Sandro Rosell

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gy
Jugador del Barça

2011.09.07. 10:56:18

kennyke04 írta:... és az elszállt fizetések miatt (ami Laporta kezdett el) meg kellett adnia számára,
Na... A fizetések az egész világfutballban elszálltak és ezért nem Laporta a hibás. A Barcánál, bár nem alacsonyak a fizuk, még mindig lehet jobban keresni (egy világklasszisnak, akiért sorban állnak)... Laporta pont, hogy a körülményekhez mérten kordában tartotta a fizukat, kihasználva a csapat eredményességét, és ez mellé a jónak mondható béreket - senkit sem csak a pénz tart(ott) itt.

Rózsa Sanyi eddig csak folytatja azt amit alátettek, ne essünk már hasra, hogy hosszabbított Alvessel pl... A klub imázsát meg sokkal jobban rombolja, ha magas lóról leszóljuk a riválisokat ("szerintem 5-0 lesz..."), ha kokettálunk a balhéikról híres szurkolókkal, ha nemívánatossá nyilvánítjuk azt a személyt akinek a klub egy személyben mindent köszönhet a jelenlegi sikereket tekintve, vagy ha eladjuk az olajmaffiának a mezt és az Unicef logót elrakjuk félre ahol nem zavarja az olajfát...

Ehhez képest ha valaki kicsit ittasan bulizik amikor a csapat történelmet ír, vagy van 1-2 szerencsétlenül nacionalista (katalán) megnyilvánulása, eltörpül, a klub szempontjából.
barca99
Llegenda del Barça

2011.09.07. 10:48:34

Mihu írta:Kezdődik...hamarosan egy fokkal sem leszünk jobbak a Real-nál...Rosell teljesen tönkre fogja tenni a klubot, leginkább szakmailag, majd később pénzügyileg. Ennek beláthatatlan következményei lehetnek hosszú távon. Beköszöntött a második Nunez korszak....
A reális gondolkodás szelektív? :) Attól függ, hogy mit akarsz bizonyítani?

Laporta anno Henryért volt megőrülve, és jött is.

Majd ha tényleg jön Neymar, majd ha tényleg azt mondja Pep, hogy nem tetszik neki, hogy beleszólnak a munkájába, és ezért távozik, akkor lehet (és kell) pánikolni. Addig meg el kellett valamivel adni az aznapi számot.

Rosell számára Pep az aranytojást tojó tyúk, ezt ő is nagyon jól tudja a kezdetektől. Nem fogja elüldözni.
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.09.07. 10:20:46

Fecooo írta:
RonaldinhoX írta:Ki fizetne tobbet mint ezek?
Csak kerdezem.paldaul?
megpróbált keresni? nem az a kérdés, h ki fizet többet, hanem az, h MEGPRÓBÁLT-e olyan megoldást keresni először, ami ugyan kevesebbet fizet, de nem kerül a mezre?
De most, te is írtad, hogy már a zsebében vele együtt jött a katari szerződés, akkor szerinted, CSAK velük tárgyalt? Volt X ajánlata, ilyen vagy olyan mértékben és módban és kiválasztották azt, amelyik a legjobb. Akkor miért is morgolódsz rajta, hogy próbált-e? Egyértelmű hogy próbált, csak ez nem került nyilvánosság elé. Az, hogy nekünk szurkolóknak, ez tetszett-e volna a legjobban, nem tudhatjuk, de szeptemberbe erre is választ kapunk a socióktól. Nyilatkozatokról annyit, hogy Laportának is volt bőven kardoskodó beszólása, csak az idő sokmindent megszépít. Politikai munkái miatt is sokat bántották L.-t + a részegedéses képek tán növelik a klub imázsát? Pep nem Rosell miatt fog távozni, amikor távozni fog, hanem mert megcsömörlött és nem tudja tovább tüzelni a csapatot :arrow: kiég, kell az új kihívás.
Az igazolásokon kívül, még megoldott egy Alves szerződés hosszabbítást is, amit nem kell ecsetelnem, mennyire fontos volt és az elszállt fizetések miatt (ami Laporta kezdett el) meg kellett adnia számára, mert tényleg nevetséges lenne, ha pont ő nem kapna, teljesítményéhez megfelelő fizut, de egy Henry, Ibra de akár még Villa meg alap 8-10millió körül kaptak.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Mihu
Director del Fútbol

