palesz77 írta: Mi volt az amiért ennyire nem tetszett?
(A végére én sem számítottam, de mondjuk az meg már teljesen súlytalan volt, pont emiatt az egész miatt)
Egész egyszerűen egy semmilyen, középszerű, sablonos, se színe - se szaga con-movie az egész. Karakterek nélkül, 0 dinamikával, szánalmas szövegekkel (amikor elkezdődött ez a "nekünk amerikaiaknak van egy mondásunk" - "nekünk franciáknak is van egy mondásunk" szócsata, én teljesen kikészültem), szóval ha ironikus akarok lenni, egy rakás olcsó, ezerszer látott trükk, igazi varázslat helyett. Az még esetleg mentette volna, ha mondjuk a tök ugyanilyen Halálos iramban 6 v Die Hard 5 mintájára raknak bele egy-két brutálisan jó akciót, de itt még az sem volt. Sztem ha nem moziban nézem, még ki is nyomom, vagy legalábbis komolyan elgondolkodom rajta. (Mondjuk nézhetetlen éppenséggel nem volt, csak hát megnézhettem volna az Ocean's elevent még egyszer, és nem maradok le semmiről)
Lehet, h a Transz után volt csak nagy a kontraszt, de az sztem jellegében egy pont ugyanilyen film volt, sokkal jobban elkészítve. Ha már van felesleges pénzetek mozira, akkor inkább azt nézzétek.