Bajnoki Mérkőzések 08-09
Volt hát. Különben most nem lenne itt 

Agueroért ajánlatot teszünk először 45 milkát.Nem lesz könnyű hisz a Realnak is kell.De Aguero elmondta h ha távozik csak a Barcába megy.baas11 írta:Nem volt vészes a játékunk,főleg ha azt nézzük h Toure ,Iniesta ,Messi (Henry)nem kezdett ráadásul Hleb kidőlt ami a leginkább aggaszt ,ha Xavi v Ini haja meghúzodik jön Gudi meg Keita na akkor leszünk bajban... !Ugy érzem mintha a nyári sörmeccseken kilövőldöztük volna magunkat...és most pihi van ,remélem ez keddig tart !
A lényeget, valaki,segítene ?!:
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=864527
Ha nem megy Henrynak akk eladjuk Titit a Man.Citybe a télen és jöhet Aguero.Bár azért remélem h Henrynak jólesz.
Bocsi az OFF-ért.

- baas11
- Entrenador del Barça
Nem volt vészes a játékunk,főleg ha azt nézzük h Toure ,Iniesta ,Messi (Henry)nem kezdett ráadásul Hleb kidőlt ami a leginkább aggaszt ,ha Xavi v Ini haja meghúzodik jön Gudi meg Keita na akkor leszünk bajban... !Ugy érzem mintha a nyári sörmeccseken kilövőldöztük volna magunkat...és most pihi van ,remélem ez keddig tart !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Igazad van a játékkal nem is volt gond.Ennek a csapatnak tényleg idő kell.dr. Mezey írta:Túltéve magam a csalódottságon, azért vannak pozitívumok is. Az idei meccseken azért nem úgy vesztettünk pontokat mint tavaly. A játék, küzdőszellem sokkal jobb. Másrészt jobb hogy a szezon elején jöttek a pofonok, mert így időben kiderülnek még a hibák, van idő korrigálni. Másrészt hiába nagyon erős a keret, azért Pepnek is jár legalább egy pár meccses türelem. Ami a legnagyobb negatívum számomra, ami tavaly is a legjobban bosszantott, hogy már megint nem tudtuk megtartani a gól előnyünket. Remélem a harmadik fordulóban már tényleg el rajtolunk.
Amúgy a többi meccsen ez a jó sok döntetlen elég kedvező, szerencsére senki nem húzott el nagyon, aki később veszélyes lehet.
-
- Jugador d'estrella
Túltéve magam a csalódottságon, azért vannak pozitívumok is. Az idei meccseken azért nem úgy vesztettünk pontokat mint tavaly. A játék, küzdőszellem sokkal jobb. Másrészt jobb hogy a szezon elején jöttek a pofonok, mert így időben kiderülnek még a hibák, van idő korrigálni. Másrészt hiába nagyon erős a keret, azért Pepnek is jár legalább egy pár meccses türelem. Ami a legnagyobb negatívum számomra, ami tavaly is a legjobban bosszantott, hogy már megint nem tudtuk megtartani a gól előnyünket. Remélem a harmadik fordulóban már tényleg el rajtolunk.
Amúgy a többi meccsen ez a jó sok döntetlen elég kedvező, szerencsére senki nem húzott el nagyon, aki később veszélyes lehet.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
A hétvégi meccsen a második félidő szerintem teljesen korrekt volt,de a szerencse elpártolt tőlünk.Az első félidő teljesítményével vannak gondok.Megint úgy mentünk ki a gyepre,hogy a nevünkkel megnyerjük a mérkőzést,nem erőltettük a támadásokat,ellazsáltuk.A második játékrészben pedig futottunk az eredmény után.
Egy meccs 90 perces és nem 45,erre rá kéne jönni,a mez meg nem rúg gólt.
Keitát nem tudom miért kell erőltetni,most is gyenge volt,ezerszer inkább Touré kezdjen
ViScA eL BaRcA!

