Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
davi10
Llegenda del Barça

2018.04.10. 11:29:05

Mibe, hogy holnap Mészáros megveszi mindkettőt?

A HírTv egyelőre életbe marad, ki tudja meddig...
Tesóm ott dolgozik, alig idegesek ott is az emberek.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2018.04.10. 11:10:36

MAgyar Nemzet, Lánchídrádió off, egyelőre.
Heti Válasz kérdéses.

éljen a demokrácia, és a médiaszabadság.

Jobbiknak vége.
A nevük nagyon besározódott. Van ez a 900ezres szavazóbázisuk, ami nem tud nőni már. Ebben ennyi van.
Pár dologban néppártosodtak úgymond, de ez nem hozott annyit, amennyit a fidesz elvett tőlük a migránsozással. A radikális Jobbikosoknak most a fidesz tűnhetett szimpatikusnak ezzel a se füle se farka szövegezéssel.

Most hiába jönne megint egy radikálisabb vonal. Jobbik a faék egyszerű emberek szemében egyenlő a cigányozással, meg a gárdával.
Sose fog tudni ennél magasabb bázist kiépíteni, ezzel a névvel, hogy Jobbik, ez lehetetlen.

Úgyhogy itt nem lesz semmi előrelépés. Fidesz lesz hatalmon, amíg OV él, majd utána esetleg ha ő nincs, akkor lehet ott is a párton belül széthúzás, marakodás, ami majd meggyengíti őket. Ez 20-30 év minimum.
Ebből a helyzetből választások útján nincs kiút, ez látható, marad az, hogy egyszer felébred az ország. AMit kétlek. Mert 10ezer forintos bözsiutalvány bármikor bevethető.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2018.04.10. 11:04:26

most olvasom h lajos a magyar nemzetet is becsukja. lassan tényleg nem marad ellenzéki sajtó
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2018.04.10. 11:21:42-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2018.04.10. 11:03:40

visca el barca írta:sztem bárkit választanak a jobbik élére bukta lesz. jobbik=vona. ha behúzzák toroczkiat, az a lehető leggyorsabban visszahúz a jobbszélre, és leviszi a jobbikot az 5%-os szintre a primitív cigányozásával.
Ezzel egyetértek. Minden elő van készítve a következő fidesz gyozelemhez.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
zola8787
Director del Fútbol

2018.04.10. 09:49:37

https://www.pecsistop.hu/tartalom/cikk/ ... szavazatai" target="_blank

Itt van az eset amit írtam reggel.
davi10
Llegenda del Barça

2018.04.10. 09:32:50

Bob_Marley írta: Első rész még annyi kérdést felvet, amire messideco pl szofisztikaltan utalt is, de mondhatnam azt is, hogy az a nyugdíjas aki tulelt egy szocializmust, ne adj Isten második világháborút biztos ezt a tiszteletet érdemli, de még jó hogy demokrácia vagyunk és harsogjuk, de van akinek a szava az proli, agymosott. A gyűlölet kampány elérte, hogy már egymást is gyűlöljük, na ez a szép. Azt hiszem a többség döntött, lehet vele nem egyet érteni, sőt kell is nem egyet érteni, de se te se én se más nem ér többet vagy kevesebbet a másiknál.
Mindig rácsodálkozom, hogy mennyire különbözően látjuk a világot.

Már jóval a fidesz előtt is voltak ostoba emberek. Az, hogy szánalmat és megvetést érzek a vegetáló, segélyt váró, 2 általánost végzett, egész nap a tv-t bámuló alkesz egyének ellen, az nem a fidesznek köszönhető.

Ahogy Fecoo mondta, a kor nem érdem, hanem állapot.
Attól nem fogok tisztelni valakit, hogy leélt 40 évnyi Kadárnak tapsolós évet.
"Csak az kap tiszteletet, aki ad is."

Ha jól emlékszem pont Vona mondta, hogy mindenhol a fiatalok radikálisak, Magyarországon a nyugdíjasok. Olyan szinten vannak megvezetve, olyan szinten lehet őket hülyíteni az utalványokkal, hogy nekem égne a pofám ennyi év és élettapasztalat után benyalni ezt (persze tisztelet annak a kevés kivételnek).

Szerinted jól van az így, hogy az írni-olvasni nemtudó munkanélküli, aki egy felesér eladta a szavazatát, de arra nem képes egyedül, hogy megkeresse a lapon a fideszt, ugyanannyit ér a szavazata, mint annak, aki egész életében dolgozott, pénzt termelt és építi az országot?

