Offtopic #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik korcsoportba tartozol?

10 alatt
2
0%
10-15
52
12%
15-20
191
46%
20-25
114
27%
25-35
47
11%
35-50
7
2%
50+
5
1%

Szavazatok száma: 418
Aprieto

2009.02.12. 22:58:10

Megtalálták Ophelie holttestét?!

A Csepelen a Dunában talált holttest azonosítása még hátra van, de a budapesti főkapitány szerint szinte biztos, hogy a december 4-én eltűnt diáklány holttestét találták meg.
Elképzelhető, hogy megtalálták a december 4-én a Lánchíd környékén eltűnt francia diáklány holttestét Csepelen a Dunában, jelentette az MTI. Az eddigi információk alapján "nem zárható ki", hogy a decemberben eltűnt francia diáklány holttestét találták meg.
Megkeresésünkre a BRFK sajtóügyeletese csütörtök este nem tudott az bővebb felvilágosítást adni. Mint mondta, péntek reggel várható bővebb tájékoztatás, hiszen a holttestet még nem azonosították. Tóth Gábor budapesti főkapitány ugyanakkor a Népszabadságnak azt nyilatkozta, hogy bár a DNS-vizsgálat még hátra van, testalkata és ruházata alapján szinte bizonyos, hogy Ophélie Bretnacher holttestét taláták meg a XXI. kerületben.
Ophélie Bretnacher 2008. december 4-én, hajnalban tűnt el Budapesten. A diáklány társaival a Portside de Cuba nevű Dohány utcai szórakozóhelyen mulatozott, onnan fél három-három fele távozott . A térfigyelő kamerák felvételein lekövethető volt a lány útja a Roosevelt térig, azt azonban nem lehetett megállapítani, hogy a lány felment-e a Lánchídra. Táskáját mindenesetre a híd lábánál találta meg két olasz cserediák, fél négy magasságában.
A rendőrség bő egy héttel a lány eltűnése után kezdett aktívabb keresésbe, ekkor alapítottak külön nyomozócsoportot felkutatására, és ezután vizsgálták csak át könnyűbuvárok [3]a híd környékét.
Franciaországban a család feljelentése alapján emberrablás gyanújával előzetes bűnügyi eljárás kezdődött. A diáklány keresésében december 18-a óta francia rendőrök is segítenek a magyar hatóságoknak, a Rajnai Vízirendészeti Csendőrszázad két munkatársa egy nagy teljesítményű, speciális hangradar használatával kapcsolódtak be az eltűnt diáklány keresésébe. Szintén december 18-án - Budapestre érkezett egy francia ügyész is. Január végén ismét két francia rendőr utazott Magyarországra, hogy kivizsgálja azoknak a tanúvallomásait, akik állítólag januárban látták a tavaly decemberben Budapesten eltűnt francia diáklányt.
Közben diáktársai is segítettek a keresésben az interneten, illetve fényképes szórólapokkal Budapesten. Január közepén megközelítőleg ezren vettek részt Párizsban vasárnap azon a csendes felvonuláson, amelyet Ophélie Bretnacher barátai szerveztek, hogy így fejezzék ki szolidaritásukat a francia diáklány hozzátartozóival.
Ophélie eltűnésével kapcsolatban több pletyka és megerősítetlen információ is elterjedt. Sokáig tartotta magát a nézet, hogy a lány akár emberrablás áldozata is lehetett. A rendőrség eleinte mégis államigazgatási eljárás keretében vizsgálta az eltűnést, január 24-től azonban már emberrablás miatt nyomoztak ].
Tóth Gábor, budapesti rendőr-főkapitány az Este című műsorban csütörtök este azt nyilatkozta, hogy folyamatosan kapták a bejelentéseket az eltűnt lányról, a legutóbbi szerint valaki Romániában látott egy Ophélie-re hasonlító lányt.