Keitát nem tudom miért kell erőltetni,most is gyenge volt,ezerszer inkább Touré kezdjen

ViScA eL BaRcA!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Összeszokni? a "világ legjobb három támadója" már egy éve egy csapatban játszik. Nem kis kárörvendéssel kérdem hogy ebből kettő miért van most a legjobb háromban. Messi ok, de jelenlegi formája, játéka alapján sem Samu, sem Titi nincs a dobogón.sadudetam írta:Osztom a véleményedet. Végre egy olyan ember aki nem rinyál be egyből. Már napok óta csak a vészkárogást olvasom. Miért nem bíztok a csapatban? Össze kell szokniuk. Nem? Szerintem jól játszott a csapat. Csak a vége nem sikerült sajnos. Még pár meccs és úgy fogunk játszani mint az álom.hau30 írta:Emberek! Az vége felé akkora pálfordulat lesz a véleményeitekben. Látszik,hogy oda adással és tűzzel játszanak a játékosok,ez pedig előbb utóbb ereményességgel is fog párosulni.
Jöttek új fickók akiknek össze kell szokniuk,de a csapat gerince ugyanaz. Akármennyire is alakulgat a csapat 180 perc alatt egyetlen árva gól - az is csak büntetőből - nagyon kevés.
- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem most nagyon rosszul érzed, de nem akarlak megsérteni!Fernando írta:Olyan érzésem van, hogy teljesen mindegy kik játszanak nálunk, semmi sem változik, ha ugyanaz a játékrendszer. Újítani kell. Ugyanazt játszik mint amit Rijkaarddal csak szerintem még rosszabbul. Ott legalább a kicsi, sok de pontos passzok megvoltak, itt a nagyobb ívelések, pontatlanabb passzok többször szerepelnek.

Kegyetlenül hajt mindenki, fantasztikus letámadás jön mindenkitől, remekül passzolunk földön sokat gyorsan, és főként előre!!! ez nagyon fontos, ez hiányzott tavaly nemkicsit. Illetve a védelem is elég szervezettnek tűnik, a tavalyi grundfocis felállások után.
Egészen egyszerű problémánk van szvsz, a gólképtelenség. Amíg gólhelyzetig eljutunk, szinte mindig minden rendben van, ahogy én ítélem meg. Ez félig egy rossz sorozat része, ami egyszer úgyis végetér, másrészt pedig az, hogy Messi se nagyon találja a góllövő cipőt, de akinek meg igazán feladata lenne

