Szerintem most félreértettél.Zozzy 5 írta:
Nekem a PSG igazoláspolitikájáról leginkább egy 3 éves gyerek jut eszembe, aki ha tehetné, akkor a világ minden pénzét elköltené nyalókára, nem bajok helyén kezelése. Megvették tavaly csillióért a Marquinhos gyereket, akiért sorba állt Európa, most meg majd szépen leül a padra valszeg, amíg ki nem öregszik TS.
Kell a minőségi ember nekünk is, de ne dőljünk már a kardunkba, mert nem vettük Dávid Lajost 50-ért még májusban...
Nekem a PSG igazoláspolitikájáról leginkább egy 3 éves gyerek jut eszembe, aki ha tehetné, akkor a világ minden pénzét elköltené nyalókára, nem bajok helyén kezelése. Megvették tavaly csillióért a Marquinhos gyereket, akiért sorba állt Európa, most meg majd szépen leül a padra valszeg, amíg ki nem öregszik TS.csababarca írta:
Nem.
Amúgy jó lenne mostmár néhány konkrétum,egy PSG előbb erősít hátul egy TS,Marquinhos, védelemmel,mint mi...hát igen,hol mennyire kezelik helyén a bajokat.
Úgy néz ki a tranfermakrt már biztosra veszi David Luiz PSG-be igazolását és az ára 49,5 millió euró lesz.csababarca írta:Amúgy jó lenne mostmár néhány konkrétum,egy PSG előbb erősít hátul egy TS,Marquinhos, védelemmel,mint mi...hát igen,hol mennyire kezelik helyén a bajokat.
Attol tartok a vezetoseg is igy gondolkodik.kadarzsolt85 írta:http://www.mundodeportivo.com/20140524/ ... 77529.html ha reusot leigazoljak nekem vedo sem kell![]()
Ez igaz,de ne feledjük,hogy csupán még egy gólt kellet volna lőni...ellenük és miénk a bajnokság!Varatrix írta:Végülis csak 30 góllal lőttünk többet mint az Atletico.Leon írta: Ha jön akkor engem sem érdekel mi van hátul,elöl egy jó formában lévő Neymar-Messi-Reus hármassal mindig több gólt fogunk rúgni mint amennyit kapunk!![]()
![]()
Remélem nem baj hogy átszerkesztettem a linket, csak így olvasható idézés után is..
Tegnap este volt róla szó, még röhögtünk is, hogy 30 milliót említenek vételárnak. Egy mai cikk alapján számomra kiderült, hogy az a kivásárlási ára csak, és ennél jóval olcsóbban hoznánk el, csak a fordító ezt elfelejtette megemlíteni..Varatrix írta:Nem tudom volt e már: Claudio Bravo (sociedad) lehet a második kapusunk írja a mundodeportivo.
Végülis csak 30 góllal lőttünk többet mint az Atletico.Leon írta: Ha jön akkor engem sem érdekel mi van hátul,elöl egy jó formában lévő Neymar-Messi-Reus hármassal mindig több gólt fogunk rúgni mint amennyit kapunk!![]()
![]()
Nem.Leon írta: Ha jön akkor engem sem érdekel mi van hátul,elöl egy jó formában lévő Neymar-Messi-Reus hármassal mindig több gólt fogunk rúgni mint amennyit kapunk!![]()
![]()
Végre egy igazán jó hír!Remélem,hogy igaz!kadarzsolt85 írta:http://www.mundodeportivo.com/20140524/ ... 77529.html ha reusot leigazoljak nekem vedo sem kell![]()
Nem is kifejezetten csak ők, de a stilus mindenképp. Annyira egyedi amit játszunk és a játékosaink ebbe a játékrendszerbe vannak belenevelve. ( ezért is nem működik szinte egy igazolás se úgy ahogy várjuk). Bojan a tipikus eset. Sehova nem kell. A játékosaink szinte sehova nem illenek és hozzánk se illik túl sok ember.Alcantara írta: Ebben teljesen igazat adok neked, csak valahogy a mi csapatunknál nem működik a játékoseladás.
Mi senkit nem tudunk árán eladni (árán felül már nem is említeném)sőt legtöbbször sehogy sem.
Mondanám, hogy mi vásárló klub vagyunk ez az oka, de például a Real is egészen jól adja el a felesleges játékosait, tehát ez nem lehet igaz.
Valószínű, hogy az ezzel érintett "szakemberek" a ludasak ebben.
Én is csak a Róma Juventus meg Napoli Róma meccsekken láttam igazából játszani. Ott elég meggyőző volt. LE is ismeri. Ez lehet az ok, hogy szóba került.Alcantara írta: Erről a Benatia gyerekről szégyen vagy nem, én nem sokat tudtam, (azon kívül, hogy hol játszik) de itt rengeteget olvasok róla.
Jó látni, hogy mennyien ismerik a játékát, rengeteg Roma meccset néző Barca szurkoló van.
Év közben ez eddig fel sem tűnt.![]()
Remélem legalább őt leigazolják, nem pedig megint csak töketlenkednek a középhátvéd vételénél, majd augusztusban meg bejelentik, hogy jó nekünk Masch és Fontás, mert sokat fejlődtek a nyári szünetben!
Kár,hogy csak jövőre vezetik be a Fair Play szabályt a fifánál...neobarca írta:Azért ez a PSG is megnyalhatja a bal fülemet. Mindenkire lecsap, mindenkinek felnyomják az árát...
Majd kitalálják, hogy Bartra betört a nagycsapatba, lehet rá építeni, így megvan Puyol pótlása.mess2009 írta:a Luiz ügy előre vetíti a "Nagy " változásokat...!! amíg ezek itt terveket szövögetnek, mások vásárolnak.
Zubi majd Augusztus végén összesöpri a maradékot! addig lehet ábrándozni.
Ebben teljesen igazat adok neked, csak valahogy a mi csapatunknál nem működik a játékoseladás.noname írta:Amúgy Fontassal lehet el kéne játszani azt, amit anno a Real játszott el Negredoval. Visszahozzuk 1 milláért, majd azonnal továbbadjuk valakinek a reális értékéért, ami jelenleg elég magas. Egy középcsapat legjobb védője, aki ráadásul fiatal és remek szezonon van túl, ha nem rólunk lenne szó, simán elkelne vagy 10 milláért.