mess2009 írta:megnéztem a két legény összeállításait a YouTube-on és bár tudom ezek csalókák, azért néhány dolog biztosan jól lejön:
Marq.: kiváló a fizikai adottsága, erős és gyors miközben kellően magas, fiatal, jól bánik a labdával, látható néhány szép fejese is természetesen a taktikai érzéke és a helyezkedési képessége így nem ítélhető meg de amit láttam belőle - alkalmasnak tűnik.
ami talány: miért adják el?! ha ezzel nincsenek tisztában (a valós okkal!!) akkor kockázatos lehet. (mi nem az?!)
Benít.: alkatilag u.az mint a brazil, ami nekem feltűnt, hogy hasonló stílusú mint Marcelló, ördöngősen cselez és bátran megy előre! nekem ő is alkalmasnak tűnik.
Pique: és az ő "vezérsége", nos erre a posztra ugyanúgy be kell érni mint pl. kapitánynak. Pique a csapaton belüli helyzete alapján igenis alkalmas LEHET, ha erre predesztinálják - elsősorban - az edző és a körülmények. ő egy klub ikon, tapasztalt, a tehetsége és az adottsága is megvan egyedül a mentalitásán kell változtatni ez pedig ha ő is akarja megoldható
Pedro: ez talányos ügy ha marad, én gyanítom, hogy nem a teljesítménye okán történik, vagy L.E. is akarja, vagy rá erőlteti valaki.
Mascherano: remélem marad és a középpályán fog játszani.
Alexis: nálam Ő az abszolút jolly.. bármelyik variáció lehet jó is rossz is.
Legyen igazad de sajna én Piquébe nem látom azt a jövő nagy vezére dolgot. Ő mindig akkor volt jó, ha Puyol ott fedezte a hátát. Világklasszis teljesítményre képes, de nem látom, hogy fejbe érett lenne vagy egyáltalán érne. De az én véleményem. Benatia is ezért kellene. Mondjuk az éven nem sok meccsét láttam, de érettebbnek tartom mint őt.
Marquinhos és Benatia. Mind kettő jó vétel lenne. Az egyik a jövő nagy reménysége, a másik egy kiforrott játékos. Mascherano-t meg nem szabad eljátszani. Ha ő is és Song is megy a védekező kp igen komoly probléma lenne. A Busquets megsérül leshetünk akkor. És nem szabad azt sem elfelejteni sanszosan megbüntetnek minket jövő nyárra két év egy vkp-val nagyon sok!
Alexis... Na igen ha Pedro marad ő megy komolyan mondom idegrohamot kapok!

A másik dolog ez a Sergi Roberto, Oier, dos Santos, Krkić, Tello, Song, Afellay, Cuenca pakk.Kilenc játékos akikre hát mit mondjak szavakat is nehéz találni. Felhalmozni ennyi felesleges pályára soha nem kerülő embert... Hihetetlen! Ezeket kiknek adjuk el? Song meg Tello ér valamit, de a többire vevőt találni se egyszerű.