A Reváns: Barça vs Chelsea
Én rögtön a meccs után kezdtem el iszonyatosan parni... Azóta egy kicsit lenyugodtam de látom hogy itt mindenki fosik úgyhogy ideje elkezdeni izgulni... Talán így 50-50% az esély...
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Basszus, nekem erősen az az érzésem, h jóval nehezebb lesz a vissza, mint az odavágó. Nagyon be vagyok fosva az igazat megvallva. Számomra egy cseppet sem megnyugtató ez a kettő-egyes előny!
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
Szerintem Henry és egy jó középső védő Puyol mellé hiányzik ahhoz, hogy a világ legjobb csapata legyünk. Ha Eto'o marad és Henry jön, akkor Rijkardnak változtatnia kell a taktikán, ez pedig az elején nem fog könnyen menni, de utána jaj annak aki a Nou Campba jön 

-
- Barça C
Hello,Ordog írta:Jobban izgulok mint az odavágón. Pedig még több mint 1 hét a meccsig, nagyon kemény lesz, amúgy Murinho a meccs alatt nem szokott balhézni csak utána, akkor viszont be fog pótolni mindent--> természetesen már előre sajnálom azt a bírót akit erre a meccsre kirendelnek, hiszen neki is mennek majd a halálos fenyegetések...
Amúgy szóljon a cselszki mellett a gyepcserés témában az, hogy kell 2 hét mire kicserélik a gyepet és nem biztos hogy volt közvetlen a meccs előtt 2 szabad hetük amikor csak is idegenben léptek volna pályára...
Mi sem cserélhettünk akármikor, gondoljatok vissza
Arról azért ne feledkezzetek meg, hogy nem ez volt az egyetlen BL vereségünk....nem rémlik, hogy akár a -nekem szomorú- 5-1es buktánk a Nou Camp-ban, vagy a Viking elleni, vagy a Monaco elleni meccsek után (hogy csak a közelmúlt kínos zakóit emlegessem) halálosan meg lett volna fenyegetve az érintett bíró.
peace!
Birth, CHELSEA, Death
szerintem eto se sokkal többet tudott volna csinálni mint henry ha az arsenalba lenne
a barcaba henry szerintem élete formáját jáccanáá mivel abszolút egyezne a csapat és a játékos menalitása
remélem helyesen dönt és jön ha nem sajnos megbánja
szerintem....
a barcaba henry szerintem élete formáját jáccanáá mivel abszolút egyezne a csapat és a játékos menalitása
remélem helyesen dönt és jön ha nem sajnos megbánja
szerintem....
Zinedine Zidane
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
Azért az nagy túlzás , hogy "aztán más semmi". Nem hiába akarja megvenni a rejál is és a BARCA is.haze71 írta:Nem igazán értem, miért várja mindenki Henry-t! Szerintem az idei teljesítménye alapján nem férne be a Barca kezdőjébe. Bár ha idén csak azért volt ilyen gyenge, hogy elaengedjék, akkor nagy ász a fiú! A Realnak jól bevágta, de aztán más semmi...
Henry még most is ott van a legjobb góllövők között nézz egy angol góllövőlistát!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem igazán értem, miért várja mindenki Henry-t! Szerintem az idei teljesítménye alapján nem férne be a Barca kezdőjébe. Bár ha idén csak azért volt ilyen gyenge, hogy elaengedjék, akkor nagy ász a fiú! A Realnak jól bevágta, de aztán más semmi...
Sajna nekem ez a jó ember már régóta a bögyömben, erre tett rá azzal a hibávla u hogy én nem sajnálom h. visszavonult. A "csak kiestünk"- ről meg csak annyit, hogy egy ekkora hiba éppen elég volt hozzá, hogy most ne tudjuk Henryt meg venni úgy, hogy nem adunk el 1 nagy ászt ( Eto'o, Deco, Xavi, Ronaldinho) sem. Sztem ez azért elég negy baj, persze ennek lehetnek más okai is, de sokan azt mondják, hogy a tavalyi BL negyeddöntő hiányzik hozzá...
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
hát azért elég sokat tehet róla kollína is hogy kiestünk, hisz a partjelző beintette, de az a maki nem fújt.Rumig írta: Azért ez erős! Collina az egész meccset korrektül és jól vezette; egyet hibázott, azzal mondjuk ki is estünk, de talán nem kellett volna az elején hármat kapni. Egyébként a Barçából senki sem fogta Collinára a kiesést, mint ahogy nem is miatta estünk ki. Bár akkor én is elég ideg voltam.

