Barca Igazolások
- blaugrana99
- Jugador del Barça
Szerintem itt bolhából csinálnak elefántot. nem lepődnék meg ha esetleg kiderülne hogy Madridból mozgatják a szálakat Neymar miatt. Ha a szerződések hibásak lettek volna annak nem kellett volna előbb kiderülnie? Szerintem igen,itt azért nem stimmel szerintem valami. Jogászok hada dolgozik a csapat mellet és ők se vettek észre semmi szabálytalanságot? Ugye ezt senki sem hisz el? A másik meg az időzítés,pont ilyenkor? Na ne vicceljünk már.
Másodjára olvasom a FIFA határozatát, de számomra nem derül ki ebből mi alapján kezdték meg a vizsgálatot ebben az ügyben.
Azt nem gondolnám, hogy vannak ennél a szervezetnél olyan napi rutinfeladatok, mint ez a vizsgálat, majd ennek során hirtelen fény derült erre a turpisságra itt nálunk.
Az sem teljesen világos, hogy most mi az amit megszegtünk? Az unión kívül levő országokból jött gyerekek szüleinek mikénti Barcelonába jövetele vagy más dolog?
Konkrétan a 19-es cikkely mely pontját szegtük meg és hogyan?
Azt nem gondolnám, hogy vannak ennél a szervezetnél olyan napi rutinfeladatok, mint ez a vizsgálat, majd ennek során hirtelen fény derült erre a turpisságra itt nálunk.
Az sem teljesen világos, hogy most mi az amit megszegtünk? Az unión kívül levő országokból jött gyerekek szüleinek mikénti Barcelonába jövetele vagy más dolog?
Konkrétan a 19-es cikkely mely pontját szegtük meg és hogyan?
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... ir-2326355" target="_blank
Most nem különösebben aktuális, de kíváncsi vagyok, honnan lett volna pénz erre az igazolásra, ha kapus és középső védő volt a prioritás?
Most nem különösebben aktuális, de kíváncsi vagyok, honnan lett volna pénz erre az igazolásra, ha kapus és középső védő volt a prioritás?
-
- Jugador d'estrella
Nem különösebben komálom az összeesküvés elméleteket,de azért ku.va kíváncsi lennénk arra hogyha a Fifa már novemberben(!)eldöntötte hogy megbüntet minket,tehát már jóval korábban(még a Neymar ügy előtt...)elkezdték a vizsgálatot.Ahelyett hogy kikérték volna bcn-ból a kérdéses gyerekek papírjait-tehát a büntetett fél meg se védhette magát-kihoztak rá egy ilyen súlyos ítéletet.Az oké,hogy majd most a klub már ellentámadásba lendülhet és megpróbálhatja bebizonyítani az igazát,csak olyan ez mintha kb. a BL döntőben 2-0-ra megy ellenünk valaki a 90.percen.Mennyi a reális esély hogy megfordítsák a dolgokat?kb nulla.Itt is valszeg azért nyitottak egy ilyen komoly szankcióval,hogy enyhítés után is kiessen legalább a nyári átigazolási szezon.Példát akarnak statuálni,vagy...
..vagy ma túl idegbeteg vagyok és összekombinálok mindent mindennel.
..vagy ma túl idegbeteg vagyok és összekombinálok mindent mindennel.

A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
Én azt láttam a tv-ben tegnap, hogy szerződést hosszabítani lehet, de várjuk ki a végét, mert szvsz minden csapatnál voltak ilyen igazolások nem csak a Barcánál.albicelesteX írta:Én azt olvastam, hogy nem is adhatunk el játékost illetve szerződést sem lehet hosszabbítani tehát akinek a nyáron lejár a szerződés mint pl. Valdés az megy.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mögöttes dolgokat nem tudhatunk, annak meg hogy összeesküvés elméleteket gyártsunk nincs értelme. Azt írod, hogy így az utánpótlásközpont úgy az utánpótlásközpont, azért ne felejtsük el, pont erről van szó, hogy rengeteg fiatal játékost hoz a klub a világ minden tájáról, a kérdés hogy jogszerűen vagy sem? Más csapatokat nem lehet összehasonlítani ezzel, mert semmi köze nincs ahhoz, hogy mondjuk valaki 500 millióért megvesz egy felnőtt játékost. Az ujjal mutogatásnak meg szintén nincs értelme. Bíróságon se azzal védekezel, hogy más is lopott már...Továbbra is egyelőre nagy feneket kerítenek ennek az egésznek, abban egyetértek a klub hírnevének nem tesz jót, de gyakorlatilag sötétben tapogatózás folyik.Bestbarca írta:...