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- sadudetam
- Barça B
Osztom a véleményedet. Végre egy olyan ember aki nem rinyál be egyből. Már napok óta csak a vészkárogást olvasom. Miért nem bíztok a csapatban? Össze kell szokniuk. Nem? Szerintem jól játszott a csapat. Csak a vége nem sikerült sajnos. Még pár meccs és úgy fogunk játszani mint az álom.hau30 írta:Emberek! Az vége felé akkora pálfordulat lesz a véleményeitekben. Látszik,hogy oda adással és tűzzel játszanak a játékosok,ez pedig előbb utóbb ereményességgel is fog párosulni.
Forever Barca!!!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Olyan érzésem van, hogy teljesen mindegy kik játszanak nálunk, semmi sem változik, ha ugyanaz a játékrendszer. Újítani kell. Ugyanazt játszik mint amit Rijkaarddal csak szerintem még rosszabbul. Ott legalább a kicsi, sok de pontos passzok megvoltak, itt a nagyobb ívelések, pontatlanabb passzok többször szerepelnek. 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Teljes mértékbe igazat adok az előttem szólóknak.. Ugyanazt a "játékot" folytatják, amit tavaly is.. Spóroltak a nyáron igazoltak egy pár olyan játékost aki helyett szerintem jobbat is lehetett volna venni 1-2 millióval drágábban pl: Hleb, Keita, ráadásul eladtam volna Henry mert ha 1 év nem volt neki elég hogy bizonyítson akkor már nem is lesz újra a régi... Nem akartak egy elismert edzőt idehozni, ehelyett a B csapat edzőjét ültették le, aki gyakorlatilag rutintalan, taktikátlan, szóval nem nagyon ért még ahhoz hogy ilyen szinten is helyt tudjon állni. Elképzeléstelen, alibi focit láthatunk még mindíg a csapattól, és ha ezek ellen a kis csapatok ellen nem megy akkor nem értem mit várnak a Bl-től. Remélem rövidtávon lesz valami változás a csapat játékával.
Forca Barca
Forca Barca
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Sziasztok!
Elég elkeserítő volt a Barça első két meccse a szezonban, és idevenném a Wisla elleni visszavágót is, mert lehet, hogy az első meccsen már eldőlt a továbbjutás, de egy Barcelonának, főleg egy új, sikerre éhes keretnek mindenhol esélye kell, hogy legyen a győzelemre és ezért mindent meg is kéne tenni. A labdabirtoklás szokásosnak mondható fölényt hoz minden meccsen, de az eredmények azt mutatják, hogy ezzel nem lehet három pontot szerezni. Valahogy kevés áldozatot vállalnak a támadók, a Racing ellen például Eto'o nevét nem is nagyon hallottam. Henry kínlódott a Numancia ellen, más klasszis csatár nincsen, csak egy fiatal Bojan, akitől még nem lehet sokat várni. Mondhatjuk azt, hogy azért nem jönnek az eredmények, mert "össze kell érni a csapatnak", de nézzük meg a Realt, akik tavaly fél csapatra való játékost igazoltak, mégis bajnokok lettek. Jöttek az eredmények és sorra nyertek. Mi most ugyanabban a gödörben vagyunk, amiben tavaly Rijkaarddal, szinte semmi sem változott azóta. Semmi kreativitás nincs a játékban, Messit egyszerre 2-3 védő fogja mindig, így nehéz tőle elvárni, hogy a csapat vezére legyen. Olyan kreatív játékosok kellenek, mint volt Deco és Ronaldinho. Jött Hleb ugyan, de ő sérülékeny, egy kreatív támadóközéppályás jól jött volna még a nyáron. A Sporting ellen szerintem nyerünk, mert minden évben a csoportmeccseken más teljesítményt nyújt a csapat, mint a bajnokságban, így volt ez például tavaly is, és szerintem idén is így lesz. Reménykedem a jobb folytatásban és abban hogy összekapja magát végre a csapat és elkezd nyerni. FORCA BARCA!
Elég elkeserítő volt a Barça első két meccse a szezonban, és idevenném a Wisla elleni visszavágót is, mert lehet, hogy az első meccsen már eldőlt a továbbjutás, de egy Barcelonának, főleg egy új, sikerre éhes keretnek mindenhol esélye kell, hogy legyen a győzelemre és ezért mindent meg is kéne tenni. A labdabirtoklás szokásosnak mondható fölényt hoz minden meccsen, de az eredmények azt mutatják, hogy ezzel nem lehet három pontot szerezni. Valahogy kevés áldozatot vállalnak a támadók, a Racing ellen például Eto'o nevét nem is nagyon hallottam. Henry kínlódott a Numancia ellen, más klasszis csatár nincsen, csak egy fiatal Bojan, akitől még nem lehet sokat várni. Mondhatjuk azt, hogy azért nem jönnek az eredmények, mert "össze kell érni a csapatnak", de nézzük meg a Realt, akik tavaly fél csapatra való játékost igazoltak, mégis bajnokok lettek. Jöttek az eredmények és sorra nyertek. Mi most ugyanabban a gödörben vagyunk, amiben tavaly Rijkaarddal, szinte semmi sem változott azóta. Semmi kreativitás nincs a játékban, Messit egyszerre 2-3 védő fogja mindig, így nehéz tőle elvárni, hogy a csapat vezére legyen. Olyan kreatív játékosok kellenek, mint volt Deco és Ronaldinho. Jött Hleb ugyan, de ő sérülékeny, egy kreatív támadóközéppályás jól jött volna még a nyáron. A Sporting ellen szerintem nyerünk, mert minden évben a csoportmeccseken más teljesítményt nyújt a csapat, mint a bajnokságban, így volt ez például tavaly is, és szerintem idén is így lesz. Reménykedem a jobb folytatásban és abban hogy összekapja magát végre a csapat és elkezd nyerni. FORCA BARCA!

