 FGA) + 2 eladott labda.A vége nem rajtunk múlott……jár a sör Ibaka-nak \:D/
socio66

2013.05.02. 11:01:11

nagyon nem vagyok meglepve, eddig is mondtam hogy kevesek vagyunk, annyi történt, hogy felébredt a celtics.
innentől nem tudom mit várjak, ha kiesünk szerintem beállok hítesnek.
Tocy
Director del Fútbol

2013.05.02. 08:39:18

Hát Bob, erre én azért nem számítottam :D De Anthonyban és Smithben mindig lehet bízni :D Melo öt meccsből kétszer volt jó, a másik három inkább a szenvedéséről szólt. Persze még mindig lehet érezni, hogy jobb ez a Knicks, és ha fejben ott lesznek, akkor továbbmennek, de azért a Gardenben nem egyszerű ott lenni fejben :D Azt behúzzátok, 3-3, összecsinálják magukat, és a hetediket elhozzátok NY-ból. :mrgreen: Mondjuk ez a fekete szerelésben jövünk a meccsre dolog...nem volt éppen szimpatikus...

Durant meg szórja a sok pontot Westbrook nélkül ( bár nekem nem tetszik igazán amit csinál... ), de most Martin offnight nem hiányzott, pedig közben Jacksonnak ment a játék eléggé. A túloldalon Harden is lejátszotta első nagy meccsét a sorozatban, Lin nélkül nyert kettőt a Rockets :D

A Pacers is felállt a sokkból, otthon azért lenyomták egy szűk húszassal a Hawkst, George megint nagyon jó volt, kíváncsi leszek mi lesz Atlantában, ez a párharc is abszolút nyílt, de ha a Pacers végleg megtalálta az ellenszert, akkor nem...

MIAMI — Samuel Dalembert is now facing the Miami Heat. Next season, he has interest in playing for them. De mid-levelt akar...nem tudom, komoly pénzt tesz el Miller és Joel is, utóbbit ki kellene már tenni. Millert szeretem, imádom, de keveset játszik ( viszont akkor jól ), és ahhoz sok pénzt keres. Haslemnek most megint volt egy jó meccse, ahol esett a középtávoli, de amúgy két éve már használhatatlan, tavaly a Pacers ellen volt jó, meg most, és kész. Birdman fényévekkel veri.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.05.02. 03:46:09

Tocy írta: Megvan a győzelem a Bostonnak, 4-1-gyel már ki lehet esni :D
Same story, 4-2vel már ki lehet esni :D
Most JR Smith is otthon hagyta a dolgait 0/10 után 3 perccel a vége előtt csak betalált először.
A védekezés remek végig megvagyok elégedve vele a szériában (nyilván még a Felton faktorra kellene valamit kitalálni :D ), most megint elkapta Terry meg hát Green is pakolta rendesen a trííííket a végén :D Bár majdnem sikerült elcseszni a végét, 12ről jött vissza pillanatok alatt a Knicks de végre van némi tűzerőnk, viszont Felton problémát nem nagyon tudjuk megoldani, Knicksnek őt kellene erőltetni, egyértelműen rá nem igazán van emberünk.
Nagyon megvagyok elégedve olyan meccset toltunk ami a régi időket idézte, jó meccsfelépítés, nem rogytunk össze a 11:0ás Knicks kezdéstől, nem kapkodtunk annyit, nem adogattuk el idióta módon annyit a labdát (ez eddig borzasztó nagy gond volt s csak a végén jött el a sok TO) második félidőt végre nem a totális összeomlás jellemezte.
Egyedül KG nagyobb támadás bevonását hiányolom, többet kellene megjátszani, itt a végén a szokásos hidegvérű tempó befigyelt :D
Smith azt mondta múltkor ha játszik akkor mi már kiestünk volna 4-0al és golfozna, még jó hogy volt ma, hogy elcsessze a meccset :D
S a fekete gyászmenetes öltözés se jött be (feketében jött a mai meccsre az összes Knicks játékos szimbolizálva a korszakunk végét), nem tudtak eltemetni minket még a NY-iak :D
Pénteken folytatás jön a következő "7ik meccsünk", nagy győzelem volt a mai az MSG-ben :D Mondjuk a mai kicsit durva hogy gyakorlatilag a Terry-PP-Green-Bass-KG ötössel toltuk végig, Bradley meg T-Will csak néha bejött, hogy pihenjen 1-2 ember, ez a 6ikon tuti másként lesz, mert ez azért nem állapot.
PP azért még picit küldhetné jobban nem az igazi sajnos :? Úgy érzem a Knicks picit elhagyta azt amivel eddig fölénk kerekedtek, a pontosság, nagy koncentráció, kicsit lankad a figyelem védekezésben, nem jár a labda, erőltetik nagyon Melot, talán "elhitték" hogy vége, ami nyilván idő kérdése mert nem hiába nem jött még soha senki vissza 0:3ról, de azért ennél több kell tőlük.Woodson szerintem rendet tesz ott a fejekben, s teljesen más Nix várható a 6ikra, de a lényeg a lényeg hogy még élünk, s KG-ék csak tolnak még egy meccset otthon a Gardenben :D

KG a második olyan ember aki ennyi idősen 3 db 17+os patis meccset hozott zsinórban, Rodman után, van még talán a tankban, ezért is kellene jobban kihasználni támadásban csak hát Rondo nélkül nehéz őt megtalálni sajna.De többet kellene pötyögtetni befelé a lasztikat mert hiába mennek a duplázások, ezeket kezdjük szépen megoldani s mi kezdtünk el tüzelni ezerrel kintről.Úgyhogy KG-t erőltetni kell ott középen.