és 3-2nél 1000000000 jobbak voltunk mint a cselszky.
-
- Entrenador del Barça
Azért ez erős! Collina az egész meccset korrektül és jól vezette; egyet hibázott, azzal mondjuk ki is estünk, de talán nem kellett volna az elején hármat kapni. Egyébként a Barçából senki sem fogta Collinára a kiesést, mint ahogy nem is miatta estünk ki. Bár akkor én is elég ideg voltam.raven írta: Ennek a párharcnak tavaly is mi voltunk a győztesei csak akkor a Chelsea emberelőnyben volt, egy bizonyos tar fejű talján úriember által.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
Haliho.
Sztem ebben a párharcban eddig sosem minket segítettek egyszerűen legalább a felét befújták annak , ami megilletett volna minket. Nekem senki ne mondja, hogy nem kaphattunk volna még két 11-est a meccsen, ha azt hozzáadjuk akkor agyonaláztuk a Cheleseat, csak azért nem adták meg, mert akkor a 2. meccs már nem lenne érdekes. Ennek a párharcnak tavaly is mi voltunk a győztesei csak akkor a Chelsea emberelőnyben volt, egy bizonyos tar fejű talján úriember által.
Sztem ebben a párharcban eddig sosem minket segítettek egyszerűen legalább a felét befújták annak , ami megilletett volna minket. Nekem senki ne mondja, hogy nem kaphattunk volna még két 11-est a meccsen, ha azt hozzáadjuk akkor agyonaláztuk a Cheleseat, csak azért nem adták meg, mert akkor a 2. meccs már nem lenne érdekes. Ennek a párharcnak tavaly is mi voltunk a győztesei csak akkor a Chelsea emberelőnyben volt, egy bizonyos tar fejű talján úriember által.

-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
de ha a statisztikat nezzuk, akkor hm... erdekes... jo persze, mind a 3 meccset lattam, lattam, mikor carvalho lehuzza valdest, meg terry befejeli, meg mikor drogba "megtaposta" valdest, meg amugy sztem puyolt ki kellett volna allitani a meccsen... csak ugy elgondolkodtam, es kivancsi voltam a velemenyetekre. azt tudom, h nem biroi segitseggel, hanem tudassal vertuk meg a chelseat. csak igy tovabb
A BArca tovább fog menni...mondom ezt madrid fan létemre sőt a Chelsea ellen még nektek is szurkolok...de csak mostPetixy írta:Ha abból indulunk ki,hogy a Chelsea-Barca párharcot vezető bírókból eddig 3ból 2visszavonult......![]()
Tuti,hogy nem fogják félválról venni,de a Nou Campban x-nél jobb eredményre ne számítsanak!
HALA MADRID
-
- Jugador d'estrella
Ha abból indulunk ki,hogy a Chelsea-Barca párharcot vezető bírókból eddig 3ból 2visszavonult......
Tuti,hogy nem fogják félválról venni,de a Nou Campban x-nél jobb eredményre ne számítsanak!

- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
ja.csak gondolj a tavalyi bl meccsre, meg kolllínára.arról meg nem tehetünk, hogy a cselszky védői egy vadállatok és nem tudják elviselni, hogy pl:MESSI úgy szivatta őket ahogy akarta.TeeeB0R írta:hm... kaptam egy kemeny kritikat, ami egy kisse elgondolkodtatott... hogy a harom meccsen eddig ket piros lap a chelseanel + 1 tizenegyes a Barcanak... nem akarom azt hinni, hogy segitenek a Barcanak a birok, vagy utaljak a Cherleat?? nemtudom...![]()
![]()
- visca el barca
- Presidente del Barça
teeebor! ne csüggedj! arra nem is gondoltal, hogy a cselzi esetleg valoban egy nagy csurhe?TeeeB0R írta:hm... kaptam egy kemeny kritikat, ami egy kisse elgondolkodtatott... hogy a harom meccsen eddig ket piros lap a chelseanel + 1 tizenegyes a Barcanak... nem akarom azt hinni, hogy segitenek a Barcanak a birok, vagy utaljak a Cherleat?? nemtudom...![]()
![]()
vagy arra, ha tényleg segiteni akarnak nekunk a rigók akkor tavaly nem esunk ki?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
hm... kaptam egy kemeny kritikat, ami egy kisse elgondolkodtatott... hogy a harom meccsen eddig ket piros lap a chelseanel + 1 tizenegyes a Barcanak... nem akarom azt hinni, hogy segitenek a Barcanak a birok, vagy utaljak a Cherleat?? nemtudom...

Mit akar a B-kerettel, azzal a kijelentésével a múlt héten komolyan felhúzott, szerintetek ez (csak így) sportember? Bár én nem vagyok az, de mindenki látja, tudja, hogy ilyen kijelentés, csak óvodásoktól származhat, lehet Mourinho megrekedt ezen a szinten és akkor némelyek még próbálják "ironikus" kijelentésnek álcázni a portugál fröcsögéseit.
"Jaj, most elvették a játékomat, sajnos nem én vagyok a legjobb, ezért felküldöm a legrosszabb csapatot, hogy egyszerű legyen magyarázatot szolgáltatni a vereségre és az esetleges kiesésre." Bár nem hiszem, hogy ezt valóban megtenné, de undorító a kijelentése és az összes ténykedése és ráadásul megfigyelhettük, hogy sem itt, sem más fórumokon a Barca drukkereknek nem a Chelsea-vel, nem a játékosokkal és még csak nem is igazán Abramoviccsal van problémája, hanem ezzel a hatalmat kapott gengszterrel. Del Horno-t sem bántotta senki részünkről, bár nem ismerem az önálló kijelentéseit ennek az áldott jó embernek, de szinte biztos vagyok benne, hogy a Porto élén ilyen dolgokat nem engedett meg magának - ezt tudja valaki cáfolni, vagy alátámasztani?
"Jaj, most elvették a játékomat, sajnos nem én vagyok a legjobb, ezért felküldöm a legrosszabb csapatot, hogy egyszerű legyen magyarázatot szolgáltatni a vereségre és az esetleges kiesésre." Bár nem hiszem, hogy ezt valóban megtenné, de undorító a kijelentése és az összes ténykedése és ráadásul megfigyelhettük, hogy sem itt, sem más fórumokon a Barca drukkereknek nem a Chelsea-vel, nem a játékosokkal és még csak nem is igazán Abramoviccsal van problémája, hanem ezzel a hatalmat kapott gengszterrel. Del Horno-t sem bántotta senki részünkről, bár nem ismerem az önálló kijelentéseit ennek az áldott jó embernek, de szinte biztos vagyok benne, hogy a Porto élén ilyen dolgokat nem engedett meg magának - ezt tudja valaki cáfolni, vagy alátámasztani?
Barcelooooooooooooooooooooooooona
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
az hogy az az elton murinnyó a B csapatot küldi ki a NOU CAMP-ba, az is csak a kis dedós játékának a része.biztos a legjobb felállásban mennek ki. murinnyó egy ratyi.
- Attya
- Jugador d'estrella
most olvastam, hogy kicserélték a gyepet a ruszkik, ezek mekkora pofátlanok!!
Legalább várhattak volna még 1-2 hetet hogy ne legyen feltünő!!!
Na mindegy innen látszik, hogy fair play azt nem ismerik, de a sors remélem jövő héten igazságot szolgáltat és a Barca továbbjut!!
Hajrá Barca!!

Legalább várhattak volna még 1-2 hetet hogy ne legyen feltünő!!!

Na mindegy innen látszik, hogy fair play azt nem ismerik, de a sors remélem jövő héten igazságot szolgáltat és a Barca továbbjut!!

Hajrá Barca!!