-
- Capitá del Barça
Már nem 08-09-es szezon van? Mert a topic neve akkor hibás nem?
- Ronaldinho.
- Barça B
Léfe írta:Az Isten szent szerelmére ennyire nem lehetünk vakok. Nem kell összeállitási problémává silányitani a gyenge muzsikát. Kedvetlen játék, lassu ötlettelen ráérős foci van, egy harmatgyenge kezdő edzővel. Már mindenféle variációban játszottunk, de nincs taktikai repertoárunk sem.
Akárhonnan nézem egy ilyen állománnyal elörébb kellene tartani. Formánkivül a csapat, és nem értem mintha fáradtak is lennének. A Numancia ellen csak egy uj játékos volt a kezdőben, ugyhogy összeszoktatási gond sem lehet. Nagyobb játékosmozgás és jó edző kellett volna. Nincsen szélen játék, a védősor is lukas. Lehetne még sorolni.
Ráadásul Touré volt tavaj a legjobb, erre Ö marad ki. Semmi válltozás a tavaji játékhoz képest. Nemcsak a rendet kell megteremteni / mobilozás, reklámok stb. /, taktika kell és hajtás.
ezzel ugy ahogy van eggyet értek szerintem ez a Gaurdiola azt nézte hogy mi lenne jó a B csapatnak
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!
- Xzibit25
- Jugador d'estrella
Mondtam én h összeállítási probléma van????Léfe írta:Az Isten szent szerelmére ennyire nem lehetünk vakok. Nem kell összeállitási problémává silányitani a gyenge muzsikát. Kedvetlen játék, lassu ötlettelen ráérős foci van, egy harmatgyenge kezdő edzővel. Már mindenféle variációban játszottunk, de nincs taktikai repertoárunk sem.
Akárhonnan nézem egy ilyen állománnyal elörébb kellene tartani. Formánkivül a csapat, és nem értem mintha fáradtak is lennének. A Numancia ellen csak egy uj játékos volt a kezdőben, ugyhogy összeszoktatási gond sem lehet. Nagyobb játékosmozgás és jó edző kellett volna. Nincsen szélen játék, a védősor is lukas. Lehetne még sorolni.
Ráadásul Touré volt tavaj a legjobb, erre Ö marad ki. Semmi válltozás a tavaji játékhoz képest. Nemcsak a rendet kell megteremteni / mobilozás, reklámok stb. /, taktika kell és hajtás.

-
- Entrenador del Barça
Az Isten szent szerelmére ennyire nem lehetünk vakok. Nem kell összeállitási problémává silányitani a gyenge muzsikát. Kedvetlen játék, lassu ötlettelen ráérős foci van, egy harmatgyenge kezdő edzővel. Már mindenféle variációban játszottunk, de nincs taktikai repertoárunk sem.
Fecó
Szerinted jó,de hásitennek nem te vagy az edző és nem én meg senki szóval ezt nem mi döntjük el.Attól függetlenül lehet, hogy jó lenne bár kétlemXzibit25 írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele de sztem a 4-2-2-2 lenne jó .pl.:(ha mindenki egészséges)
-------------------------------------------Eto'o---------Henry------------------------------------------
---------------Iniesta-----------------------------------------------------------------Messi--------------
--------------------------------------------Xavi-----------------------------------------------------------
------------------------------------------------------Touré------------------------------------------------
---------------Abidal-------------------Milito------------------Puyol--------------Dani Alves-----------
---------------------------------------------------Victor Valdés------------------------------------------
Érdekes felállás az biztos. Te nem 4-3-3-at akartál írni? 

-
- Capitá del Barça
Xzibit25 szerinted ha ezeket a játékosokat így pályára küldenéd akkor nem 4-3-3 lenne belöle.
- Xzibit25
- Jugador d'estrella
Nem tudom ti hogy vagytok vele de sztem a 4-2-2-2 lenne jó .pl.:(ha mindenki egészséges)
-------------------------------------------Eto'o---------Henry------------------------------------------
---------------Iniesta-----------------------------------------------------------------Messi--------------
--------------------------------------------Xavi-----------------------------------------------------------
------------------------------------------------------Touré------------------------------------------------
---------------Abidal-------------------Milito------------------Puyol--------------Dani Alves-----------
---------------------------------------------------Victor Valdés------------------------------------------
Abban igazad van,hogy Pedrito és Sergio jók voltak,de annyit hozzátennék,hogy Xavi is jó teljesítményt nyújtott. A középpályán ő tett a legtöbbet és a labdabiztossága megint megmutatkozott.Az más kérdés,hogy ő nem egy átlövőjátékos és nem a góllövés az erőssége(ez meglátszott amikor megkísérelte az ollózást).palesz77 írta:én nem értelek titeket. xavi nem csinált semmit, keita kihagyott mindent, eto labdát se tudott kapni mert 3 védő vette körül(ez nem az ő hibája) abidalról meg ne is beszéljünk és ti a csapat legjobbjait fikázzátok, mert túl fiatalok és nem szupersztárok? pedrito többet csinált egész meccsen, mint xavi és abidal együtt(tudom, hogy nem egy poszt, gondolom azért értitek mire célzok) és sergio is nagyon jól játszott. lehet, hogy ismeretlenek, de meghatározó játékosok lehetnek 1-2 éven belül lsd. iniesta, messi. pep egyetlen jó megoldása ez a két ifi volt a meccsen kb.
Fúha, fúha. Inkább nem mondok semmit.
Semmi gond fiúk, ez még csak a második forduló!
Semmi gond fiúk, ez még csak a második forduló!