2011.09.07. 09:32:24

Fecooo írta:a tényekhez tartoznak a negatív dolgok is:

- nagyképűen nyilatkozik, Pepnek kellett magyarázkodnia helyette
- még mielőtt beleláthatott volna a pénzügyekbe(mielőtt elnök lett), már megpedzette a szponzort és NAGYON HAMAR elintézte a dolgot az arabokkal, egy ilyen horderejű szerződést nem szoktak ilyen rövid idő alatt elintézni, így igenis biztosra veszem, h már a megválasztása előtt kapcsolatban volt a fundésön-nel...
egyszerűen úgy nézett ki az egész, h "lehet bármilyen az anyagi helyzetünk, én akkor is leszerződök az arabokkal, mert megígértem nekik..." naná, h könnyebb úgy véghezvinni ezt, h beadja, h csőd-helyzet van a klubnál... (hangsúlyozom: TUDOM, h ferdített Laporta, de azt is TUDOM, h rosell is, nem kell ehhez elborult gondolkodás, ez a realitás...)

- ha rossz az anyagi helyzet és tudja, h mennyit jelent a "fizető-szponzor szüzesség", akkor legalább a látszatát fenntarthatta volna annak, h megpróbál alternatív megoldásokat keresni! ez nem történt meg...

hidd el, NAGYON örülnék, ha kiderülne, h tévedek! NAGYON!
Ott a pont Fecoo-nál :wink: Nekem bőven elég volt Pep arcát látni azon a fotón, amin a címer előtt kezet fog Rosell-el a hosszabbítása után. Csak én emlékszek rosszul, hogy Rijkaard-al nem volt ilyen bemutatósdi? Mit kell bemutatni? Itt van, hosszabbított, kész. De ennek kicsit olyan szaga vna nekem, mint aki a sociók felé mégjobban nyomatékosítani akarja, hogy igen, f.sza gyerek vagyok mert hosszabbítottam Pep-el. Amikor a játékosokkal hosszabbítanak, akkor nem szoktak a címer előtt fotózkodni. Na lényeg a lényeg, visszatérve Pep arcára azon a fotón...lerí róla az unalom, és a közönyösség. Látszik rajta, hogy neki ez nem hiányzott, Pep amúgy is mindig kerüli a külsőségeket, a feltűnést, illetve az is látszik a gesztusain, hogy nem úgy fordul Rosell felé mint aki kedvelné, hanem teljesen közönyös arckifejezéssel. Se egy mosoly, semmi...A játékosoknak is sokkal jobb, ha az elnök a barátjuk is, mert sokkal könnyebben próbálnak meg vele beszélni a problémákról, sokkal máshogy viszonyulnak egy nézeteltésérhez, ami esetlegesen felmerül egy hosszabbítási ügynél. Szerintem ez nagyon fontos, és a csapat moráljára is kihat. Ott van Laporta, mikor együtt részegedett le a játékosokkal. Szerintetek mekkora "élmény", buli volt az a playáknak, hogy az elnökkel együtt buliztak, ittak. Biztos mentek a zríkák, a szívatások, a magas labdák, és ezek mind-mind összébb kovácsolják a csapategységet. Rosell-el biztos nem lesz ilyen. Gratulál, és cső...

Annak idején pedig a vezetőségi tagok nem azért mentek el, mert rossz volt a viszonyuk Laporta-val, hanem azért, mert a bizalmi szavazás csúfos véget ért, és minek maradjanak ha nem támogatják őket a sociók? De Laporta maradt, kitartott, végigvitte a ciklusát, és milyen jól tette...Isten áldja meg érte. Ha akkor Ő is lemond, akkor ma nem Pep lenne az edzőnk, hanem a Szemvadász...mennyivel jobb lenne, mennyivel sikeresebbek lennénk Te jó Isten.... #-o #-o
daffy
Madridista

2011.09.07. 09:10:39

Csak kerdezem.paldaul?
ha rá lenne írva a mezre,hogy manchester city... :D
az araboknál többet senki talán,de vannak más arabok is
egyébként a real 5 évre 200 millió dollárt kap az emirates-től a jövőben. nem tudom,hogy a barca mennyit,de ez az adat nem kevés
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.09.07. 09:09:54

Csak kerdezem.paldaul?
megpróbált keresni? nem az a kérdés, h ki fizet többet, hanem az, h MEGPRÓBÁLT-e olyan megoldást keresni először, ami ugyan kevesebbet fizet, de nem kerül a mezre?