Yankees egyébként kb az elmúlt 15 évben egyszer nyert bajnokságot...

- visca el barca
- Presidente del Barça
hmmm mea culpa én ma olvastam róla először valami "konkrétat"Sanama írta:Róla nem ma kezdtek el írni, hanem már jóval korábban.visca el barca írta:hmm az ns szerint reus is félig le van zsirozva. most jön az, hogy naponta beirnak valakit kamura akiről épp lemaradhatunk![]()
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- albicelesteX
- A Vadász
Én azt olvastam, hogy nem is adhatunk el játékost illetve szerződést sem lehet hosszabbítani tehát akinek a nyáron lejár a szerződés mint pl. Valdés az megy.

Róla nem ma kezdtek el írni, hanem már jóval korábban.visca el barca írta:hmm az ns szerint reus is félig le van zsirozva. most jön az, hogy naponta beirnak valakit kamura akiről épp lemaradhatunk![]()
Vicc és bohózat...Ha a szabályokat nézzük akkor a földbe tiporja azokat az összes pénzklubb,hagyjuk már...A Realt kb már a bolygóról ki kellett volna zárni örökre...Minden héten megkörnyékeznek vkit illegálba...De érvényes ez a Chelsea is...Az új pénzkulbbok meg annyira okosan csinálják hogy ki sem derül, a média nem tudja meg(uralják azt is) de persze majd nincs stikli ott ahol euró 100milliók röpködnek,jah naná...
Amúgy ha ez megvalósul akkor nem nem igazolhatjuk le Ter Stegent sem,meg Halivicot sem pl...Ter Stegen ügynöke nyilatkozott is már hogy akkor ez bukó lesz,és mivel nem regisztráltuk be még az átigazolást,valszeg igaza is lesz...A legnagyobb baj ott lenne ezzel,hogy talán ez esetben VVt meg tudjuk tartani,bár persze elmenni elmehet akárki aki akar...Azt hogy itt tartsuk az emberenket hogy kiljebb ne legyünk mint idén,ahhoz menni fognak majd a marha nagy zsarolások egyesek részéről,több fizu vagy megyek...Pl Alvesből ezt kinézem,de egykét mellőzött játékos még kaphat az alkalmon...Amúgy marha jó lenne,egykét igazolással újra tökéletes csapatot tudnánk építeni,erre keresztülhúzzák...Borítékolom igazolások nélkül az lesz,hogy VV lelép ígyis úgyis...Marad Pinto meg kiscsikók...Hátul Marad Mascherano Pique alapnak hurrá,Barthra meg vmi kiscsikó,mert Puyol megy mindenképp,ha maradna se lennék beljebb...Alias Blről álmodni se,bajnokság csodával,kupa esetleg,max...Mert elől megoldjuk középpályán szintúgy,de hátul ez marha kevés lesz ha ne hozunk vkit,pálne hogy most már létszámban is marha kevesek leszünk,nemcsak úgy nézve ki értékelhető hátul...No mégha lelépne Mascherano,akit szidunk de ha nem tudunk igazolni ki a hóhér lesz hátul...Jah majd Song jó Barcásan hátramegy,aham...