LETS GO CELTICS

Pár mothafucka biztos elhangzott :D
Kép
Kép
Kép
Kép
socio66

2013.05.01. 16:17:01

azért a clippers érthetetlen, idén simán contender csapatnak vártam őket, erre a kiesés szélén táncolnak rögtön az első körben.
pedig hát ez a roster majdnem tökéletes, ekkora hátrányt jelentene del negro?
mondjuk az is igaz, hogy a memphis bárkinek megnehezítené a dolgát, de szerintem ha most a lakers-t leszámítva bármelyik nyugati playoff-csapatot összeraknánk velük, hasonlóan hosszú lenne a széria.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.05.01. 15:51:44

Én is néztem egy darabig, elég szoros volt a csata, én is nagyon csípem a macikat, remélem összejön egy Spurs-Grizz konferencia döntő, számomra az lenne ott a csúcs :D

Collins sztori meg azért nagy hír pl nálam is, mert aktív játékosról van szó, s ezzel példát mutat másoknak,s adott esetben "ösztönzi" hogy ne legyenek restek ha homoszexualitásukat takargatnák.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.05.01. 11:52:34

A Memphis LA-ben is nyert, ezzel megszerezték zsinórban a harmadik győzelmüket, otthon le is zárhatják a párharcot.
Ebben a rájátszásban komolyan mondom "szerelmes" lettem a macik játékába. Mindenki teszi a dolgát, védekezésben hihetetlenül együtt vannak, plusz támadóoldalon is hatalmasat melóznak például a támadó lepattanókért. Nem véletlen, hogy eddig a párharcban, aki több lepattanót szerzet, az nyerte a meccset is. Bob szavaival élve tele vannak hasznos emberekkel. :P

Másik oldalon viszont elég nagy a baj. Paul állatkodott egy sort, de még ez is kevés volt. Del Negro nem igazán tud mit kezdeni a párharccal, plusz most még Griffin is megsérült. Bár szerintem vele sem lettek volna előrébb. Magas posztokon Randolph-Gasol egyszerűen szétszívatja Jordanékat. Öröm nézni, ahogy Gasol kb. ötből négyszer technikával megveri az izomból védekező DJ-t.

Most jön egy meccs Memphisben, ezt be kell húzni. Bár nagyon nem lesz könnyű. Paul szerintem ismét felszívja magát, plusz ez a keret bármikor képes arra, hogy egy monster estét nyomjon. Ha pedig visszaveszik a pályaelőnyt, akkor ismét az ők kezükben van az irányítás. Na, de remélem hetedik meccsre nem kerül sor. Grizzlies-OKC párharcot szívesen megnéznék a második körben.
socio66

2013.04.30. 19:37:56

az meg a legviccesebb ellentmondás, hogy a 'szegény' melegnek, aki amúgy éppen az egyenlő bánásmódért harcol, most mindenki gratulál a 'nagy tettéért', és pátyolgatják mint egy hőst. :)
nem pont az mutatná az elfogadást, ha semmilyen visszhangot nem váltott volna ki a bejelentés, és mindenki átlépett volna a dolgon szó nélkül?
Tocy
Director del Fútbol

2013.04.30. 19:26:49

kanty írta:
Bob_Marley írta:
Collins bejelentette hogy homoszexuális, első aktív játékos aki ilyen bejelentést tett, nagyon nagy respekt neki, hogy felvállalja.
Amúgy ez miért kell hír legyen? És most nem csak a Te bejegyzésedre értem, mindenütt kb. ez folyik a csapból. Nekem tök mindegy, hogy Elton, cigány, impotens vagy akármi. Megy a rájátszás, néhány elég jó párharccal, és az a legnagyobb hír, hogy egy alsó kategóriás játékos kijelentette, hogy meleg. Nem azzal van bajom, hogy bevallotta, mert mondom hidegen hagy, csak kicsit idegesítő, hogy majdnem mindenütt ebbe ütközök bele.
Pontosan. Pont nem érdekel, hogy ki meleg meg ki nem. Ha egy ismert, elit játékos lenne, akkor még azt mondom oké, de akkor sem kellene mindennek erről szólni, így meg aztán...
Gergolino
Jugador del Barça

2013.04.30. 19:23:53

kanty írta:
Bob_Marley írta:
Collins bejelentette hogy homoszexuális, első aktív játékos aki ilyen bejelentést tett, nagyon nagy respekt neki, hogy felvállalja.
Amúgy ez miért kell hír legyen? És most nem csak a Te bejegyzésedre értem, mindenütt kb. ez folyik a csapból. Nekem tök mindegy, hogy Elton, cigány, impotens vagy akármi. Megy a rájátszás, néhány elég jó párharccal, és az a legnagyobb hír, hogy egy alsó kategóriás játékos kijelentette, hogy meleg. Nem azzal van bajom, hogy bevallotta, mert mondom hidegen hagy, csak kicsit idegesítő, hogy majdnem mindenütt ebbe ütközök bele.
Maximálisan egyetértek :wink:
kanty
Llegenda del Barça

2013.04.30. 19:14:14

Bob_Marley írta:
Válasz küldése