ha tegyük fel fél évig tárgyalt volna ilyen-olyan cégekkel és egyik se ajánlott volna olyan feltételeket, amiket elfogadhatónak talált volna rosell, akkor azt mondtam volna, h rendben, megpróbálta, nem sikerült, a szándék a fontos...

nah mind1, befejezem, mert már így is túltárgyaltuk...

legyen igazatok és beismerem, h tévedtem, ez lenne a legjobb a klubnak is!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.09.07. 09:12:39-kor.
RonaldinhoX
Jugador del Barça

2011.09.07. 09:06:00

Ki fizetne tobbet mint ezek?
Csak kerdezem.paldaul?
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.09.07. 08:56:35

a tényekhez tartoznak a negatív dolgok is:

- nagyképűen nyilatkozik, Pepnek kellett magyarázkodnia helyette
- még mielőtt beleláthatott volna a pénzügyekbe(mielőtt elnök lett), már megpedzette a szponzort és NAGYON HAMAR elintézte a dolgot az arabokkal, egy ilyen horderejű szerződést nem szoktak ilyen rövid idő alatt elintézni, így igenis biztosra veszem, h már a megválasztása előtt kapcsolatban volt a fundésön-nel...
egyszerűen úgy nézett ki az egész, h "lehet bármilyen az anyagi helyzetünk, én akkor is leszerződök az arabokkal, mert megígértem nekik..." naná, h könnyebb úgy véghezvinni ezt, h beadja, h csőd-helyzet van a klubnál... (hangsúlyozom: TUDOM, h ferdített Laporta, de azt is TUDOM, h rosell is, nem kell ehhez elborult gondolkodás, ez a realitás...)

- ha rossz az anyagi helyzet és tudja, h mennyit jelent a "fizető-szponzor szüzesség", akkor legalább a látszatát fenntarthatta volna annak, h megpróbál alternatív megoldásokat keresni! ez nem történt meg...

hidd el, NAGYON örülnék, ha kiderülne, h tévedek! NAGYON!
noname
Llegenda del Barça

2011.09.07. 08:44:47

Fecooo írta:nem érted a lényeget... senki nem mondta, h le akarja váltani Pepet... Pep önként fog lemondani...
Honnan tudod? Mi bizonyítja?
Milyen alapon mersz valamit kijelenteni, amit az égadta világon semmi sem bizonyít?!

Erről beszélek. MIndenki olyasmit kezel tényként, ami vagy a saját vagy a média agyszüleménye.
A TÉNYEKET NÉZZÉTEK!
Rosell eddig tulajdonképpebn semmilyen hibát nem követett el, Pep pedig addig marad, amíg úgy érzi, hogy ez a legjobb a csapatnak(vagyis a játékosok hallgatnak rá). Ha jövő nyáron Rosell elküldi Pep-et, én leszek az első, aki elküldi a francba, de addig is, csak a tényeket nézem, márpedig azok azt bizonyítják, hogy Rosell maradéktalanul telejsíti Pep kéréseit és meg akarja tartani.
Nem tudhatod, hogy Pep utódja- ha egyáltalán lesz olyan, mert Pep sztem marad- milyen ember lesz. Vége az átigazolási időszaknak, jönnek a spekulációk.
Éngem csak tények érdekelnek!
A Fifa egy szégyen
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.09.07. 08:40:18

nem érted a lényeget... senki nem mondta, h le akarja váltani Pepet... Pep önként fog lemondani, az utóda meg nem olyan EMBER lesz, mint Frenkie és Pep...

békéltető szándékkal kérlek meg, h olvasd újra, amit írtam, nem kioktatás, semmi, csak kérlek értelmezd és utána hülyézz le...
noname
Llegenda del Barça

2011.09.07. 08:34:31

Honnan a fenéből szeditek már, hogy Rosell le akarja váltani Gurdiolát!!!!!???
Ha a hülyeség fájna!!!
Pont, hogy Rosell erőltette mindig, hogy Pep több évre hosszabbítson, nem pedig egyre. :roll:
Rijkaardnak miféle kötődése volt a klubhoz, amikor idehozták? Semmi!
Most Rosell az ügyeletes "megtalált ember". Villa már unalmas, hát a károgók áttértek az elnökre.
Rosell eddig semmi rosszat nem csinált. A csapat erősödött, Pep az edző, pénzügyileg is jobban állunk.
Akkor károgjatok, ha vaalmit elszúrt, de eddig hibátlan! :evil:
A Fifa egy szégyen
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.09.07. 08:23:01