Amúgy meglepődnék ha ténylegesen bevezetnénk ezeket a szankciókat...De vhol meg nem is annyira,mióta egyre több pénzklubb a fociban, egyre inkább Barca ellenes propagada megy mindenhol,miylen érdekes...Kb minden héten vádolnak minket vmivel...Ez a legújabb hogy a La Massiat is be kell mocskolni mert agyonverte a világot,a büszkeségünk,egyértelműen ezt kell lerombolni bármi is lesz az ügy vége egy újabb foltot szenved a Barca licensz...És itt a lényeg,a Barca név világ szerte number one lett,egy értéket képvisel...Mi nem agyon igazoltuk magunkat és nyerünk hanem a semmiből olaj meg korrupciós pénzek nélkül saját nevelésekkel értük el amit...(Igen mi is igazoltunk...De nem egy Real vagy PSG Chelsea vagy City vagyuk azért ez egyértlemű...) Ők "alantasabb" úton érték el ezt a szintet,ridegen pénzzel...Az ember szemében a követendő út,a példa mi vagyunk...Alias a legeladhatóbbak mi vagyunk,az utóbbi években mindenben a példa a Barca volt...És ezzel a pályán továbbra sem tudnak mit tenni a pénzklubbok sorra égnek ellenünk...(Bayernt hagyjuk ott mankóval játszotutnk) Vesszük el előlük a piacot,a bizniszt...Megoldás: befeketetíteni minden lehetséges eszközzel sárral a Barcát,így a divatdrukkerek nem Barca drukkere lesznek,alias egy nagy valag pénzt mások söpörnek be...Igen lehet mondani hogy kit érdekelnek a divatdrukkerek,de lóvét hoznak ami kell...Sokkla inkább belőlününk élünk mint a hithű fanokból...Hosszútávon meg majd a felnövő kisrácok nem lesznek akkora százalékban Barca drukkerek mert nem fog nekik tetszeni a Barca imidzs...Pláne ha igazolások nélkül kicsit meg is gyengülünk akkor elindulhat egy folyamat lefelé,egyre kevésbé leszünk jók és...
Röviden tömörem imázs gyilkosság zajlik ellenünk kb egy éve,ez egy újabb eleme csak...Persze néhol lehet túlzás amit írtam,de hosszútávon anyagilag padlóra küldhet ez minket...Kérdés miért van ez...Az európai élklubbok megunták hogy pályán gyakorlatilag nem tudnak mit kezdeni velünk,és igen ez összesküvéselmélet,de szokták mondani: nem vagy paranóiás ha tényleg követnek...Vagy esetleg a pénzszektornak érdekesebb ha már nem mi szerepelünk,vagy a gyönyörű Real, a madridi és spanyol hátérrel megtámogatva kihasználja befolyását hogy végre kb 10év után róluk is beszéljenek...(Perez papából pont ezt nézem ki,sőt csak ezt ő biznisz man) Esetleg nem tetszik vkinek hogy minket nem birtokol senki,nem tud minket megvenni,anyagilag be akar dönteni minket majd kényszerhelyzetben felvásárolni...Pl egy arab uriember...Most persze összeesküvés elméletek ezek, csak a para ott van hogy az összesnek nagyobb a valószínűsége minthogy ténylegesen jajjj most akkor betartjuk a szabályokat...Pont rajtunk pont akkor amikor egy éve kb támadás alatt áll a klubb,kezdve Messivel Neymarral és sorolhatnám...De ide venném azt is mikor Mouval bajnok lett Real,szal akkor bundákat is már rég láttam...Sokan most erre azt fogják mondani hogy elvakult vagyok,de sajnos nem...Sokkal inkább valóság ez...Mint ahogy az is amikor holtversenyben lett első a Real,sztem abba nemhogy mi ott akomlett spanyol liga benne volt...(zajlanak is vizsgálatok ami napig)...Persze nylíván sárosak vagyunk én nem ezt mondom,mindenki sáros ezen a szinten miért pont itt robbantanak...Pláne hogy a la ligában van valszeg a legsárosabb klubb valaha,de ide a bökőt ők szentek lesznek...
