Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A mi komáink jobban észrevennék, ha a "Segítség kéne" címűlopakodo írta:Valaki segítsen pls!
Suliba nem voltam már múlt héten sem, mert nagyon beteg voltam.Mostmát jobban vagyok.A hidrosztatikai nyomóerőt vették.Ehez van számítsd ki feladat.Na itt a probléma nincs a könyvbe sehol se egy képlet.Vki írja le pls.
Utóbbi...Szandi írta:A kérdés az, hogy vagy nekem van borzalmas ízlésem, meg nem ismerem az ilyen sztárokat, ( tomi anti fitnessz klub pl), vagy pedig a magyar tömegnek van igazán kicsi igénye a jóra.
Hát erre valóban nincsenek szavak,és érzelmeket "felkavaró".Etooka írta:http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/tr ... 21054.html?
Amíg vannak ilyen gesztusok és cselekedetek, addig van remény egy jobb jövőre, egy igazságosabb világra
Elképesztő, erre egyszerűen nincsenek szavak... Fájdalmas, mégis szép... Ha a fiát is ilyennek nevelte, akkor egy nagyon jó embert veszítettünk el...Etooka írta:http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/tr ... 21054.html?
Amíg vannak ilyen gesztusok és cselekedetek, addig van remény egy jobb jövőre, egy igazságosabb világra
De igen,csak valszeg azért nem akarják a fiúk,h tovább menjen a diskurzus,mert igencsak cinkes a téma és könnyen elragadtatja magát az ember gyereke.Ilyenkor olyan dolgokat is beír,ami már a fórum szabályait sérti,így sok melót adva a cenzúrára,törlésre...Valamint függetlenül a topic OFF jellegétől,nem feltétlenül hivatott ez az oldal,az ilyen kényes,esetenként szélsőségesen nacionalista megnyilvánulások publikálására.madmushroom írta: EZ nem off topic ?
sejtettem hogy nem tankkal fognak jönni, nagy "mi jöttünk kinyírni a cigányokat" zászlókat lengetve... de Te se gondolod, hogy a rendörök nem fogják trilázot erövel örizni ezeket a férgeket...Lazinho írta:Nehogy azt hidd h csoportosan fognak jönni, találkoznak vhol Veszprém környékén v Veszprémben és ott majd helyrerakják akit meg amit kell, amire ez a gerinctelen ország nem képes...skadi írta:ami még szomorú,hogy valószínüleg a srácok nem az elmúlt hétvégén játszották el elösször,hogy mindenre és mindenkire sz@rva"buliznak",rettegésben tartva a környéket,sehol nem fizetnek,
és ha valakinek eszébe jut, hogy azt azért mégis kéne srácok, eltörik az acrát...
és az, hogy ezt végre észrevegye a mélyen tisztelt hatóság, és esetleg tegyen is valamit, ehhez az kell, hogy kivégezzenek valakit, aki "híres ember" volt. ez uraim a legalja!
a másik meg:
jön a szerb-nem jön a szerb?!
-ha jön,a rendvédelmi szerveknek meg kell védeni a tezsvíreket, mert erre esküdtek fel...nem tehetik meg, hogy félrenéznek (pedig félrenézésben nagy gyakorlatuk van a mélyen tisztelt társaságnak)
-de szerintem nem is fog jönni...
na nem mintha nem érdemelné meg az a réteg(és itt most életstílusra és nem feltétlenül börszínre gondolok) az alapos verést és a masszív korházi számlát,mert ugye tb-t egyik se fizet. söt, jöhetnének pestre is mert ugye itt s történt ez az az elmúlt pár hónapban(megeröszakolt és agyonvert nök sorozata, vagy csak a megállás nélküli lehúzások tömkelege és még sokáig sorolhatnám)bár mondhattam volna bármelyik várost/megyét,de valószínüleg nem fog történni semmi, ha esetleg mégis, érdemi változás úgysem lesz és innentöl nincs is értelme az egésznek...boccs hogy raboltam az idötöket
Nehogy azt hidd h csoportosan fognak jönni, találkoznak vhol Veszprém környékén v Veszprémben és ott majd helyrerakják akit meg amit kell, amire ez a gerinctelen ország nem képes...skadi írta:ami még szomorú,hogy valószínüleg a srácok nem az elmúlt hétvégén játszották el elösször,hogy mindenre és mindenkire sz@rva"buliznak",rettegésben tartva a környéket,sehol nem fizetnek,
és ha valakinek eszébe jut, hogy azt azért mégis kéne srácok, eltörik az acrát...
és az, hogy ezt végre észrevegye a mélyen tisztelt hatóság, és esetleg tegyen is valamit, ehhez az kell, hogy kivégezzenek valakit, aki "híres ember" volt. ez uraim a legalja!
a másik meg:
jön a szerb-nem jön a szerb?!
-ha jön,a rendvédelmi szerveknek meg kell védeni a tezsvíreket, mert erre esküdtek fel...nem tehetik meg, hogy félrenéznek (pedig félrenézésben nagy gyakorlatuk van a mélyen tisztelt társaságnak)
-de szerintem nem is fog jönni...
na nem mintha nem érdemelné meg az a réteg(és itt most életstílusra és nem feltétlenül börszínre gondolok) az alapos verést és a masszív korházi számlát,mert ugye tb-t egyik se fizet. söt, jöhetnének pestre is mert ugye itt s történt ez az az elmúlt pár hónapban(megeröszakolt és agyonvert nök sorozata, vagy csak a megállás nélküli lehúzások tömkelege és még sokáig sorolhatnám)bár mondhattam volna bármelyik várost/megyét,de valószínüleg nem fog történni semmi, ha esetleg mégis, érdemi változás úgysem lesz és innentöl nincs is értelme az egésznek...boccs hogy raboltam az idötöket
egyik haverom mondta, hogy kedvezményes áron kéne bérelni szibériában egy munkatábort, és odaküldeni a tetveseket! lehet annak már lenne visszatartó erejeAsys írta:Mihiii! Értem én amit írsz!
Viszont a börtön nem megoldás, múltkor volt egy film a az NGC-n Amerika börtöneiről, hogy mekkora pénzeket emésztenek fel...
Lehet durva amit most mondani fogok, de anno 90-előtt így járta a mondás: Aki nem dolgozik ne is egyék!
Igazuk volt!
A másik a bűnöző elemek munkatáborba zárása... szerintem ez se utolsó ötlet!
...csak egy ilyen gondolat felvetése után jönnének az Amnestys librik meg az antifák tömegei, hogy Úristen koncentrációs táborok meg gázkamrák...
Ja amúgy tudtátok, hogy a koncentrációs tábor angol találmány! A Búr háborúban az angolok ilyenekbe terelték össze a búr családokat és tartották fogva őket...
Amúgy elnézést. hogy elkanyarodtam a tárgytól!