Ha igen, akkor nincs is értelme tovább erről vitatkozni, mert téged meggyőzni úgysem lehet.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2018.04.10. 08:53:17

sztem bárkit választanak a jobbik élére bukta lesz. jobbik=vona. ha behúzzák toroczkiat, az a lehető leggyorsabban visszahúz a jobbszélre, és leviszi a jobbikot az 5%-os szintre a primitív cigányozásával.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2018.04.10. 08:40:26

Bob_Marley írta: Első rész még annyi kérdést felvet, amire messideco pl szofisztikaltan utalt is, de mondhatnam azt is, hogy az a nyugdíjas aki tulelt egy szocializmust, ne adj Isten második világháborút biztos ezt a tiszteletet érdemli, de még jó hogy demokrácia vagyunk és harsogjuk, de van akinek a szava az proli, agymosott.
Mindig azt szoktam mondani, hogy a kor nem érdem... Ha vkinél hatott az agymosás, túlzottan nem tud érdekelni, hogy milyen tiszteletet érdemel...a birkamenet résztvevőit szintén nem nézem semmibe se... Ha vki annyira se képes, hogy felmérje, hogy a hírek igazak lehetnek-e, vagy neadjisten csak kételkedjen az igazságtartalmában, az a szememben semmilyen tiszteletet nem érdemel, sőt...
95%-ot kapott a határon túliaktól a narancsmaffia, ez szintén szemétség... én se szólok bele a külföldiek életébe, pláne nem szólok bele a politikájukba... Ez olyan, mintha a Budapesten született és élő katalánok döntenének Katalónia függetlenségéről...
Bob, halkan jegyzem meg, hogy egészen véletlenül ismét te vagy az egyetlen, aki a legközelebb áll ahhoz, hogy szinte helyeselje a választások eredményét... biztos csak véletlen... :roll:

Röviden: elcsalták a választást a propagandával az itteni agyhalottak és a külföldiek hülyítésével, mert még ha az eredményt nem is csalták el az adatok machinálásával, az a világ szégyene, hogy úgy lett kétharmaduk, hogy a szavazók egyharmada szavazott rájuk... ez putyinisztán és észak-korea kivételével szinte minden országban polgárháborút indítana...
zola8787
Director del Fútbol

2018.04.10. 08:23:00

Bob: egyértelmű, hogy egy szélső jobboldali ideológinak van egy max szavazó bázisa. Ezzel a felfogással szépen felépítettek egy jó 20 %os pártot, ami azért nagyon szép.

Ezután bepróbáltak egy néppártosodást, de ugyanúgy megmaradtak szélső jobbnak, voltam Vona fórumon, mindenhol megemlítette, hogy a kerítés mellé határőrség is kell. Igen a cigányozást hanyagolta, ami jelenleg egy elképesztően fontos dolog (simán van olyan fontos, mint a migráció kérdés). Éveken keresztül csak a Jobbikot szidta a fidesz, volt ő török, volt ő allah imádó, Terry Black szeretője, választás előtt dronnal figyeltették a fiát. Nálunk Miskolcon nem volt olya. Jobbikos plakát amit ne tettek volna tönkre. Mszps, dks, fideszeshez érdekes módon nem nyúlt senki.
Az, hogy szerinted ment a bal oldal felé, látszik, hogy nem tájékozódtál eléggé, évek óta kilett jelentve, hogy még beszélni sem hajlandó a fidesz 2-vel (mszp, dk).
Választás napján a boon lehozta, hogy a dk-s vezet a Jobbikod előtt magasan, ezzel megpróbálva még pár szavazatot elvenni tőlük. Amúgy durván 25-30 %-al többet kapott Jakab mint a dk-s, szóval hazudtak ott is.

Munka után linkelek a valasztas.hu-ról egy települést, ahol egyéniben az mszp kapott kb 150 szavazatot, listán pedig egyet sem és ott nőtt jócskán a fidesz szavazat. Kérdem én hol vannak a listás mszp-s szavazatok? Tényleg vannak olyan emberek akik egyik lapon az mszp-re, a másikon a fideszre szavaznak? Egyértelmű csalás.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2018.04.10. 00:30:56

davi10 írta:
Bob_Marley írta: Ez még azért vicces, hogy mindenki hülye (bocs a fele) aki nem arra szavaz amire én felfogás. Egyedül a kétharmad meglepő, s mutatja hogy nem egy helyen ezt meg is dönthető volt, ha nem 20 másik párt van. Néppárti törekvés eredménye, az volt hogy semmit nem léptek előre, s még "fellegvárak" is elestek.
Tényleg kicsit erős volt, nem akartam megsérteni sem a Matyi videójában látott értelmiséget, sem az agymosott határon túliakat, sem a leépült, 10.000-es utalvánnyal megvesztegethető nyugdíjasokat, sem a 4 általánost végzett prolit aki egy felesért eladja a szavazatát, aztán sír, hogy de rossz neki.