A kérdés már csak az innentől hogy mi mit tudunk felmutatni kapcsolatrendszerileg,kit hogyan tudunk manipulálni zsarolni...Fordítok: ez a fellebezés...Csak ez már annyira nem a fociról szól...Az manapság már nagyon haldoklik...Haladunk a bundákkal visszaélésekkel teli pénzgépezetek kialakulásához,mint pl az amerikai baseball ligában van már jó ideje...A végén mrg mindíg a Yankies nyer,mert megvesznek mindenkit bíróstul ligástul...És csak akkor nem ők, ha jön vki még gazdagabb aki megveszi kb a sorsot is,vagy megfenyeget egykét játékost...
Nem véletlen írom már évek óta,hogy nem tetszik nekem ahova a foci tart,ez a rengeteg pénz ami beáramlik,minél több a pénz annál mocskosabb és annál kevésbé fog szólni a játékról vki sikere...De kívánom hogy nem legyen igazam...Csak nehéz lesz mert már most ez van,csak még burkolják a valóságot szépen celofánba csomagolva...Azért az amikor tavaly a legjobb 8 között 7 meccsen volt a továbbjutást további sorsát döntően meghatározó bírói "tévedés"...Jah véletelen...Meg az is hogy nem akarnak videó bírót,és legnagyobb ellenlábasa pont az a Blatter,aki most szivat minket...De tisztán csak a sportról van szó,aham...
Hát kiváncsian várom,van e már olyan szinten a korrupció a sportban hogy velünk ezt meg tudják csinálni...CSak velünk hangsúlyozom,mert nem vagyunk ártatlanok nyílván,tűl sok pénzről szól ahhoz a sztori,de hogy csak minket bűntessenek amikor mindenki sáros...
Amúgy ha ez megvalósul akkor nem nem igazolhatjuk le Ter Stegent sem,meg Halivicot sem pl...Ter Stegen ügynöke nyilatkozott is már hogy akkor ez bukó lesz,és mivel nem regisztráltuk be még az átigazolást,valszeg igaza is lesz...A legnagyobb baj ott lenne ezzel,hogy talán ez esetben VVt meg tudjuk tartani,bár persze elmenni elmehet akárki aki akar...Azt hogy itt tartsuk az emberenket hogy kiljebb ne legyünk mint idén,ahhoz menni fognak majd a marha nagy zsarolások egyesek részéről,több fizu vagy megyek...Pl Alvesből ezt kinézem,de egykét mellőzött játékos még kaphat az alkalmon...Amúgy marha jó lenne,egykét igazolással újra tökéletes csapatot tudnánk építeni,erre keresztülhúzzák...Borítékolom igazolások nélkül az lesz,hogy VV lelép ígyis úgyis...Marad Pinto meg kiscsikók...Hátul Marad Mascherano Pique alapnak hurrá,Barthra meg vmi kiscsikó,mert Puyol megy mindenképp,ha maradna se lennék beljebb...Alias Blről álmodni se,bajnokság csodával,kupa esetleg,max...Mert elől megoldjuk középpályán szintúgy,de hátul ez marha kevés lesz ha ne hozunk vkit,pálne hogy most már létszámban is marha kevesek leszünk,nemcsak úgy nézve ki értékelhető hátul...No mégha lelépne Mascherano,akit szidunk de ha nem tudunk igazolni ki a hóhér lesz hátul...Jah majd Song jó Barcásan hátramegy,aham...
