Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez sosem elvárás, de a triplázással egyetértek, tripla bajnoki cím.S.Agüero írta:Gyönyörű búcsú lenne egy triplázás.
Te beteg vagy, ember.Samper írta: Ha már lúd, legyen kövét: azt is bejelentené, hogy viselős és gyermekgondozási szabadsága alatt is vezetni fogja az edzéseket - szo.ptatási szünettel.
ennyire nem komolytalan, nem fogja megváltoztatni a döntésétdon70at írta:Én is úgy érzem, hogy mindenki felszabadult Enrique döntése után, leginkább ő maga. Elszállt a teher s ennek eredeményeképpen sokkal jobban játszunk. Nem lennék meglepve, ha július 1-én egy kipihent, felszabadult Luis Enriqe lenne az edzőnk újabb egy évre, függetlenül az év végi eredményektől.
Ha már lúd, legyen kövét: azt is bejelentené, hogy viselős és gyermekgondozási szabadsága alatt is vezetni fogja az edzéseket - szo.ptatási szünettel.don70at írta:Én is úgy érzem, hogy mindenki felszabadult Enrique döntése után, leginkább ő maga. Elszállt a teher s ennek eredeményeképpen sokkal jobban játszunk. Nem lennék meglepve, ha július 1-én egy kipihent, felszabadult Luis Enriqe lenne az edzőnk újabb egy évre, függetlenül az év végi eredményektől.
igen, ez a baj, hogy a kp totális szétesésével, már nem nézhetjük úgy a dolgokat, hogy "ezzel a 11-el öreganyám is bajnok lenne"csababarca írta:Tito példát azért tartom rossznak, mert neki megvolt az ami Unzuénak nem lesz, de már LEnek is csak részben volt meg. Méghozzá egy tökéletes korban lévô BusiIniXavi sora.
Szerintem ezzel a sorral könnyebb volt folytatni a hagyományt, most nem látom azt hogy jó ötlet lenne ezt bejátszani.
Lehet Pep utáni csapattal Unzué is megcsinálta volna azt, nem tudni, de hogy ezzel a kerettel nehezebb a folytonosság a barca hagyományait örző játékot tekintve, az biztos.
Jogos kérdés, ezért is szavaztam Allegrire, mert erre én is kíváncsi vagyok. A másik irányt, hogy klub berkein belül oldjuk meg a dolgot, viszont már láttuk, és az nagyon bevált, tehát fel lehetne azt a kérdést is tenni, miért változtassunk?visca el barca írta:csababarca írta:mi lenne ha egyszer az életben kipróbálnánk, hogy egy sztáredző mit tudna velük kezdeni...
De ki a sztáredző?visca el barca írta:
én pár napja lefutottam ugyanezeket a köröket. van egy aránylag szuper keretünk, mi lenne ha egyszer az életben kipróbálnánk, hogy egy sztáredző mit tudna velük kezdeni...
Önmagukhoz képest nem tudtak szintet lépni, konkrétan az idei szezonban. Remekül mozdították ki a klubot a Pep-korszak utáni apátiából az első két szezonban, de ez után idén már nem tudtak frissülni, megújulni. Így értettem. De szerintem elég egyértelműen fogalmaztam.Normandia írta:Bocsi a kérdésért, de mi az a szint, amit nem tudott LE meglépni? Vagy én értem félre, vagy rosszul fogalmaztad meg?Stalkyard írta: Az Enrique-Unzué páros nem tudott szintet lépni, ahogy a többség is írja, páratlan volt a munkájuk az első két szezonban, de idén nagyon látványosan megrekedtek.
.
én pár napja lefutottam ugyanezeket a köröket. van egy aránylag szuper keretünk, mi lenne ha egyszer az életben kipróbálnánk, hogy egy sztáredző mit tudna velük kezdeni...csababarca írta:Mindegy, elfogadom, ha valaki szerint jó döntés, de itt ezen a fórumon van egy ilyen hullám mindig, hogy a sajátjainkat felmagasztaljuk, holott semmi indok nincs rá. Unzué is ugyanolyan megfáradtnak tűnik mint LE, állítólag a pontrúgásokat ő rakta rendbe, na ha valami leépült még a kp mellett, az pont ez a szegmense a játékunknak. Kivéve Messi szabadjai.