Index/MTI

R.I.P

Ha Ő az, ha nem.
Remélem a tettest/tetteseket nagyon gyorsan megtalálják. Már csak a családja miatt is.
Pedig amikor az egész mizéria elkezdődött én azt mondtam itthon: a csajt emberkereskedők vitték el. Mivel a Dunában és máshol sem találták. Hát nem így történt...
Andris
Adminisztrátor

2009.02.12. 22:21:02

http://www.sulinet.hu/tart/ncikk/Rab/0/25102/hid4.htm

Itt megtalálsz szerintem mindenféle alapot, amit kell, és könnyen meg is tanulod. :)

Ha mégis van vmi kérdés, írj egy pü-t!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.02.12. 21:04:20

lopakodo írta:Valaki segítsen pls!

Suliba nem voltam már múlt héten sem, mert nagyon beteg voltam.Mostmát jobban vagyok.A hidrosztatikai nyomóerőt vették.Ehez van számítsd ki feladat.Na itt a probléma nincs a könyvbe sehol se egy képlet.Vki írja le pls.
A mi komáink jobban észrevennék, ha a "Segítség kéne" című
topikban fordulnál hozzájuk, mert ennek ott a helye!
K.
lopakodo
Capitá del Barça

2009.02.12. 20:54:15

Valaki segítsen pls!

Suliba nem voltam már múlt héten sem, mert nagyon beteg voltam.Mostmár jobban vagyok.A hidrosztatikát vették.Ehez van számítsd ki feladat.Na itt a probléma nincs a könyvbe sehol se egy képlet.Vki írja le pls.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lopakodo 2009.02.13. 08:19:23-kor.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.02.12. 20:47:35

Egy hangyatöknyit érintve vagyok a témában, így ezért most ezt
Rátok és ítélőképességetekre bízom.
http://www.origo.hu/itthon/20090208-bor ... tml?pIdx=1
K.
barca99
Llegenda del Barça

2009.02.12. 20:33:03

B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.02.12. 16:29:50

Szandi írta:A kérdés az, hogy vagy nekem van borzalmas ízlésem, meg nem ismerem az ilyen sztárokat, ( tomi anti fitnessz klub pl), vagy pedig a magyar tömegnek van igazán kicsi igénye a jóra.
Utóbbi...

Ez az "igény a jóra" dolog egészen egyszerűen lemérhető a Mónika show nézettségéből, azaz egy nagy 0...

De nincs borzalmas ízlésed,megnyugtatlak :P (ha viszont az lenne,akkor meg már ketten vagyunk :lol: )
.
Szandi
Főnökasszony

2009.02.12. 16:17:57

1. :arrow: http://www.sziget.hu/volt

Na ez a durva.. Franz Ferdinand... óje 8) :) :D

2. Látta valaki közületek ezt a Fonograf vagy Fonogram vagy milyen díjátadót? Csak sztem volt borzasztóan lealacsonyító, dilettáns, és béna az egész? A kategóriák jelöltjei... na ne. Na ne. Egy belmondot meg Emiliot összeraknak egy Karányival... borzalmas volt. Legjobb új előadó: anti fitnessz klub. Úristen :D Azt hittem, hogy valami poén. A kölyök úgy vonult be a színpadra, hogy egy koporsóban feküdt, majd onnan kikászálódott, és megpillanthattuk azt a borzalmas gyerekijesztgetésre alkalmas fejét. Annyira szégyellem magam ilyenkor mindenki nevében :? Groteszk az egész, hogy talán tényleg ez kell a népnek meg a tiniknek, meg mindenkinek :?
A kérdés az, hogy vagy nekem van borzalmas ízlésem, meg nem ismerem az ilyen sztárokat, ( tomi anti fitnessz klub pl), vagy pedig a magyar tömegnek van igazán kicsi igénye a jóra.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Vito
Llegenda del Barça

2009.02.12. 15:06:50

Papa megmondja a frankót

Elég csak megnézni a rendőrök átlagéletkorát: büszke a főkapitány, hogy huszonöt és harminc között van az állomány. De az annyit is ér!

Oda se mennek. A húszkilós rendőr elesik, ha a szél megfújja. Hogy merne odamenni a kigyúrt izomagyúak közé, akik vannak öten, hatan vagy tízen? Megeszik, mint a kiflit.

ezen még akár röhögni is lehetne. lényeg a lényeg: lesz 500 új traffipax, legalább pénz legyen, ha a bűnözőket nem tudják elkapni.
Szegeden múltkor egy 5 emeletes tetejéről(!) mértek :lol:
Sanama
Llegenda del Barça

2009.02.10. 20:00:34

Etooka írta:http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/tr ... 21054.html?