Amúgy meglepődnék ha ténylegesen bevezetnénk ezeket a szankciókat...De vhol meg nem is annyira,mióta egyre több pénzklubb a fociban, egyre inkább Barca ellenes propagada megy mindenhol,miylen érdekes...Kb minden héten vádolnak minket vmivel...Ez a legújabb hogy a La Massiat is be kell mocskolni mert agyonverte a világot,a büszkeségünk,egyértelműen ezt kell lerombolni bármi is lesz az ügy vége egy újabb foltot szenved a Barca licensz...És itt a lényeg,a Barca név világ szerte number one lett,egy értéket képvisel...Mi nem agyon igazoltuk magunkat és nyerünk hanem a semmiből olaj meg korrupciós pénzek nélkül saját nevelésekkel értük el amit...(Igen mi is igazoltunk...De nem egy Real vagy PSG Chelsea vagy City vagyuk azért ez egyértlemű...) Ők "alantasabb" úton érték el ezt a szintet,ridegen pénzzel...Az ember szemében a követendő út,a példa mi vagyunk...Alias a legeladhatóbbak mi vagyunk,az utóbbi években mindenben a példa a Barca volt...És ezzel a pályán továbbra sem tudnak mit tenni a pénzklubbok sorra égnek ellenünk...(Bayernt hagyjuk ott mankóval játszotutnk) Vesszük el előlük a piacot,a bizniszt...Megoldás: befeketetíteni minden lehetséges eszközzel sárral a Barcát,így a divatdrukkerek nem Barca drukkere lesznek,alias egy nagy valag pénzt mások söpörnek be...Igen lehet mondani hogy kit érdekelnek a divatdrukkerek,de lóvét hoznak ami kell...Sokkla inkább belőlününk élünk mint a hithű fanokból...Hosszútávon meg majd a felnövő kisrácok nem lesznek akkora százalékban Barca drukkerek mert nem fog nekik tetszeni a Barca imidzs...Pláne ha igazolások nélkül kicsit meg is gyengülünk akkor elindulhat egy folyamat lefelé,egyre kevésbé leszünk jók és...
Röviden tömörem imázs gyilkosság zajlik ellenünk kb egy éve,ez egy újabb eleme csak...Persze néhol lehet túlzás amit írtam,de hosszútávon anyagilag padlóra küldhet ez minket...Kérdés miért van ez...Az európai élklubbok megunták hogy pályán gyakorlatilag nem tudnak mit kezdeni velünk,és igen ez összesküvéselmélet,de szokták mondani: nem vagy paranóiás ha tényleg követnek...Vagy esetleg a pénzszektornak érdekesebb ha már nem mi szerepelünk,vagy a gyönyörű Real, a madridi és spanyol hátérrel megtámogatva kihasználja befolyását hogy végre kb 10év után róluk is beszéljenek...(Perez papából pont ezt nézem ki,sőt csak ezt ő biznisz man) Esetleg nem tetszik vkinek hogy minket nem birtokol senki,nem tud minket megvenni,anyagilag be akar dönteni minket majd kényszerhelyzetben felvásárolni...Pl egy arab uriember...Most persze összeesküvés elméletek ezek, csak a para ott van hogy az összesnek nagyobb a valószínűsége minthogy ténylegesen jajjj most akkor betartjuk a szabályokat...Pont rajtunk pont akkor amikor egy éve kb támadás alatt áll a klubb,kezdve Messivel Neymarral és sorolhatnám...De ide venném azt is mikor Mouval bajnok lett Real,szal akkor bundákat is már rég láttam...Sokan most erre azt fogják mondani hogy elvakult vagyok,de sajnos nem...Sokkal inkább valóság ez...Mint ahogy az is amikor holtversenyben lett első a Real,sztem abba nemhogy mi ott akomlett spanyol liga benne volt...(zajlanak is vizsgálatok ami napig)...Persze nylíván sárosak vagyunk én nem ezt mondom,mindenki sáros ezen a szinten miért pont itt robbantanak...Pláne hogy a la ligában van valszeg a legsárosabb klubb valaha,de ide a bökőt ők szentek lesznek...
A kérdés már csak az innentől hogy mi mit tudunk felmutatni kapcsolatrendszerileg,kit hogyan tudunk manipulálni zsarolni...Fordítok: ez a fellebezés...Csak ez már annyira nem a fociról szól...Az manapság már nagyon haldoklik...Haladunk a bundákkal visszaélésekkel teli pénzgépezetek kialakulásához,mint pl az amerikai baseball ligában van már jó ideje...A végén mrg mindíg a Yankies nyer,mert megvesznek mindenkit bíróstul ligástul...És csak akkor nem ők, ha jön vki még gazdagabb aki megveszi kb a sorsot is,vagy megfenyeget egykét játékost...