Szerinted ha nem néppártosodik a Jobbik, akkor hány %-ot kaptak volna egy ilyen lejáratókampány után?
Illetve akkor kiben lett volna meg ez a minimális erő/remény a kormányváltásra, vagy csak a fidesz megszorongatására?
Utolsó részre nem tudok válaszolni, mert belegondolni se szeretnék, hogy a Jobbik nyerjen.

Első rész még annyi kérdést felvet, amire messideco pl szofisztikaltan utalt is, de mondhatnam azt is, hogy az a nyugdíjas aki tulelt egy szocializmust, ne adj Isten második világháborút biztos ezt a tiszteletet érdemli, de még jó hogy demokrácia vagyunk és harsogjuk, de van akinek a szava az proli, agymosott. A gyűlölet kampány elérte, hogy már egymást is gyűlöljük, na ez a szép. Azt hiszem a többség döntött, lehet vele nem egyet érteni, sőt kell is nem egyet érteni, de se te se én se más nem ér többet vagy kevesebbet a másiknál.
Kép
Kép
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2018.04.10. 00:04:20

Bob_Marley írta: Ez még azért vicces, hogy mindenki hülye (bocs a fele) aki nem arra szavaz amire én felfogás. Egyedül a kétharmad meglepő, s mutatja hogy nem egy helyen ezt meg is dönthető volt, ha nem 20 másik párt van. Néppárti törekvés eredménye, az volt hogy semmit nem léptek előre, s még "fellegvárak" is elestek.
Tényleg kicsit erős volt, nem akartam megsérteni sem a Matyi videójában látott értelmiséget, sem az agymosott határon túliakat, sem a leépült, 10.000-es utalvánnyal megvesztegethető nyugdíjasokat, sem a 4 általánost végzett prolit aki egy felesért eladja a szavazatát, aztán sír, hogy de rossz neki.

Szerinted ha nem néppártosodik a Jobbik, akkor hány %-ot kaptak volna egy ilyen lejáratókampány után?
Illetve akkor kiben lett volna meg ez a minimális erő/remény a kormányváltásra, vagy csak a fidesz megszorongatására?
Kép
hajnesz
Entrenador del Barça

2018.04.10. 00:03:47

Azért ez a totàlis tagadàs is megèrne egy misèt,ami itt folyik. Biztos a nyuggerrek meg az értelmi fogyatékosok értek el a 2/3ot. Az első lépés az lenne a kormányváltáshoz, hogy vègre be kellene látni, hogy az ellenzèk sz.r volt. Úgy meg nem lehet vàlasztàst nyerni, hogy mindegy ki nyer,csak ne a Fidesz.
Mindenhol csak a síràs meg a kifogàskeresés megy, mint a focidrukkereknél meccs utàn.
MatyiG
Adminisztrátor

2018.04.09. 23:33:35

Sírjak vagy nevessek?

https://www.youtube.com/watch?v=YgSbHNv ... e=youtu.be" target="_blank

A videó első felében gyönyörű városom. :lol: A három csajból a középsőt sajnos ismerem is, kíváncsi lennék rá, mennyit kaptak ezért.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2018.04.09. 23:31:16

S.Agüero írta:Fideszre szavazott 31%, nem a Fideszre szavazott 32%, nem szavazott 33%.

Ennek ellenére ugye a Parlamentben 67% a Fidesz, 33% az ellenzék, ki van ez találva.
Pont ez a lényeg, hogy semmilyen összefogas nincs az ellenzéknek, nincs ellenzék mert még abban se tudnak megegyezni hogy a föld lapos e, kb.

Ez még azért vicces, hogy mindenki hülye (bocs a fele) aki nem arra szavaz amire én felfogás. Egyedül a kétharmad meglepő, s mutatja hogy nem egy helyen ezt meg is dönthető volt, ha nem 20 másik párt van. Néppárti törekvés eredménye, az volt hogy semmit nem léptek előre, s még "fellegvárak" is elestek.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2018.04.09. 23:37:16-kor.
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2018.04.09. 23:22:35

Fideszre szavazott 31%, nem a Fideszre szavazott 32%, nem szavazott 33%.

Ennek ellenére ugye a Parlamentben 67% a Fidesz, 33% az ellenzék, ki van ez találva.
davi10
Llegenda del Barça

2018.04.09. 23:20:40

Azért bukásnak nem nevezném a "néppártosodást", több szavazójuk van, mint 4 éve, és ez egy ilyen gyűlöletkampány után szerintem nem kis eredmény.