Amíg vannak ilyen gesztusok és cselekedetek, addig van remény egy jobb jövőre, egy igazságosabb világra :!:
Hát erre valóban nincsenek szavak,és érzelmeket "felkavaró".
Az édesapja nagyon rendes és emberi. Most döbbent sokakat rá,hogy milyen veszteség volt ez a tragédia.
Nagyon mély érzelmeket kavar,ez a felajánlás.
Őszinte részvétem Cozma családjának. :cry:
vicky.girl
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.02.10. 19:53:19

Etooka írta:http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/tr ... 21054.html?

Amíg vannak ilyen gesztusok és cselekedetek, addig van remény egy jobb jövőre, egy igazságosabb világra :!:
Elképesztő, erre egyszerűen nincsenek szavak... Fájdalmas, mégis szép... Ha a fiát is ilyennek nevelte, akkor egy nagyon jó embert veszítettünk el... :cry:
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.02.10. 19:44:36

http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/tr ... 21054.html?

.
kilibarca
Capitá del Barça

2009.02.10. 16:59:28

Rivaldinho
Entrenador del Barça

2009.02.09. 21:33:45

Még lenne egy kérdésem ? Vannak Új-vidéki, vagyis a szerb határon túl lakó magyar fórumosok ? tőlük kérdezném meg mit tudnak erről:
http://www.naplo-online.hu/fooldal-fold ... sic_szulei

Vagyis az utolsó bekezdésről miszerint a '[auto_cenzúra]' nincs is örző-védő cége...?
Andris
Adminisztrátor

2009.02.09. 19:33:27

Így van, többször volt már ilyenre példa. Nagy szélsőségeket vonz magával ez a téma is pl., ezért elszabadulhatnak és ahogy látjuk el is szabadulnak az indulatok, erősen közösség és fórum romboló ez az egész. Ezért nem is engedjük tovább egy idő után sem ezt, sem hasonlót.
Nem egy Barcelona szurkolói fórumra való az ilyen, ebben a mértékben már. Köszi a megértést!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
miihii
KHAL

2009.02.09. 19:21:54

madmushroom írta: EZ nem off topic ?
De igen,csak valszeg azért nem akarják a fiúk,h tovább menjen a diskurzus,mert igencsak cinkes a téma és könnyen elragadtatja magát az ember gyereke.Ilyenkor olyan dolgokat is beír,ami már a fórum szabályait sérti,így sok melót adva a cenzúrára,törlésre...Valamint függetlenül a topic OFF jellegétől,nem feltétlenül hivatott ez az oldal,az ilyen kényes,esetenként szélsőségesen nacionalista megnyilvánulások publikálására.
Én spec megértem ezt a lépést.Ez nem struccpolitika,a népek elhallgattatása,hanem pusztán az oldal alapvető funkciója felé terelés.Sok más fórum van,ahol lehetőség van véleményt kifejteni a témakörökkel kapcsban,szal azért jól meg lehet mondani a mondókát.Csak nem ezen a felületen :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.02.09. 18:46:33

Mindenki felháborodása teljesen megalapozott, megérthető. DE azt szeretnénk kérni,h itt és most hagyjátok abba a témát. változtatni egyikőtök sem tud semmin, és ez egy sportfórum. a helyzet súlyosságára és mivoltára tekintettel eddig mehetett a téma. van sok tanulságos hsz ezzel kapcsolatban, nem töröljük. de legyen itt vége a téma boncolásának.