Nem véletlen írom már évek óta,hogy nem tetszik nekem ahova a foci tart,ez a rengeteg pénz ami beáramlik,minél több a pénz annál mocskosabb és annál kevésbé fog szólni a játékról vki sikere...De kívánom hogy nem legyen igazam...Csak nehéz lesz mert már most ez van,csak még burkolják a valóságot szépen celofánba csomagolva...Azért az amikor tavaly a legjobb 8 között 7 meccsen volt a továbbjutást további sorsát döntően meghatározó bírói "tévedés"...Jah véletelen...Meg az is hogy nem akarnak videó bírót,és legnagyobb ellenlábasa pont az a Blatter,aki most szivat minket...De tisztán csak a sportról van szó,aham...
Hát kiváncsian várom,van e már olyan szinten a korrupció a sportban hogy velünk ezt meg tudják csinálni...CSak velünk hangsúlyozom,mert nem vagyunk ártatlanok nyílván,tűl sok pénzről szól ahhoz a sztori,de hogy csak minket bűntessenek amikor mindenki sáros...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
-
- Entrenador del Barça
Itt sztem vmi félreértés leszvisca el barca írta:amugy én azon röhögtem a legnagyobbat, h olyan spílerek miatt megy a hűhó, akik már rég nem is a mi focistáink

A 8-as pontban még külön ki is van emelve, h a játékosoknak lehetőségük volt folytatni a klubnál annak ellenére, h meccsen nem játszhatnak, azaz ki-ki eldönthette, marad-e így is.
Tehát lehet nincsenek már mind itt az érintettek közül, de többen minden bizonnyal még igen.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
2011. május 28., 2015. június 6.
- Leon
- Director del Fútbol
Akkor nem jön Luiz Suarez sem?visca el barca írta:hmm az ns szerint reus is félig le van zsirozva. most jön az, hogy naponta beirnak valakit kamura akiről épp lemaradhatunk![]()

Idáig szó nem volt arról,hogy Reus idejön,nem hogy hazai de, még külföldi oldalakon sem,erre meg bedobják ezt hírt,gondolom a következő akiről lemaradunk az csak is Casillas lehet!

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
-
- Jugador d'estrella
Ter Stegen átigazolása azért ugrik,mert hiába volt meg a klubbal(12m) és a játékossal is az egyezség,a Barca még nem regisztrálta az üzletet a Fifánál.Elvileg Halilovic esete annyiban más,hogy az Ő papírjait még időbe beadták,szóval nagy eséllyel az Ő szerződtetése érvénybe marad.
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ezt az idézetet muszáj ide betennem:
This picture reminds me of the current situation of the club. Too many people trying to destabilize the club, too many people trying to hold us back, too many anti-barca campaign to ruin the club's image. But just as they fail to stop Leo, they will also fail to stop Barcelona from improving and growing.
Azt hiszem ez magáért beszél.
Despite Fifa's transfer ban for the next two transfer windows, Barcelona will be able to sell players during that time. [dpa]
Ez alapján pedig eladhatjuk a játékosainkat. Ez se ártana, gondolok itt Songra, Tellora, stb..
This picture reminds me of the current situation of the club. Too many people trying to destabilize the club, too many people trying to hold us back, too many anti-barca campaign to ruin the club's image. But just as they fail to stop Leo, they will also fail to stop Barcelona from improving and growing.
Azt hiszem ez magáért beszél.
Despite Fifa's transfer ban for the next two transfer windows, Barcelona will be able to sell players during that time. [dpa]
Ez alapján pedig eladhatjuk a játékosainkat. Ez se ártana, gondolok itt Songra, Tellora, stb..