Mihuval szokás szerint egyetértünk, pedig nem vagyok mérnöktípus :)

egyébként iszom Cruyff mostani szavait! annyira, de annyira érződik sanyin, h megalomániás, egyszerűen süt róla a nagyképűség és felsőbbrendűség-érzet!
Pep meg fogja unni ezt, neki nyugalomra van szüksége a maximális koncentrációhoz és a tökéletes munkához, ezért nem tűrte el azokat a játékosokat sem, akikben ott volt a legkisebb lehetőség is a dezertálásra, a bomlasztásra... (utólag belátom, tévedtem vele kapcsolatban nagyon is! az idő őt igazolta!)

szóval sanyika finoman szólva sem ideális egy ilyen edző mögé elnöknek...
nem akarok nagyon pesszimistának tűnni, de lélekben kezdek felkészülni arra, h jövő nyáron már nem Pep lesz az edző és utódja nem a Rijkaard-Pep-féle vonalat fogja erősíteni(a megértéshez lásd Cruyff szavait a főoldali cikkben!), hanem "NÉV" lesz, olyan név, akinek sose volt kötődése a klubhoz... még utólag megnevezném a saját "jelöltemet", akit Laporta és Cruyff gondolna a csapat élére: LE21 (figyeljétek meg, h a kezdeti eredménytelenség ellenére 1 év alatt is mennyit fog fejlődni a Roma...)

tudom zavaros és offos lett, bocsi érte, reggel van :oops:
noname
Llegenda del Barça

2011.09.07. 08:19:05

Sokan nagyon nem csípik Rosellt. Nem olyan szimpatikus emberileg, mint Laporta, de őszintén szólva, nekem eddig semmi panaszom nem lehet rá. Laporta hajlamos volt figyelmen kívül hagyni a pénzügyeket(nemegyszer ezért igazoltunk nagyon rosszul, alias Csiga és Ibra), így el tudom hinni, hogy valóban veszteségesek voltunk. Laporta ugyan nagyon megerősítette a klub anyagi helyzetét, de a fizetéséeket látványosan felverték és volt több mint 100 milliónyi igazolás, amibe belebuktunk. Szóval én azt elhiszem, hogy nem álltunk éppen olyan fényesen anyagilag, mint aminek tűnt. Példának ott a Real. Hasonló költekezés és bevétel ergo hasonló adósság.A különbség, hogy Rosell jelenleg megteheti, hogy rendberakja az anyagiakat, mert nincs szükség sok játékosra.
Egy csapat élére nem feltétlen egy fanatikus kell, mint Laporta. Sokszor jól jön egy hidegszívű üzletember. Rosell ilyen. Jön a Financial Fair Play és láthatjuk, hogy sok csapat ebbe belebukik(ezidáig, az Inter a leglátványosabb példa, de a Real se hajthat végre egyhamar Mega-igazolást, továbbá a City, Chelsea is jól bevásárolt, mert jövőre örülhetnek, ha megtarthatják a keretüket a sok fizetés miatt. em hiszem, hogy a Fifa engedné a kerülőutakat-mint méregdrága unokaöccs mint mezszponzor- szerintem a City és a Chelsea pár évig fentartja magát játékoseladásból, vagyis a felesleg eladásából, közbe stabilizáltják a nyereséget, hogy fenntartható legyen a csapat). De visszatérve: a FFP meg fog ártani sok klubnak, de a jelenlegi helyzet szerint mi ezt egyáltalán nem érezzük meg.Sokak lebecsülik egy üzletember fontosságát egy ilyen helyzetben. Nem egy csapat hatalmas gondknak néz elébe, de Rosell-el nem lesz gond. Örülök, hogy egy vérbeli üzletember lesz az elnök egy ilyen helyzetben, nem pedig Laporta, aki sokszor ostobaságokat művelt a vége fele. Időnként szükséges a csapat élére egy üzletember.