Köszönjük!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca52
Jugador d'estrella

2009.02.09. 18:43:14

Az USA-ban pl van halálbüntetés, és alkalmazzák is esetenként...én simán bevezetném Magyarországon is. Bár szerintem ebben az ügyben a tesók nem kapnának kötelet, max életfogytiglant. A Merkát látva meg nyilvánvaló, hogy pajtásunk nem sz**ral gurigázik. :roll:
skadi
Capitá del Barça

2009.02.09. 18:31:18

Lazinho írta:
skadi írta:ami még szomorú,hogy valószínüleg a srácok nem az elmúlt hétvégén játszották el elösször,hogy mindenre és mindenkire sz@rva"buliznak",rettegésben tartva a környéket,sehol nem fizetnek,
és ha valakinek eszébe jut, hogy azt azért mégis kéne srácok, eltörik az acrát...
és az, hogy ezt végre észrevegye a mélyen tisztelt hatóság, és esetleg tegyen is valamit, ehhez az kell, hogy kivégezzenek valakit, aki "híres ember" volt. ez uraim a legalja!

a másik meg:
jön a szerb-nem jön a szerb?!
-ha jön,a rendvédelmi szerveknek meg kell védeni a tezsvíreket, mert erre esküdtek fel...nem tehetik meg, hogy félrenéznek (pedig félrenézésben nagy gyakorlatuk van a mélyen tisztelt társaságnak)

-de szerintem nem is fog jönni...

na nem mintha nem érdemelné meg az a réteg(és itt most életstílusra és nem feltétlenül börszínre gondolok) az alapos verést és a masszív korházi számlát,mert ugye tb-t egyik se fizet. söt, jöhetnének pestre is mert ugye itt s történt ez az az elmúlt pár hónapban(megeröszakolt és agyonvert nök sorozata, vagy csak a megállás nélküli lehúzások tömkelege és még sokáig sorolhatnám)bár mondhattam volna bármelyik várost/megyét,de valószínüleg nem fog történni semmi, ha esetleg mégis, érdemi változás úgysem lesz és innentöl nincs is értelme az egésznek...boccs hogy raboltam az idötöket
Nehogy azt hidd h csoportosan fognak jönni, találkoznak vhol Veszprém környékén v Veszprémben és ott majd helyrerakják akit meg amit kell, amire ez a gerinctelen ország nem képes...
sejtettem hogy nem tankkal fognak jönni, nagy "mi jöttünk kinyírni a cigányokat" zászlókat lengetve... de Te se gondolod, hogy a rendörök nem fogják trilázot erövel örizni ezeket a férgeket...
miihii
KHAL

2009.02.09. 18:22:25

Nyilvánvaló,h nem a varázslatos partiélet miatt tévedtek oda a srácok,hanem konkrét céllal,vkik miatt.És ha nem is találták meg az embereiket,így tették le a névjegyüket,civileket is belevonva a retorzióba.Tisztában vagyok vele,h elég masszív gyerekek ezek az enyingiek,pár precedenst már hallottam,láttam velük kapcsban.Siófokon szemtanúja voltam pölö,h összetűzésbe keveredtek pár szintén nehézsúlyú versenyzővel.Az egyik az egerszegi éjszakai élet egyik hírhedt alakja volt,akit az egyik szépfiú úgy felemelt egy kézzel a levegőbe a nyakánál fogva,h cs néztem :shock: Pedig barátok közt is van vagy 110 kila a koma.Szal érthető,ha nem nagyon játszanak velük,mert igen komoly erőt képviselnek.Valszeg nem lenne elég a gázspray,vízágyú,gumilövedék a kifüstölésükre...
Am ebben a Sesum féle tisztogatásban én sem igazán hiszek.Remélem,h felveszi a kesztyűt vki ezekkel végre,de elég sansztalannak ítélem a dolgot. :?
Szal vannak valóban ezek a hatványozottan nehéz esetek,amikkel valóban körültekintően kell eljárni.De sajnos,bármi másik esetben,ahol azért korántsem ilyen minőségű az "ellenfél",ott sem mernek/akarnak tenni semmit a hék. :evil:

Asys:
Ezt a börtönös dolgot azért írtam cs,mert jelen állás szerint a maximum,amit ki lehet hozni a jogrendszer miatt,az a sitkó.Természetesen nekem és valszeg a többségünknek is lennének drasztikusabb 5letei a dolgok rendezésére,megfékezésére,de sajna az sem igazi megoldás.Alkotmány- ,emberiség ellenes tetteket nem szabad alkalmazni.Táborok,halálbünti,"szemet szemért" módszer nem játszik.