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- visca el barca
- Presidente del Barça
hmm az ns szerint reus is félig le van zsirozva. most jön az, hogy naponta beirnak valakit kamura akiről épp lemaradhatunk

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Talán pont ezért is szúrt szemet egyeseknek. Nekem most kapásból csak a Keirisson-ügy jut eszembe. Nagy fogásnak tűnt annak idején, de egyetlen percet sem játszott nálunk és szépen eltűnt a süllyesztőben. Ott azért furcsa pénzmozgások is lehettek, ami, a Neymar-ügy részleteit ismerve nem tűnik elrugaszkodott lehetőségnek.visca el barca írta:Alcantara írta:A hivatalos közleményt olvasva az az érzésem, hogy a klub egyetlen hathatós indokot nem tud felsorolni az ellene felhozott vádakkal szemben. Csupa-csupa demagógia, a Fifa vádjainak cáfolása,jogi érvelés egyáltalán nincs benne. Remélem nem erre a szövegkörnyezetre alapozzák a védekezést a Sportdöntőbizottság előtt, mert akkor biztosan marad a szankcióennyire azért nem lehetnek amatőrök
![]()
amugy én azon röhögtem a legnagyobbat, h olyan spílerek miatt megy a hűhó, akik már rég nem is a mi focistáink
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Most meg azt nyilatkozta Ter Stegen ügynöke, hogy lehetetlen, hogy a Barcába igazoljon.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/r ... do-3240538
Amondó vagyok, hogy várjuk ki mi lesz ennek a vége, mert most csak napról napra jönnek az újabb hírek, amiért csak azt érik el, hogy viszik az újságokat mint a cukrot.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/r ... do-3240538
Amondó vagyok, hogy várjuk ki mi lesz ennek a vége, mert most csak napról napra jönnek az újabb hírek, amiért csak azt érik el, hogy viszik az újságokat mint a cukrot.
Ez a kipattant ügy, ha jól olvastam 2009. évtől van nyilvántartva. Onnantól találtak szabálytalanságokat, folyik a kivizsgálás.
Laporta 2010. június 30. napjáig regnált, mint klubelnök.
Innentől kezdve nem gondolnám, hogy egy vezetéshez köthető csak a szabálytalanság.
Mindössze a Laporta időszak által elkezdett szisztémát folytatták a La Masiában.
Felesleges ezt is Rossellre kenni kizárólagosan.
A FIFA is egyértelműbbé tehetné a játékosok igazolását.
Sok kiskaput hagytak a tizenévesek leigazolásával kapcsolatos jogszabályokban.
Laporta 2010. június 30. napjáig regnált, mint klubelnök.
Innentől kezdve nem gondolnám, hogy egy vezetéshez köthető csak a szabálytalanság.
Mindössze a Laporta időszak által elkezdett szisztémát folytatták a La Masiában.
Felesleges ezt is Rossellre kenni kizárólagosan.
A FIFA is egyértelműbbé tehetné a játékosok igazolását.
Sok kiskaput hagytak a tizenévesek leigazolásával kapcsolatos jogszabályokban.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Szerintem jóra fordul a helyzet és megegyeznek abban, hogy igazolhat a klub. Szerintem a CAShoz sem kell fordulni. Tisztázni tudja magát a klub.
Elég sok ügy van, kezdve Messi adócsalásától Neymar igazolásán keresztül a mostani ügyig.
Elég sok ügy van, kezdve Messi adócsalásától Neymar igazolásán keresztül a mostani ügyig.

bizonyára maradtak lehetőségei is a klubnak a szankciók ellen, hogy mennyi az majd kiderül. az is igaz, hogy ne temessünk.(minden rosszban van valami jó......) ha valóban olyan hatékony a Barca utánpótlás nevelése most - ha kényszer hatására is - aktiválni lehet. amire ez a cirkusz valójában igen hatásosan rámutat az a (profi) foci státusza a világban! ez már régen nem sport hanem a szórakoztató nagyipar szerves része, ezért tehát azok az elméletnek minősített összeesküvések, nyílt vagy burkolt támadások, a profit korlátokat döngető hajszolása, mind igenis része a cirkusznak.
egy ilyen éppen most indult az orrunk előtt, lehet jósolgatni.....
egy ilyen éppen most indult az orrunk előtt, lehet jósolgatni.....