Egyéb: Neymar. Minden csak spekuláció eddig. Pep-nek enm kéne, Sandronak meg igen?! Kétlem. Rosell eddig nagyon is betartota Pep kéréseit. Pep Mascheranot,Sanchezt és Cescet akart, mindet megkapta. Rosell nem vesz senkit, csak ha az edzőnek is szüksége van rá. Eddig minden jel ezt mutatja. Laporta pl elhozta Henryt, akire Rijkaardnak semmi szüksége nem volt, nem is vált be...(1,5 szezonban jók voltak a sattjai, de a pályán sokszor kártékony volt, fél évig volt az igazi, majd egy évig magasról tett az egészre- ezek nem egy bevált játékos mutatói).A lényeg: Rosell mindig azt szerezte meg, akit Pep kért, rendszerint a vártnál olcsóbban. Ugyebár az igazolás úgy működik, hogy Pep ad egy listát Rosellnek, ő pedig megszerzi. A dolog azonban működhet fordítva is: Rosell a kapcsolatai révén megbeszél pár igazolást és ő ír listát, majd ezt átadja Pep-nek és megkérdi, van-e szükség valakire. Egy ilyen forgatókönyvet tartok legfeljebb esélyesnek: Rosell megbeszélhetett egy Neymar igazolást, tudván, hogy majd szükség lesz csatárra, de megbeszélhetett 10 másikat is a tudtunkon kívül. Rosell mindig Pep utasításait teljesítette és ez a lényeg, ezidáig annyit látok, hogy a csapat alatta erősödött, mégpedig a lehető legkisebb költséggel.

A FFP elején én nyugodtabb vagyok, ha egy üzletember az elnök, nem pedig egy fanatikus, aki mániákusan le akarta igazolni Henryt és képes volt bármit megadni Ibrahimovicsért és Csigáért.
Ha a csapat anyagi helyzete olyan stabil, hogy pár ostoba igazolás nem ronthatja el, akkor tőlem jöhet újra egy Laporta-szerű ember, aki szimpatikusabb és javítja a capat imidzsét, de addig is nyugodtabb vagyok Rosellel. :wink:
A Fifa egy szégyen
Mihu
Director del Fútbol

2011.09.07. 08:06:16

kennyke04 írta:
Mihu írta:Kezdődik...hamarosan egy fokkal sem leszünk jobbak a Real-nál...Rosell teljesen tönkre fogja tenni a klubot, leginkább szakmailag, majd később pénzügyileg. Ennek beláthatatlan következményei lehetnek hosszú távon. Beköszöntött a második Nunez korszak....
Szakmailag talán, dehogy pénzügyileg??? kizártnak tarom. Lehet belebukik sportszakmailag, lehet tönkreteszi a presztízsünket, lehet ellenszenvessé teszi a klubot és ennek mi biztos hogy nem tudnánk örülni, de pénzügyileg biztos gatyába teszi a klubot. Jó üzletember. Ezek a Neymaros 2013ról szólnak, Pep sajnos lehet itt sem lesz és az őt követő edzőnek, már kelleni fog - főleg hogy akkora egy Villa pont indul "olajországba" kb. És Rosellnek jók a Dél-Amerikai kapcsolatai és ez előnyös is lehet. Maga Neymar személye már számomra se favorit, de ettől MÉG Rosell nem rossz elnök. Korai még megítélni szerintem.
Láncreakció: Guardiola elmegy mert Rosell-el nem tud közös nevezőre jutni :arrow: a csapat elkezd hanyatlani :arrow: sokáig nem nyerünk semmit :arrow: kisebb név leszünk Európában (a fociban teljesen mindegy hogy 3-4 éve sz.rrá verted a világot...farkastörvények uralkodnak) :arrow: kevésbé részesülünk a húsos tálból :arrow: a kutya nem fog idejönni hozzánk, mert abszolút esélytelen a csapatunk bármire is (akár tetszik akár nem, Guardiola-n kívül senki nincs a foci világában per pillanat, aki így tudná játszatni a csapatot, és legfőképpeb így fent tudná tartani a motívációt...márpedig ez a csapat máshogy nem tud játszani, nem tudja megtagadni a saját stílusát...) :arrow: sokáig nem nyerünk semmit :arrow: az lesz a helyzet, mint a 2000-es évek elején...