Ha figyelembe vesszük (ami tegnap bebizonyosodott), hogy a szavazópolgárok több mint fele ostoba M1-et bámuló proli, akkor főleg. Az M1 híradó nem állt másból a kapmányidőszak alatt, mint a soros-migráns kombó után a Jobbik és Vona gyalázásából. Nem is beszélve, hogy akárhányszor a kezembe akadt egy ingyenes (tehát a proliknak pont jó alibi, hogy ők bizony olvasnak újságot) Lokál, annak is mindig valami Jobbik-gyalázó hazugság volt a címlapján, minthogy muszlim jelképek vannak a címerükbe...
Azt persze nem mondták be a hírekben, hogy hány pert nyert a Jobbik a kamusztorik miatt.

A határon túli magyarok meg megint egy kényes kérdés, velük nagyot húzott a fidesz.
Nem tudom mennyire sért ez bárkit, de jelen pillanatban én nem engedném őket szavazni.
Vagy csak azokat nem akiknek soha a büdös életbe nem volt magyarországi lakcímük.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2018.04.09. 23:12:31

zola8787 írta: Ja és az erdélyiek... Akik ha kell románok, ha kell magyarok. Majdnem 100 ezrenszavaztak a fideszre, ellenzékiekre meg kb 4 ezren.
=D>
Én nem szavaztam. De azért NA!!!
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2018.04.09. 23:08:51

S.Agüero írta:Miért lett kizárva a Jobbik elvi okokból? Most a Fidesz inkább jobboldali, mint a Jobbik.
Pont ezért mert totális átalakuláson mennek át,s ilyennek hatalmat adni, részemről soha, de mások azért árnyaltabban állnak ehhez. Vona ebbe bukott bele, hogy elvesztette az identitását és a halott baloldal felé húzott. Pedig szerintem egy karakán figura és jó politikus, de megásta a saját sírját. Látta az agresszív politika nem nyerő, átment árnyaltabb de mégis támadó politikába. Ő a leginkább hatalom mániás szerintem az ellenzék részéről, rossz ajánló levél.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2018.04.09. 23:14:24-kor.
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2018.04.09. 22:55:29

Miért lett kizárva a Jobbik elvi okokból? Most a Fidesz inkább jobboldali, mint a Jobbik.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2018.04.09. 22:29:29

Összeesküvés elméletek mindig is s lesznek, én még választások előtt beszélgettem ismerőseimmel, voltak bőven billegők mint én, de a Jobbik nagy részt elvi okokból kizárva. És ilyen 36ezer fős felmérés semmit nem mutat. Teljesen más a bázisa a Fidesznek és főleg nem Budapest meg Facebook közösség. Csalás? Hozták ugyanazt kb mint máskor, ellenzék is csak van húsz párt, tökéletes egyet nem ertesben.
Kép
Kép
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2018.04.09. 22:22:17

S.Agüero írta:https://www.strawpoll.me/15465750/r

Érdekes.

Meg az is, hogy itthon nem adtak borítékot a szavazólapokhoz, csodálkoztam is... :roll:
Errol beszelek, itt valami nagy sumak van. Vona lemondasaval meg gyanusabb a dolog.
Mivel Pinter is Orban embere, ezert a titkossszolgalat is abszolut oket fedi, minden tovabbi nelkul megoldjak a csalast.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MatyiG
Adminisztrátor

2018.04.09. 22:11:24

https://www.strawpoll.me/15465750/r" target="_blank

Érdekes.

Meg az is, hogy itthon nem adtak borítékot a szavazólapokhoz, csodálkoztam is... :roll:
zola8787
Director del Fútbol

2018.04.09. 22:10:07

LG írta: FB-n is csak azt látom, senki nem érti, hogy történhetett, mert mindenki kormányváltást akart. Jó, tudom, a nyugdíjasok többsége és az agrárproletárok nem nagyon interneteznek, de komolyan ők ekkora tényezők lennének? :^o

https://www.facebook.com/thuglifehungar ... 650872510/

Kelet- Magyarország szavazó emberei ezek a mocskok. Vannak akik még olvasni és írni sem tudnak. Ezeket viszik buszokkal és mutatják hogyan és mire.

Emellé jönnek a naiv, buta nyugdíjasok, akiknek a 80 %-a elmegy szavazni vagy Orbánra vagy Gyurcsányra. Nem pártra, emberekre.