Vajon ez az évközi igazolásainkra milyen hatással lesz ? Gondolok itt Halilovicra, és elsősorban Ter Stegenre. Amennyiben valóban a megalomán áll emögött úgy magával is kicseszett, elvégre így nem tudunk játékvezetőket sem igazolni, és nem lesz mivel magyarázni, hogy évi 2-300 millió elköltése mellet miért csak 5 évente esik le nekik egy nyamvadt bajnoki cím. Na sebaj, nem lesz katasztrófa akkor sem ha igaznak bizonyulnak a vádak, annyi pozitív kicsengése mindenképp lesz, hogy eltakarodik ez a mocsok brigád Sandrostul, Rosell bábostól (Barto) együtt..
Várunk Laporta

Várunk Laporta

- albicelesteX
- A Vadász
Csak nehogy kiderüljön, hogy ebben is Perez papának van a keze...Hagyni kellett volna őket lehet bajnokságot nyerni.Most nem itt tartanánk...Röhej már ez az egész ami most a Klub körül megy...A bírók velünk vannak azt mondják, de a Világ meg már nagyon ellenünk.

- visca el barca
- Presidente del Barça
Alcantara írta:A hivatalos közleményt olvasva az az érzésem, hogy a klub egyetlen hathatós indokot nem tud felsorolni az ellene felhozott vádakkal szemben. Csupa-csupa demagógia, a Fifa vádjainak cáfolása,jogi érvelés egyáltalán nincs benne. Remélem nem erre a szövegkörnyezetre alapozzák a védekezést a Sportdöntőbizottság előtt, mert akkor biztosan marad a szankció

amugy én azon röhögtem a legnagyobbat, h olyan spílerek miatt megy a hűhó, akik már rég nem is a mi focistáink

Az egy teljesen más történet volt, ne keverjük már a kettőt össze.Barca96 írta:pár éve a Chelseat is hasonlóan megbüntették, fellebeztek, és végül szabadon igazolhattak, törölték a tilalmat. remélem mi is igy járunk.
Ott a Lens, tehát egy francia klub volt a feljelentő, nem tudták az állításukat bizonyítani a Sportdöntőbizottság előtt hitelt érdemlően.
Ez egy teljesen másik történet, itt konkrét tények szerepelnek és nem egy játékosról van szó.
A hivatalos közleményt olvasva az az érzésem, hogy a klub egyetlen hathatós indokot nem tud felsorolni az ellene felhozott vádakkal szemben. Csupa-csupa demagógia, a Fifa vádjainak cáfolása,jogi érvelés egyáltalán nincs benne. Remélem nem erre a szövegkörnyezetre alapozzák a védekezést a Sportdöntőbizottság előtt, mert akkor biztosan marad a szankció.
Egyetértek Bobbal, ha nem igazolunk egy adott évben, attól még nem dől össze a világ.
A belső védő kérdés az igazán égető, ott látom a legnagyobb bajt a szankció miatt.
Kénytelenek leszünk a Piqué, Bartra kettőssel nekivágni a következő szezonnak, ami akár hosszútávra jól is elsülhet.
Nem tudom jól értelmeztem-e a szankciót, javítson ki valaki, ha nem, nekem úgy tűnik a jelenlegi játékosokkal sem lehet új szerződést kötni 1 évig. Én inkább itt látom a nagyobb bajt.
Nézzük a pozitív oldalát a szankciónak: az átigazolásra szánt pénzek megmaradnak, több marad a kasszában következő évre!
Egyetértek Bobbal, ha nem igazolunk egy adott évben, attól még nem dől össze a világ.
A belső védő kérdés az igazán égető, ott látom a legnagyobb bajt a szankció miatt.
Kénytelenek leszünk a Piqué, Bartra kettőssel nekivágni a következő szezonnak, ami akár hosszútávra jól is elsülhet.
Nem tudom jól értelmeztem-e a szankciót, javítson ki valaki, ha nem, nekem úgy tűnik a jelenlegi játékosokkal sem lehet új szerződést kötni 1 évig. Én inkább itt látom a nagyobb bajt.
Nézzük a pozitív oldalát a szankciónak: az átigazolásra szánt pénzek megmaradnak, több marad a kasszában következő évre!