Ha állítólag most is nagy kakiban vagyunk, akkor ebből nem 2 év alatt fogunk kilábalni. Viszont Pep ha Rosell így folytatja, akkor nemhogy 2 év múlva, de 2 éven belül el fog innen húzni, mert nem az van amit Ő akar. És akkor jön a sportszakmai hanyatlás, majd a kisebb pénzek miatt a pénzügyi.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.09.07. 08:04:20

peccerta írta:
Azt a könyvelőt küld már el nekem:))))))))))))))))
Ez nem az így éltünk mi:Amerika stb, az élet nem így működik.
Valószínűleg teljességgel fogalmad nincs arról amit beszélsz,főleg nem egy könyvelési csoportról!!!!!!!!!!!!!!

Remélem nem komolyan mondtad ,vagy irány Amerika mozi ipar?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
gondolom fogalmad sincs, hogyan működik a könyvelősdi, megsúgom neked, h ugyan vannak korlátok, de minden további nélkül megoldható, h egy valójában nyereséges cég is veszteségesnek hasson...
egyébként hanyagolhatnád ezt a sok zárójelet, ettől nem lesz "nagyobb a szmájli"

szóval jó tanács: ha vmihez nem értesz, inkább óvatosan nyilvánulj meg, így kisebb az esélye, h "butának" tűnj... ;)
maki
Jugador del Barça

2011.09.07. 07:00:15

peccerta írta:
Elküldve: 2011.09.07. 01:11:08 Hozzászólás témája:
kennyke04 írta:

a könyvelő azt hoz ki neked,amit csak akarsz.
Valószínűleg teljességgel fogalmad nincs arról amit beszélsz,főleg nem egy könyvelési csoportról!!!!!!!!!!!!!!

Remélem nem komolyan mondtad ,vagy irány Amerika mozi ipar?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kis túlzás, hogy azt hoz ki, amit akar, de van benne igazság. Emiatt fordulhatott elő például, hogy Laporta azt mondta az utolsó évéről, hogy nyereséges volt, Rosellék szerint viszont nem. Olyanok miatt volt eltérés például, hogy Laportáék egy szerződést, ahol évenként járt valamennyi pénz a csapatnak, mind a megkötött évhez írták, Rosellék pedig évenként számolják.
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
peccerta
Jugador del Barça

2011.09.07. 02:33:31

Jah ez ink szeszponzorál akart lenni.

Hala Madrid?
Megnyertünk egy hórihorgas nyári,pénzszerző túra ,péppé b..szott csapattal a köv el-classicót!

Hát jók vagyunk,még így is?

Azt is be kell vallani,a real erőteljesen követeli a koronát,deeeeeeeeeeeeee
esélye sem lesz mert megint hála Gardiolának és a vezetőségnek,4 évre előre biztosak vagyunk..lásd igazolások.....

Minden másra hivatott a Real bombasztikus csapata,de tőlünk messze vannak!

Elküldve: 2011.09.07. 01:11:08 Hozzászólás témája:
kennyke04 írta:

a könyvelő azt hoz ki neked,amit csak akarsz.

Cruyff

Milliónyi gyerek van a világon, akik előtt egy nagyon rossz példa jár, és a Madrid ezzel egyáltalán nem foglalkozik. Amióta elment Valdano, a dolgok csak rosszabbodtak. Valdanóról mondhat mindenki, amit akar, de azért ő egy úriember. Lehetséges, hogy Mourinho egy nagyon jó ember privát környezetben, és nagyon jó edző is, de amit a világ számára mutat, az egészen más. És a klub kötelessége lenne megváltoztatni ezt a helyzetet.
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.09.07. 01:27:45

daffy írta:
kennyke04 írta: Szakmailag talán, dehogy pénzügyileg??? kizártnak tarom. Lehet belebukik sportszakmailag, lehet tönkreteszi a presztízsünket, lehet ellenszenvessé teszi a klubot és ennek mi biztos hogy nem tudnánk örülni, de pénzügyileg biztos gatyába teszi a klubot.
a könyvelő azt hoz ki neked,amit csak akarsz. szerintem mélyebb a kaki,mint látszik,nem véletlen a mezszponzor. magas a fizetés,drágák a játékosok,sok a prémium(hogy rohadna meg),stb. túrázni is kell a felkészülési időszakban,mert nincs pénz.
De ez a lényeg, hogy ő kiborította ezt a bizonyos bilit. Nem állítom hogy a fizuk nem elszálltak kicsit, de ha megnézzük, jelentős részüknél, nem volt átigazolási költség, mint tegyük fel nálatok, akkor már más a leányzó fekvése. Nem hinném, hogy sokkal rosszabb helyzetbe lennénk, mint más.