Aztán pedig ha ez nem elég, a közmunkásokat megfenyegetik, hogy a náci Vona elveszi a közmunkát, azonnal futás. Nálunk pénteken délben véget ért a közmunka és elvitték őket ebédeltetni.

Ha ez a 3 rész nem szavazna, merem állítani a fidesz az lmp-vel küzdene azért a pár százalékért.

Ja és az erdélyiek... Akik ha kell románok, ha kell magyarok. Majdnem 100 ezrenszavaztak a fideszre, ellenzékiekre meg kb 4 ezren.

Azt elérte a fidesz, hogy az elszakadt részeken élő magyarság és a kis Mo-on élő magyarság közé még nagyobb szakadékot építsen. Eddig védtem őket, de kiderült, hogy ugyanúgy meglehet őket vásárolni, mint az értelmi fogyatékosokat. Tisztelet a kivételnek, mindenből van olyan, még fideszesből is!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zola8787 2018.04.09. 22:13:29-kor.
Petr
Entrenador del Barça

2018.04.09. 22:07:19

csababarca írta:Én azt várom kíváncsian, hogy ki lesz az új ellenség akit le kell győzni? Zuckerberg? Musk? Lehet tippelni. Sorost legyőzték, halleluja. Migránsok fülüket-farkukat összehúzva menekülnek vissza Ázsiába-Afrikába.
Még egy ideig jók lesznek a migránsok, 2020-ban pedig újratárgyalják az EU-s pénzek többségét a szerződések lejárta miatt. Nem nehéz kitalálni, hogy jóval kevésbé fogunk odaférni a mézes bödönhöz, így Brüsszel nagyobb ellenség lesz, mint valaha.

A kevesebb pénz miatt pacsizgatni fogunk az oroszokkal és kínaiakkal, akiknek mivel már rosszabbodik a helyzetünk az EU-ban, kevésbé leszünk kapósak és a vártnál is rosszabbul jöhet ki az ország az együttműködéssel. Elkezdenek a gazdasági gyengülés és a lehetséges szankciók miatt kivonulni a nyugati cégek, a diplomás emberek mennek velük és marad a fidesz szavazótábora. Akik az életben nem fognak rájönni, hogy érdemes lenne magukban és a kormányban keresni a hibát. Remek jövőkép.

Nyilván eltúloztam, de ez is simán megvalósulhat. Abban a pillanatban, hogy az EU megelégeli a kis Magyarország folyamatos szembenállását, itt lőttek mindennek. Az egyetlen esély, hogy marad ugyanolyan puha velünk szemben, mint eddig.

Naivan gondolhatnám, hogy kétharmaddal valami jót is tesznek, de még eljátszani a gondolattal is szánalmasnak érzem a részemről.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Petr 2018.04.09. 22:10:43-kor.
defender3
Entrenador del Barça

2018.04.09. 21:30:43

davi10 írta:Nekem meg még mindig gyanús, mind a részvételi százalék eltérés, mind a hajszálpontos 2/3, de ha valami volt is a háttérbe, úgyse derül ki, max 20 év múlva. De tényleg komoly, kikerülhetetlen téma volt már hónapok óta, mindenhol szóbajött a szavazás, és csak 2 féle emberrel találkoztam (Jobbikos, bizonytalan). Konkrétan nem látni fidesz szavazókat, de ez talán csak az én környezetem.

Még mindig hihetetlen csalódás, sajnos ezt érdemli a sok idióta, majd ha 10 év múlva nem lesz kinek az adójából nyugdíjat fizetni, meg mindenki csak Skype-on tud majd beszélni a gyerekével/unokájával, majd akkor leesik mindenkinek, hogy valamit elkúrtunk. Vagy talán még akkor se.
Mert a Fideszesek döntő része nem merte elmondani, hogy rá fog szavazni. Illetve a nagyon sok egyszerű falusi, aki nem néz mást mint közmédiát és könnyű megvezetni őket. https://index.hu/velemeny/2018/04/09/ho ... yarorszag/

Azok meg akiknek gyereke/unokája kimegy külföldre nem fogják beismeri, hogy elkúrták. Még akkor is fontosabb lesz nekik a párt a vezető.

Amire tippelek az újabb 4 évvel kapcsolatban az az, hogy a lehető leggyorsabban meghoznak minden olyan döntést, ami a nekik nem tetsző elemeket korlátozza vagy kizárja az országban/ból. Lopás fojtatódik ahova meg kéne a pénz oda meg semmi nem megy. Diktatúra szép kiépítése. 50 év múlva meg a történelemkönyvekben olvashatunk a modernkori diktatúrák kiépítéséről példaország Magyarország.
Válasz küldése