Ez a nem dolgozik,ne is egyék dolog sem megvalósítható.Egyenlőre.Pedig kezdetnek be lehetne vezetni,h a különböző kedvezményeket,segélyeket,támogatásokat megszorításokkal,feltételekkel kaphassanak.Egyfajta születésszabályozásként megoldani vhogy,h ne kapjanak nem kis lét azért,mert potyogtatják futószalagon a pujákat,erre alapozva a megélhetésüket.Na meg arra,amit Apa összegereblyézik fű alatt "tisztességes kétkezi munkával".
De ezen kívül,ha megvonjuk tőlük az "ételt",akkor ugrásszerűen megnőne még inkább a bűnözési rátájuk,h másoktól vegyék el...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Lazinho
Barça C

2009.02.09. 18:22:19

skadi írta:ami még szomorú,hogy valószínüleg a srácok nem az elmúlt hétvégén játszották el elösször,hogy mindenre és mindenkire sz@rva"buliznak",rettegésben tartva a környéket,sehol nem fizetnek,
és ha valakinek eszébe jut, hogy azt azért mégis kéne srácok, eltörik az acrát...
és az, hogy ezt végre észrevegye a mélyen tisztelt hatóság, és esetleg tegyen is valamit, ehhez az kell, hogy kivégezzenek valakit, aki "híres ember" volt. ez uraim a legalja!

a másik meg:
-ha jön,a rendvédelmi szerveknek meg kell védeni a tezsvíreket, mert erre esküdtek fel...nem tehetik meg, hogy félrenéznek (pedig félrenézésben nagy gyakorlatuk van a mélyen tisztelt társaságnak)

na nem mintha nem érdemelné meg az a réteg(és itt most életstílusra és nem feltétlenül börszínre gondolok) az alapos verést és a masszív korházi számlát,mert ugye tb-t egyik se fizet. söt, jöhetnének pestre is mert ugye itt s történt ez az az elmúlt pár hónapban(megeröszakolt és agyonvert nök sorozata, vagy csak a megállás nélküli lehúzások tömkelege és még sokáig sorolhatnám)bár mondhattam volna bármelyik várost/megyét,de valószínüleg nem fog történni semmi, ha esetleg mégis, érdemi változás úgysem lesz és innentöl nincs is értelme az egésznek...boccs hogy raboltam az idötöket
Nehogy azt hidd h csoportosan fognak jönni, találkoznak vhol Veszprém környékén v Veszprémben és ott majd helyrerakják akit meg amit kell, amire ez a gerinctelen ország nem képes...
skadi
Capitá del Barça

2009.02.09. 18:09:51

ami még szomorú,hogy valószínüleg a srácok nem az elmúlt hétvégén játszották el elösször,hogy mindenre és mindenkire sz@rva"buliznak",rettegésben tartva a környéket,sehol nem fizetnek,

a másik meg:

senzu
Entrenador del Barça

2009.02.09. 18:07:59

Asys írta:Mihiii! Értem én amit írsz!

Viszont a börtön nem megoldás, múltkor volt egy film a az NGC-n Amerika börtöneiről, hogy mekkora pénzeket emésztenek fel...

Lehet durva amit most mondani fogok, de anno 90-előtt így járta a mondás: Aki nem dolgozik ne is egyék!
Igazuk volt!

A másik a bűnöző elemek munkatáborba zárása... szerintem ez se utolsó ötlet!

...csak egy ilyen gondolat felvetése után jönnének az Amnestys librik meg az antifák tömegei, hogy Úristen koncentrációs táborok meg gázkamrák...

Ja amúgy tudtátok, hogy a koncentrációs tábor angol találmány! A Búr háborúban az angolok ilyenekbe terelték össze a búr családokat és tartották fogva őket...

Amúgy elnézést. hogy elkanyarodtam a tárgytól!
egyik haverom mondta, hogy kedvezményes áron kéne bérelni szibériában egy munkatábort, és odaküldeni a tetveseket! lehet annak már lenne visszatartó ereje
Lezárt