Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon kíváncsi leszek rá, hatalmas tehetség, nem sokszor láttam játszani, de akkor mindig látszott, hogy nagyon eszes kis játékos. Még a Barcával is szóba volt hozva és az egyik legnagyobb holland tehetség. Ehhez képest jó olcsón tudta elvinni a Wolfsburg.palesz77 írta:BazoerWolfsburg
LG írta:Köszi a felvilágositást, ez is, és a múltkori Herthás is segített megérteni a viszonyokat a német klubfociban.
De ha jól vettem ki, a lényeg mégiscsak az, hogy a tradicionális nyugat-német nagy csapatok (na meg a szurkolóik) nem akarnak senkit odaengedni, főleg nem kis kelet-német csapatokat, és főleg nem olyat, mint az RBL, akik mondhatni forradalmian új módszereket alkalmaznak, és szembe mennek a hagyományokkal. Nekem ez a hozzáállás sosem tetszett, szűklátókörűségnek tartom.
A Hoffenheim csodája viszont nem volt olyan régen, szerintem a fórumról is sokan jól emlékezenek rá.
De még visszatérve a Lipcséhez, ugye ott Lőw Zsolt, látsz rá esélyt, hogy az ott elsajátított módszereket a későbbiekben tudná itthon alkalmazni, úgy, hogy abból a magyar foci profitáljon?
Nem ott van a történet lényege, hogy nincs történelmük, ez csak egy indulok amibe belekötnek az okosok, hogy legyen mivel kötözködni.LG írta:Ha csak ennyiről van szó, akkor nem értem én sem a siránkozást. Meg ilyennek fikázni őket, hogy nincs történelmük...
Az se jobb, hogy van olyan klub aki gyakorlatilag éveken keresztül lerabolta az összes riválisát a ligában, így gyakorlatilag ellenfél nélkül húzta be a ligában a címeket, mert a német játékosok közül aki szeretett volna a Nationalelfben játszani, azért nem volt mindegy melyik a clubjuk. Így nagyon nem tud érdekelni a siralmuk.geridoss írta:
Az nem tetszik a németeknek, hogy vannak a tradicionális nagy csapatok, és most hirtelen megjelent a semmiből egy osztrák vállalat által finanszírozott kis "noname" csapat, aki kvázi leiskolázza a nagy echte német klubokat.
Mondjuk abban az esetben érteném az ellenszenvet, ha - Cityhez és PSG-hez hasonlóan - euromilliókért bevásároltak volna a szezon előtt, minden mozdítható világklasszist elhoznak a nagy kluboktól, és úgy verik rommá a ligát. De itt nem erről van szó.
Valaki talán ebben a topikban már írt erről, hogy német ismerőse részletesen leírta, mi a gond a csapattal, nagyjából erről szólt a dolog.
Az nem tetszik a németeknek, hogy vannak a tradicionális nagy csapatok, és most hirtelen megjelent a semmiből egy osztrák vállalat által finanszírozott kis "noname" csapat, aki kvázi leiskolázza a nagy echte német klubokat.LG írta: Meg erről a nagy utálatról is hallottam, de nem igazán értem az okát. Egy új, jó anyagi hátérrel rendelkező klubról van szó, de ez már ok lenne a köpködésre?
Igen, de legalább a sors visszaad neki vmit most. Idén eddig 12 meccsen 8 gólja, és 3 gólpassza van, csak igy tovább!Feast4 írta:Az az ipse amúgy sokkal nagyobb karriert érdemelt volna mint ami jutott végül.randomguy írta:közben ibisevic megforditotta paliéknak a meccset a mainz ellen, és mint aki jól végezte dolgát kiállítatta magát
Az az ipse amúgy sokkal nagyobb karriert érdemelt volna mint ami jutott végül.randomguy írta:közben ibisevic megforditotta paliéknak a meccset a mainz ellen, és mint aki jól végezte dolgát kiállítatta magát
Tanár volt, nálam a meccs embere. Korábban hibázgatott még a szezonban, de ne feledjük, nálunk alig játszott, ősszel volt egy sérülése is. Szerintem a folyamatos játéklehetősséggel ezek el fognak maradni, és kiváló védő válik belőle.Initom írta:Bartra egészen fantasztikus ma,külön öröm ,hogy talán nyer a BVB. Az pedig egészen vicces ahogy Thiago és Bartra veszekednek![]()
Lehet, ha anno eligazol valahova, máshogy alakul. Én legalábbis úgy gondolom, hogy a Dortmund is egy olyan csapat, ahol annyire feltűnően sok a sérülés, hogy az már nem lehet véletlen.randomguy írta:Reus múlt héten kezdett el edzeni a sérülése után és játsuhatott volna a Bayern elleni rangadón, csak a minap megint megsérült edzésen.
Nagyon sajnálom elképesztően sérülékeny, viszont jó hogy nem igazoltuk le annó.