u.i.: mindenki túrázik, mindig van panasz, hogy nincs rendes alapozás + évi 25millió euróról beszélünk mezszponzornál nálatok is, sok év alatt ez már nem kis összeg és hogy a szintet tartsuk, ne Gaspari esztendőket köszöntsünk, igenis szükség van arra hogy költsünk mi is.
"A fociban az a lényeg,
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
daffy
Madridista

2011.09.07. 01:11:08

kennyke04 írta: Szakmailag talán, dehogy pénzügyileg??? kizártnak tarom. Lehet belebukik sportszakmailag, lehet tönkreteszi a presztízsünket, lehet ellenszenvessé teszi a klubot és ennek mi biztos hogy nem tudnánk örülni, de pénzügyileg biztos gatyába teszi a klubot.
a könyvelő azt hoz ki neked,amit csak akarsz. szerintem mélyebb a kaki,mint látszik,nem véletlen a mezszponzor. magas a fizetés,drágák a játékosok,sok a prémium(hogy rohadna meg),stb. túrázni is kell a felkészülési időszakban,mert nincs pénz.
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.09.07. 01:01:03

Szakmailag talán, dehogy pénzügyileg??? kizártnak tarom. Lehet belebukik sportszakmailag, lehet tönkreteszi a presztízsünket, lehet ellenszenvessé teszi a klubot és ennek mi biztos hogy nem tudnánk örülni, de pénzügyileg biztos gatyába teszi a klubot. Jó üzletember. Ezek a Neymaros 2013ról szólnak, Pep sajnos lehet itt sem lesz és az őt követő edzőnek, már kelleni fog - főleg hogy akkora egy Villa pont indul "olajországba" kb. És Rosellnek jók a Dél-Amerikai kapcsolatai és ez előnyös is lehet. Maga Neymar személye már számomra se favorit, de ettől MÉG Rosell nem rossz elnök. Korai még megítélni szerintem.
"A fociban az a lényeg,
- Hofi Géza
Pavel
Entrenador del Barça

2011.09.07. 00:20:02

Remélem csak Neymar árát akarja felverni, mert a csapatnak most nem kell.
Mihu
Director del Fútbol

2011.09.06. 23:49:50

Kezdődik...hamarosan egy fokkal sem leszünk jobbak a Real-nál...Rosell teljesen tönkre fogja tenni a klubot, leginkább szakmailag, majd később pénzügyileg. Ennek beláthatatlan következményei lehetnek hosszú távon. Beköszöntött a második Nunez korszak....
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.09.06. 23:49:21

Barcaman14 írta:
Capon írta:Volt az a terjedelmesebb Laporta interjú (amit most hirtelen valamiért nem találok) és abban utal rá, hogy Rosell engedményeket tett a Boixos Nois-nak. Ez azt jelenti, hogy újra beengedik őket a stadionba??
A hangulat szempontjából jó hatással lesz a meccsekre, viszont elég balhésak a fiúk (ugye pár éve ők balhéztak a még régi Olimpiai Stadionban az Espanyol otthonában:
http://www.youtube.com/watch?v=bQXG-TxX ... re=related).
Gondolom valamilyen feltételekhez kötik majd , hogy a stadionba léphessenek. Lehet az első balhé után megint kitilthatják őket vagy valami hasonló feltételt szabhatnak ki rájuk.
Azért kíváncsian várom a híreket ez ügyben. Ha valaki tud valami bővebben az ne tartsa magában.
Szerintem erre gondolsz: http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... llen_volt/
Nagyon jó interjú!!

Én úgy vagyok ezzel a témával, hogy egyik kutya másik eb.Laporta ellen majdhnem a saját emberei kértek bizalmi szavazást, ami után a vezetőség 3/4 lemondott, az se ok nélkül volt, de Rosell is biztos minden hájjal megkent fickó.De hát ki nem!? :wink:
Kép
Deus
Boixos Nois

2011.09.06. 23:16:39

Kezdünk hasonlítani a Madrid igazolási ügyekre...

Rosell monnyon le!
KépKép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.09.06. 23:00:13

most ennek a baromnak miért kell ez az idióta kakas? por qué??? hagyjuk már a megalomániát, "kedves" "brazil-imádó" elnökünk...
Lezárt